Μαρία Σπυράκη: Επέστρεψε 21.240 ευρώ στην Ευρωβουλή | Έστειλε εξώδικο στον συνεργάτη της

2
2280

Η Μαρία Σπυράκη, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσω κοινωνικών μέσων δικτύωσης ανέλαβε τις ευθύνες του συνεργάτη της και πλήρωσε το ποσό των 21.240 στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Η κυρία Σπυράκη πλήρωσε δηλαδή το ποσό που λάμβανε ο συνεργάτης της ως επίδομα αλλοδαπής «προκειμένου να μην υπάρχει καμία διαφορά του προϋπολογισμού του γραφείου μου με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την περίοδο 2016-2020» ενώ -όπως τονίζεται στην ανακοίνωσή της- του απέστειλε εξώδικο ζητώντας του να αναλάβει πλήρως της ευθύνη του, διαφορετικά θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της.
ADVERTISING

Τέλος, τονίζει πως είναι στη διάθεση των Αρχών για την ταχεία και πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μαρίας Σπυράκη

«Κατέθεσα χθες, με άρνηση της ευθύνης μου και έγγραφη δήλωση επιφύλαξης για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου, το ποσό των 21.240 ευρώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προκειμένου να μην υπάρχει καμία διαφορά του προϋπολογισμού του γραφείου μου με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την περίοδο 2016-2020.

Διευκρινίζω:

Α: Το ποσό των 21.240 ευρώ έλαβε πρώην συνεργάτης μου ως επίδομα αλλοδαπής στον τραπεζικό του λογαριασμό την περίοδο 2016-2020. Σύμφωνα με τα τηρούμενα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο πρώην συνεργάτης μου ήταν παρών σε συνεδριάσεις και διαπραγματεύσεις κατά τη διάρκεια της επίμαχης περιόδου. Είναι ωστόσο ευθύνη του να τεκμηριώσει τον ακριβή χρόνο παρουσίας του στους τόπους συνεδριάσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δηλαδή στις Βρυξέλλες και Στρασβούργο.

Β: Έχω επίσης αποστείλει εξώδικη πρόσκληση στον πρώην συνεργάτη μου, ο οποίος έλαβε το εν λόγω επίδομα αλλοδαπής, καλώντας τον να αναλάβει πλήρως την ευθύνη του, οικονομική και διοικητική. Εάν δεν ανταποκριθεί, θα ασκήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου.

Γ: Είμαι στη διάθεση των αρχών για την ταχεία και πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

ΥΓ: Έδωσα στον πρώην συνεργάτη μου προφορική άδεια για την περίοδο που νοσηλεύτηκε ο πατέρας του, λίγο καιρό μετά το θάνατο της μητέρας του, και ενώ ο ίδιος ταυτόχρονα είχε να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα. Ευελπιστώ ότι δεν καταχράστηκε την εμπιστοσύνη μου. Αν αποδειχθεί το αντίθετο, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του».

Διαβάστε επίσης:

Σε «καραντίνα» η Σπυράκη: Δεν εμφανίστηκε πολιτικός σε εκδήλωσή της

Μέχρι 10 χρόνια στη φυλακή η Καϊλή – Τι προβλέπεται για τη Σπυράκη

Μαρία Σπυράκη: «Θα στραφώ εναντίον του συνεργάτη μου»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν μας πιάσουν τα γυρίζουμε και λέμε συγνώμη, αν δεν μας πιάσουν συνεχίζουμε να τρώμε.

  2. Αυτό κατάλαβες από όλο το σκηνικό;Το ότι δεν γνώριζε;Το ότι κατηγορείται συνεργάτης της μετακλητος ;Το ότι ανέλαβε την ευθύνη και παραιτήθηκε ως την εκδίκαση;Το ότι ο Μητσοτάκης ανέστειλε την κομματική ταυτότητα;Το ότι ανέλαβε την επιστροφή του ποσού που υποτίθεται καταχράστηκε ο συνεργάτης της; Και τέλος πάντων άλλο 20.000€ συνεργάτη σου, και άλλο κάποια εκατομμύρια ευρώ.Εχει διάφορα……Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ