ΒΙΝΤΕΟ Ευρεία σύσκεψη στο Επαρχείο με αφορμή καταγγελίες πολιτών για τη μη τήρηση των κανόνων ευζωϊας

12
9455

ΒΙΝΤΕΟ

Ευρεία σύσκεψη στο Επαρχείο με αφορμή καταγγελίες πολιτών για τη μη τήρηση των κανόνων ευζωϊας

Πηγή: KOS TV

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσείς οι φιζωοι γατοφυλλοι,αν ενδιαφέρεστε πραγματικά αντί να ταϊζετε στους δρόμους γατάκια μέχρι να τα πατήσει κάποιο αυτοκίνητο ,δώστε τα χρήματα που χαλάτε να τα στειρώνετε.Έτσι τα σώζετε αφού δεν τα θέλετε στο σπίτι σας.

  2. Κάποια στιγμή πρέπει να πέσουν πρόστιμα σε όλους αυτούς που κακοποιούν ζώα
    Και όχι τίποτε άλλο πρέπει νά γίνονται έλεγχοι πως σφάζονται τα ζώα και πουλιούνται στα μαγαζιά

    • Πρέπει η σφαγή να γίνεται αφού ναρκωθεί το ζώο, ντροπή εικόνες που κυκλοφορούν σε ξένα σάιτ με ημερομηνία 14/8/20 παραμονή της Παναγίας και δείχνουν φορτηγό χαμηλό,να έχει δεμένη αγελάδα στην καρότσα του και να ξεκινά απ’ το πλατάνι με κατεύθυνση τα σφαγεία (???) και το ζώο να πέφτει δεξιά και αριστερά στα σίδερα για να κρατηθεί,να ουρεί απ τον φόβο του,κάποιοι ξένοι το ακολούθησαν,το κατέγραψαν και το ανάρτησαν… ξεφτίλα, εικόνες ντροπής που έκαναν τον γύρο ξένων σάιτ και μάλιστα έγραψαν αρνητικά σχόλια επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες μας..μια σκηνή με αφετηρία λίγο πιο κάτω απ’ τον λίκνο του τόπου μας ,απ το Ασκληπιείο,καθώς οι ξένοι επέστρεφαν απ την επίσκεψη τους αυτή και έπεσαν πάνω στο θέαμα αυτό.. μακάρι να μην διάβασε κανείς μας τα σχόλια,το βίντεο υπάρχει νομίζω ακόμα και είναι ΝΤΡΟΠΉ..ντροπή μας,καθώς φώναζαν στον οδηγό όπως ακούγεται ότι το ζώο τραυματίζεται,αλλά αυτός τους αγριοκοίταζε..
      Όπως άσχημες εικόνες με δύο γύφτους να σφάζουν δύο αρνιά την Μ.Πεμπτη φέτος σε κοινή θέα σ ένα χωράφι απέναντι απ’ το …. στη Λάμπη.μετά αναρωτιόμαστε γιατί κάνουν θραύση οι αρρώστιες.

  3. ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ,ΜΕΤΑ ΤΟ …….. ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΑΦΙ.3 ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΑΙ(Ο,ΤΙ ΧΟΡΤΑΡΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ)ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΛΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΕΡΟ,ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ.ΕΝΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ 3 ΖΩΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΟΠΥΡΙ.ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ »ΠΕΦΤΕΙ» Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ.

  4. Η περιφερεια εχει αστυκτηνιατρικη υπηρεσια ενω ξερει την κατασταση ολα λειτουργουν στο μιλητο και τα στραβα ματια δινουν και παιρνουν…η Κως με τις COWS μας κοροιδευουν οι τουριστες που μας επισκεπτονται βγαζωντας φωτο τα δεμενα βοειδη χωρις νερο ολο το καλοκαιρι….ξερετε δεν ειμαστε Ελβετια με τα ελευθερα βοσκοτοπια αλλα ενα νησι που τα βοειδη ολη μερα υποφερουν γιατι δεν θελουν να πληρωνουν ζωοτροφες οι κτηνοτροφοι τους κανωντας τα ζωντανα μεταφερομενο θιασο!!!!

  5. Στο ψαλίδι υποψήφιος πολιτικός να μας σώσει στο νησί τρομάρα του βασανίζει δεμένες αγελάδες από την παραλία μέχρι τα γύρω οικόπεδα. Τους βάζει νερό και τις παρατάει να τρώνε αγκάθια και καλάμια. Κατά τα άλλα φοράνε τα κίτρινα σκουλαρίκια της επιδότησης. Ότι μουγκρίζουν πεινασμένα τα ζώα μέσα στον ήλιο και λερώνουν με σβουνιες παντού σκασιλα τους. Οι τουρίστες με τα κινητά μας κάνουν τη χειρότερη δυσφήμιση.

  6. 1. Δεν υπάρχουν αγελάδες σε δημόσιους χώρους. Βρίσκονται σε χωράφια ιδιωτών.
    2. Γιατί δεν μιλάμε και για τα χιλιάδες κατσικοπρόβατα που κι αυτά βρίσκονται εκτεθειμένα στον ήλιο?
    3. Η κρίση έχει χτυπήσει τους κτηνοτρόφους και εδώ όπως σε όλη την Ελλάδα-Ευρώπη και φαινόμενα κακο-σίτισης θα υπάρξουν πολλά.

  7. Πρέπει στις καταγγελίες που κάνουν οι πολίτες για ότιδηποτε ,θα πρέπει να ξεκολλάνε από την καρέκλα τους οι αρμόδιοι και να τις
    εξετάζουν και να μην προσπαθούν να απαλλαγούν από την παρουσία σου λέγοντας διάφορες δικαιολογίες.(μ@@@@@@@)

  8. Αγαπώ τα ζώα και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες να αποδείξω αυτό που λέω. Καταδικάζω προσωπικά, τα όσα τελευταία είδαν την δημοσιότητα με την κακοποίηση ζώων, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε άλλα μέρη της χώρας… Τι γίνεται όμως με την ευζωία των ανθρώπων;;; Επιβλήθηκε ποτέ 5000 πρόστιμο για κλωτσιά σε άνθρωπο;; Μήπως γινόμαστε υπερεύαισθητοι με τα ζώα Και ξεχνάμε τον άνθρωπο στις μέρες μας;; Ξέρω ξέρω, τα ζώα είναι πιο «άνθρωποι» από εμάς… 7.500 οικογένειες υγειονομικών βρίσκονται στους δρόμους, χωρίς ΚΑΜΜΙΑ επιστημονική λογική και οι περισσότεροι κωφεύουμε και εθελοτυφλούμε…….

  9. ΒΡΕ ΗΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΑ ΤΑ ΤΕΣΟΥΝΙΑ ΤΙΣ ΜΟΣΧΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΑ ΑΤΣΟΥΜΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Έλεγχος και σε όσους έχουν κότες και πέτρινους τρώνε μέχρι ποντίκια και τα σφάζουν όπου τύχει.Πουλάνε τα αυγά σε ανυποψίαστους ενώ οι κότες έχουν φάει οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς αφού δεν είναι περιορισμένες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ