Γεμάτο πικρία μήνυμα Σφακιανάκη: Τον αποστράτευσαν από την ΕΛ.ΑΣ. – «Δεν θέλουν τις υπηρεσίες μου, αλλά εγώ…»

7
762

Τι είπε ο Μανώλης Σφακιανάκης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όταν έμαθε οτι αποστρατεύεται από την Ελληνική Αστυνομία;

Μύλος στην Ελληνική Αστυνομία μετά τις κρίσεις που οδηγούν πολλούς ανώτατους αξιωματικούς σε αποστρατεία.

«Η Αστυνομία σήμερα αποφάσισε ότι δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες μου, εγώ όμως θα συνεχίζω να τις δίνω» αναφέρει με ανάρτησή του στο facebook ο Μανώλης Σφακιανάκης που σύνδεσε το όνομά του με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο μέχρι σήμερα διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής είναι οι δύο υποστράτηγοι που προήχθησαν στο βαθμό του αντιστρατήγου, για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων, ενώ 10 από τους 20 υποστράτηγους γενικών καθηκόντων αποστρατεύτηκαν από το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ….ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ…..
    ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΤΑ ΔΙΑΛΑΤΕ ΟΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
    ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ .
    ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

  2. ΚΥΡΙΕ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΟΡΘΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΣΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

    ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ!

  3. η κυβέρνηση ζητούσε από τον Σφακιανάκη να υποκλέπτει την ηλεκτρονική αλληλογραφία των πολιτικών της αντιπάλων, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει και ότι του ζήτησαν να τους δώσει και τα «τα email γνωστού εκδότη, αλλά αυτός αρνήθηκε πεισματικά.
    πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2017/01/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%8c%ce%bc%ce%b7.html#ixzz4WUqemEhs

  4. Δεν είπε κανείς ότι μεγαλύτερος σκοπός της καριέρας του ήταν η προστασία της ΝΟVA και της ΑΕΠΙ..λες και ήταν μέλος της εταιρείας με την μεγαλύτερη πλατφόρμα ‘ψηφιακών ‘ καναλιών ,προστάτευε μέχρι ανοησίας την συγκεκριμένη εταιρεία που δεν ήθελε να ξοδέψει παραπάνω λεφτά για ανανέωση του λογισμικού της και έφτανε σε σημείο σε κάθε ανακοίνωσή της να καταγγέλλει ότι πάνω από 100.000 βλέπουν παράνομα τα κανάλια της και ο Αρχηγός με Δημόσια έξοδα να την προστατεύει…αυτή ήταν η δουλειά του?Θυμίζει εδώ τους τροχονόμους που βγαίνουν για γράψιμο,μήπως κάποιος δεν έχει ασφάλεια και ..γίνεται της πουτάνας με τις παραβάσεις του Κώδικα κάθε λεπτό…,με τα ναρκωτικά ,την ηχορύπανση,τις μπροστάντζες Ξενοδοχείων και μαγαζιών και λοιπών κακοποιών στοιχείων ..αυτή είναι η χώρα που πτώχευσε δυστυχώς και πάει κατευθείαν στη θέση της Νιγηρίας και Σουδάν

  5. Το θέμα είναι τι λέει η ιστορία γι αυτόν..ήταν μέσα στην μικροδημοσιουπαλληλική διαφθορά με την ακράτητη υπεράσπιση συμφερόντων της NOVA.. Όταν αποδεχόταν αμάσητα γελοία επιχειρήματα περί 100.000 πειρατών στις επίσημες ανακοινώσεις ενώ συνελάμβαναν άτομα που χρόνια μετά είτε αθωώνονταν στα δικαστήρια είτε ήταν μικρο-απατεώνες με 200-300 άτομα, τότε δεν εξυπηρετούσε συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου αλλά μίας εταιρείας που ήθελε να εκφοβίσει. Και την ίδια ώρα η ίδια εταιρεία δεν έδινε δεκάρα για να προστατέψει το προϊόν της από την πειρατεία (εποχή gamma cards λέμε τώρα). Αργότερα όταν τα έχωσε και αναβάθμισε το σύστημά της, μας τελείωσε και η πειρατεία. Θα περίμενε κανείς από την ΔΗΕ να είναι ουδέτερη και να παρουσιάζει γεγονότα στις ανακοινώσεις της και όχι παραμύθια.

  6. Το άλλο με την Αστυνομική Διεύθυνση Νάξου το Θυμάστε.?Καλά θα ήταν να θυμόμαστε και λίγο το παρελθόν μας και μετά να μιλάμε.Σε αυτό το θέμα που συντάραξε το Πανελλήνιο με τις άναρχες συγκαλύψεις και τοπικές ελεγκτικές αρχές και τελικά Δικαιώθηκαν από Παγκόσμια Δικαστήρια….θυμίζοντας σε όλους ότι με τέτοιας έκτασης διαφθορά δεν μπορεί μια χώρα να πάει μπροστά….Ακόμα και τον Δεσπότη του νησιού μετέθεσαν …για να καλύψουν βρομιές..Του έμεινε από τότε το στίγμα του αμερόληπτου…τα παμε και τα ξανάπαμε ….δεν υπάρχει χώρα με τόσης έκτασης διαφθορά……Εντελώς ‘αναλφάβητος’ λογισμικά και ιντερνετικά..ότι έπρεπε να αγιοποιηθεί κιόλας είναι θέμα,αλλά όχι και να ξηλωθεί έτσι…Μεγάλο θέμα η στήριξη της ΑΕΠΙ.ακόμα και τρανσίστορ να άκουγες κινδύνευες να φας πρόστιμο

  7. Μας εχετε ζαλισει με τον τυπο.Τοσοι αξιοι αστυνομικοι αποστρατευτηκαν και ουτε κουβεντα.Αστυνομικοι που κινδυνευε η ζωη τους καθημερινα χωρις μεσα να κυνηγουν το εγκλημα και εχουμε τον τυπο ,που εχει φυγει απο περσυ οχι φετος απο την υπηρεσια του,που εκανε χιλιαδες δικογραφιες ταλεπωροντας ανθρωπους για να παρει γαλονια ,μιας και στις δικες δεν παρουσιαζε τιποτα.Εκατομυρια πηρε η υπηρεσια του να παρει και καλα μηχανηματα σε εποχη κρισης,την ιδια στιγμη που συναδελφοι του δεν ειχαν να βαλουν βενζινη στα περιπολικα.
    Ο ανθρωπος που καθε χρονο τετοια εποχη παρουσιαζε και μια επιτυχια και εδινε συνεντευξεις.Τυχαια οτι αυτη την εποχη γινοντουσαν οι κρισεις.Ουτε μητροπολιτης να ητανε πανω απο 30 χρονια στη θεση χωρις πτυχειο και τραβοντας ολοι τι δουλεια οι υφισταμενοι του με πτυχεια και μαστερ.Αρκετα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ