Φωτογραφίες από τραυματισμένους αστυνομικούς και το βομβαρδισμένο τμήμα της Ομόνοιας

2
288

Μέλη της ένωσης Αθηνών βρέθηκαν από την πρώτη ώρα κοντά στους συναδέλφους τους που τραυματίστηκαν κι έγιναν αποδέκτες μιας σφοδρής επίθεσης με μολότοφ και
άλλα αντικείμενα. Οι φωτογραφίες αντανακλούν το μέγεθος της έντασης και των συνθηκών που επικράτησαν και αποδεικνύουν όπως υποστηρίζεται πως η ηγεσία ζει το δικό της όνειρο θερινής νύχτας, μεσούντος του Οκτώβρη.

Διαβάστε την ανάρτηση της ένωσης στο facebook και τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Όλοι αύριο Τρίτη ώρα 12.00 στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας για την δολοφονική επίθεση εναντίον των συναδέλφων μας.
Ακόμα μια δολοφονική επίθεση από τους «γνωστούς και χαϊδεμένους» εναντίον συναδέλφων μας. Αλήθεια ποιος αγωνιστικός λόγος υποκίνησε αυτήν την ενέργεια; Η Ένωσή μας έχει καταγγείλει από καιρό την αποδόμηση υπημερεσιών που μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα. Η Ηγεσία απαντά με τη σύσταση πεζών περιπολιών τη χρησιμότητα των οποίων έχουμε από καιρό καταγγείλει. Δυστυχώς όμως οι συνάδελφοι της ανωτέρω υπηρεσίας δέχθηκαν το μένος των μπαχαλάκηδων και αλήθεια περιμένουμε να μας πουν οι ιθύνοντες με ποιον εξοπλισμό περίμεναν να τους αντιμετωπίσουν. H Ένωση Αθηνών αύριο 16 Οκτωβρίου & ώρα 11:45 θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Α.Τ. Ομόνοιας όπου οι συνάδελφοί μας δέχθηκαν δολοφονική επίθεση. Ήταν η πρώτη «επιτυχημένη» μέρα της εμφανούς αστυνόμευσης, γι’ αυτό μάλλον σουλάτσαραν ανενόχλητοι όλοι αυτοί. Ήταν δίκαιο (οι πεζές) και έγινε πράξη.

 

 

 

 

 

 

 

_Πηγή: bloko.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ Α.Τ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ – 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

    Ημέρες Δεκέμβρη του ’44 ζει η Αθήνα, με τη μόνη διαφορά ότι τώρα οι συμμορίτες βρίσκονται στην κυβέρνηση. Επίθεση, λοιπόν, με βόμβες μολότοφ έκαναν «άγνωστοι» τσογλανοκομμουνιστές στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, επί της οδού Βερανζέρου.
    Εύλογη απορία: αλήθεια, πως κινήθηκαν επί τουλάχιστον μία ώρα (μέχρι να πάνε από τα Εξάρχεια στην Ομόνοια και να επιστρέψουν…) τα οπλισμένα τσογλάνια χωρίς να πάρει είδηση κανείς; Ή μήπως πήραν πολλοί χαμπάρι, ειδοποίησαν αρμοδίως, αλλά ήταν άλλες οι βουλές των κυρίων τους;
    (ΥΓ) 1: Αστυνομικοί, μην πτοείστε! Την επόμενη φορά που θα κάνουν συγκέντρωση οι πατριώτες, βαράτε τους αλύπητα – όπως στην ΔΕΘ! Φυλάξτε καλά αυτούς που στέλνουν τα τσογλάνια τους και σας καίνε!
    (ΥΓ) 2: Αλήθεια, τι έγινε με τις… χιλιάδες ευρώ (αναδρομικά) που σας έταζε το συριζοψεκασμένο αληταριό πριν την ΔΕΘ; Τα πήρατε, τα πήρατε; Δεν τα πήρατε, ε; Φυλάξτε καλά τον Τσίπρα και τον Καμμένο και θα τα πάρετε του χρόνου, στις… 32 Αυγούστου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ