Αποκλειστικό: Σε λίγο δεύτερο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στην Ριτσώνα

18
1286

Ένα δεύτερο Κέντρο Υποδοχής αναμένεται να γίνει άμεσα στην Ριτσώνα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tvstar.gr.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν εντός του Σεπτέμβρη και έτσι δεν αποκλείεται στα μέσα του χειμώνα να έχουν ολοκληρωθεί και να έχουν μεταφερθεί οι νέοι πρόσφυγες. Το Κέντρο Υποδοχής θα κατασκευαστεί πίσω από το υπάρχον.

Μέχρι στιγμής είναι όλα έτοιμα από πλευράς διαγωνισμών και χρημάτων…

tvstar.gr

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάρτε να έχετε … Αντί να ξεκινήσετε απελάσεις φτιάχνετε κι άλλα κέντρα δλδ έλεος αυτός ο λαός δεν θα διορθωθεί ποτέ …

  2. Οι Συριζαίοι ή οι ΝΔτες; εδώ και έναμιση μήνα ασχολούνται με την αποσυμφόρηση των Εξαρχείων,ενώ προεκλογικά αλλά έλεγαν…τα λεφτά του το Κράτος τα βγάζει απ τον Τουρισμό και τα Νησιά.. απλά θα υπάρξει υπερ-κορεσμός όλων των υποδομών,που θα γυρίσει μπούμερανγκ… δυστυχώς όσοι φώναζαν δικαιώνονται.Περαστικά.

  3. έτσι το καταδίκασαν κάποιοι,που βέβαια θα μείνουν στην ιστορία, όπως θα μείνει η βίαιη καταστολή των ΜΑΤ, όπως θα μείνει η υπέρμετρη παρουσία ένστολων,λες και έχουμε Σοβιετία, όταν πήγα πρώτη φορά Βελιγράδι το 1985, έτσι ακριβώς ήταν..θα συγκρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος την ιταλοκρατία με την ΜΚΟκρατία και θα βουρκώνουν και οι πέτρες…θα διαβάζει για τον εμφυλιο για κάτι πινακίδες για τσουνάμι,για τον σεισμό και τις άφτιαχτες εκκλησίες,την διαμάχη για το νέο λογότυπο του Δήμου,θα συγκρίνει με τις πολιτείες των Hot Spot,θα βλέπει παντού Ασιάτες και θα αναρωτιέται .. που είναι ο σεβασμός της άγονης νησιωτικότητας ,τι σχέση έχει το παρόν με τους αγώνες που δόθηκαν για προσάρτηση το 44.. γιατί ο ομπρελάς που δουλεύει 40 χρόνια τρώει πρόστιμο απ την Κτηματική σαν καταληψίας, ενώ ο μαύρος που κανει χειρότερου ειδους κατάληψη επιδοτείται..και εις ανώτερα.

    • Μπλα μπλα μπλα τα γραφικά φασιστικά παραληρήματα. Το κόμμα σας το στείλαμε στα τάρταρα γιατί δεν το χωνεύετε? Δράστε η σκάστε πολύ απλά.

      • Πρόκειται για 61 Αφγανούς, 39 άτομα από την Ερυθραία, 17 από το Ιράκ, 12 από το Ιράν, 11 από την Τουρκία, 1 από το Καμερούν, 1 από την Συρία και 1 από την Σαουδική Αραβία.

        Αυτά για τους αριστεροσυμμορίτες των Τοπικών ΜΚΟ.

  4. Οι κάτοικοι δερνοντουσαν για μια μέρα την επόμενη μέρα και όλα καλά αφού κάποια άτομα που έφαγαν ξύλο τούς άνοιξαν κεφάλια πήραν μέσα αυτόφωρο άνοιξαν μαγαζί και δουλεύει φουλ με το hot spot

  5. Είναι απίστευτο,πρωτοφανές,που δεν αντιδρά κανείς...οι γνωστοί 'δικαιωματάκηδες' νοιάζονται περισσότερο

    για τους ποδηλατόδρομους,απ το ότι σε λίγο η αναλογία μεταναστών /κατοίκων θα πάει στο 30/100.Η μετρειοπάθεια κάποιων,που τους νοιάζει μόνο η καθαριότητα της αυλής τους και ας είναι προ των πυλών υγειονομική Βόμβα έτοιμη να εκραγεί.Τα παλιά κτίρια έχουν γίνει αποχωρητήρια και ξενώνες κοινόβιοι.Κατουρούν όπου βρουν..πολλές περιοχές βρωμάνε σαν τις παλιές τουαλέττες της Ομόνοιας στα 80ς.Αφερέγγυα και η Νέα Κυβέρνηση.Ο Δήμαρχος Αθηνών παντού μιλούσε για το άδικο της μείωσης του Φ.Π.Α των Νησιών.Να δούμε τι θα λέει με τις καταιγιδοφόρες εξελίξεις στο θέμα ΑΟΖ και προκλήσεων απ τους απέναντι.Άχρηστοι πολιτικοί,αλλά και τοπικά η μετριοπάθεια μετατράπηκε σε ΑΠΑΘΕΙΑ!!!!

      • Ο αλληλέγγυος με το Καλάσνικοφ, ντυμένος παπάς…βούρκωσε η τσέπη σου απ την συγκίνηση..

      • Όπως όλοι οι Μαύροι και Ασιάτες που τους Βάπτισες Σύριους πρόσφυγες.. είδες συντρόφι οι καταληψίες πρόσφυγες στα Εξάρχεια ποιας εθνικότητας ήταν;η Καρανίκειος φιλοσοφία… όταν ποστάρεις εναντίον δήθεν φασιστών , αισθάνεσαι σαν να ριξες μολότοφ στην Τοσιτσας…ατιμούλικο αριστερό
        αξύριστο …μύδι

        • Ρε γυφτογραίκυλε η χρυσή αυγή δεν είναι στη βουλή. Σας πατήσαμε σαν τις κατσαρίδες. Άμα δεν σου αρέσουν οι μετανάστες μαζευτείτε μια ομάδα πιθήκων και ελάτε να αρπάξετε τις ψιλές σας, ξέρεις εσύ, όπως το χειμώνα που βάλατε τα γυναικόπαιδα μπροστά για να μην φάτε και άλλες ρεζίλιδες που είστε.

      • Διάβασε λίγο αριστεροκομμούνι όταν ο Χίτλερ συμφώνησε με τον Λένιν συνεταιράκια.

        https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%A3%CF%8D%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF_%CE%BC%CE%B7_%CE%95%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82

        Άιντε στα Γκουλάγκ σου τώρα..στο συρματόπλεγμα που είναι και το σήμα των Αριστερών,…άιντε κούρβα.Κούρβα !!!

  6. Φοβόντουσαν λέει αντιδράσεις για την πινακίδα με το σεισμικό τσουνάμι..

    αλλά τώρα τους έκατσε τσουνάμι με Ασιάτες,Αφρικανούς,που έκαναν πάλι την πόλη αποχωρητήριο.Το Hot Spot με το προαναχωρησιακό έπιασαν 3.500 ,ενώ στα συνηθισμένα στέκια μένουν ομαδικά και αφοδεύουν ομαδικά…Overbooking η Κως…ας τους μετρήσει η Fraport που έχει εμπειρία από ακριβείς μετρήσεις.

    • Οι άιλλυνες τα ίδια χάλια είστε έρχεστε εδώ στο εξωτερικό και μας φορτώνεστε βρωμιάρηδες και σιχαμεροί. Ουστ!!!

  7. Σταλινοφααισταριά πουλάτε αλληλεγγύη για μεταξωτές κορδέλες

    Οι μαυραγορίτες που το παίζουν καλοί Σαμαρείτες… άι στον Λένιν από δω…

  8. Σιντρόφη ΜΚΟ Αναδρασι,Μεταδρασι,αποδρασι απ τα καγκελα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ