Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Αγρίνιο: Πέθανε στον ύπνο του 41χρονος – Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα...

Αγρίνιο: Πέθανε στον ύπνο του 41χρονος – Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του

2
2838

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία στο Αγρίνιο ο αιφνίδιος θάνατος ενός 41χρονου άνδρα.

Ειδικότερα, τον εκλιπόντα βρήκε η γυναίκα του το βράδυ της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου στο κρεβάτι, χωρίς τις αισθήσεις του, και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια και δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή: karvasaras.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλοι αυτοί κάποιον έχουν και τους βρίσκει. Τι γίνεται με τους μοναχικούς συνανθρώπους μας; Για αυτό αν έχετε τέτοιους στην γειτονιά και δεν τους δείτε μια μέρα, να ανησυχείτε. Και ακόμα είμαστε στην αρχή.

  2. 10 μέρες μετά την….ενισχυτική δοση, άφησε 3 παιδιά ορφανά… Πίστεψε ακράδαντα τους Τηλεπιστήμονες – και προσεχώς Γαλάζιους Βουλευτές – του Μεγάλου Φασίστα, που τρομοκράτησε 10.5 εκατομμύρια Έλληνες και εξαπέλυσε διωγμό σε όσους δεν προσκύνησαν. Σκευωρία, μεσαιωνικες αντιληψεις έναντι της Επιστήμης, θεωρίες Συνομωσίας, παραθρησκευτικές οργανώσεις, οπαδοι του Βελοπουλου, του Κασιδιαρη…. Έτσι απαξιώνουν όσους είχαν στοιχειώδη λογική και επιφυλάξεις. Τρεις μέρες πριν εμβολιαστω, ο Μητσοτάκης κήρυξε υποχρεωτικότητα και τιμωρία σε όσους δεν υπακούσουν. Αυτο ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ με προβλημάτισε και ακύρωσα. Δεν νοσησα ποτέ και δε θα ζήσω όσο υπόλοιπο ζωής μου έμεινε, με την αγωνία μην φύγω ξαφνικά. Δοξασμένο το Όνομα Του Κυρίου!!!!! Δοξασμένο, δοξασμένο, δοξασμένο, εις τους Αιώνας των Αιώνων…!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ