Απόπειρα Αυτoκτovίας έκανε η μητέρα του Ιάσωνα που παρασύρθηκε με τη μηχανή του, έξω απ’ τη Βουλή

2
2376

Το παρακάτω διαβάσαμε στον τοίχο της καλλιτέχνιδος κυρίας Διακογιάννης Σταματίας και ευχαριστούμε θερμά τη δημοσιογράφο Ρούλα Κωνσταντοπούλου, για τη συμβολή της στο ρεπορτάζ

Χθες το βράδυ στα επείγοντα στον Ερυθρό Σταυρό έφεραν μία γυναίκα που είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Αφου της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες κάποια στιγμή όταν συνήλθε πήγε η ψυχολόγος και την ρώτησε αν κατάλαβε τί έκανε κι αν το μετάνιωσε.Απαντησε όχι κι ότι στεναχωρήθηκε που δεν τα κατάφερε.

Μα πως της λέει η ψυχολόγος έχετε άλλο ένα παιδί έχετε οικογένεια.

Η απάντηση της ήταν ότι έτσι κι αλλιώς δεν έχω καρδιά δεν έχω τίποτα!

Αυτή η γυναίκα ήταν η μάνα του Ιάσονα.Τον θυμάστε τον Ιάσονα με την μηχανή που παρασύρθηκε έξω από την Βουλή;

Όχι δεν πρέπει να ξεχνάμε μέχρι η δικαιοσύνη να ημερεψει λίγο τον πόνο αυτής της μάνας.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Μάρτιο του 2021, ο 23χρονος Ιάσωνας παρασύρθηκε με τη μηχανή του έξω απ’ τη Βουλή από υπηρεσιακό όχημα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός του οχήματος είχε στρίψει επί της Βασιλίσσης Σοφίας για να εισέλθει στο προαύλιο χώρο της Βουλής. Σε video που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, φαινόταν ότι το αυτοκίνητο έστριψε αριστερά χωρίς να έχει δεχθεί ανάλογο σήμα από τροχονόμο. Η μοτοσυκλέτα του 23χρονου Ιάσονα βρήκε με ταχύτητα το πίσω μέρος του οχήματος και ο νεαρός εκσφενδονίστηκε μακριά, ενώ το κράνος του βγήκε.

Με βάση τις διαδικασίες που έχουν οριστεί από την ΕΛ.ΑΣ. και την Τροχαία η συγκεκριμένη είσοδος χρησιμοποιείται αποκλειστικά από οχήματα που φέρουν υπουργούς ή βουλευτές.

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη 22/4, ήρθε στην δημοσιότητα και νέο βίντεο-ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου στρίβει αριστερά χωρίς να έχει δεχθεί ανάλογο σήμα από τροχονόμο. Η μοτοσυκλέτα του Ιάσονα βρίσκει με ταχύτητα το πίσω μέρος του οχήματος.

Επίσης στο 2:55 των πλάνων φαίνεται ότι βγαίνει συνοδηγός από το όχημα της συνοδείας της Ελληνίδας βουλευτή αν και στην αρχή είχε διαρρεύσει ότι δεν υπήρχε συνοδηγός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αδικοχαμένος Ιάσονας έδωσε ζωή σε έξι ασθενείς με σοβαρά νοσήματα. Οι γονείς του δώρισαν τα όργανα του παιδιού τους, ακόμη και το δέρμα του, σε μια πράξη που συγκίνησε το πανελλήνιο ενώ το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας απέδωσε τελικά η ελληνική Δικαιοσύνη στον αστυνομικό – οδηγό του υπηρεσιακού οχήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτή είναι η δικαιοσύνη που θέλουμε σαν κράτος.
    Το αδίκημα χαρακτηρίστηκε ανθρωποκτονία εξ αμέλειας.

  2. Έτσι χαρακτηρίζει ο νόμος τα τροχαία ατυχήματα. Ελάχιστα είναι με δόλο και έπειτα από την προανακριση. Μην επηρέαζεσαι από το τίνος είναι το αυτοκίνητο. Οποιουδήποτε το ίδιο θα χαρακτηριζονταν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ