Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Πάτρα: Σπαραγμός για την Σταυρούλα Φρεμεντίτη – Το τελευταίο μήνυμα στην αδερφή...

Πάτρα: Σπαραγμός για την Σταυρούλα Φρεμεντίτη – Το τελευταίο μήνυμα στην αδερφή της με 4 λέξεις [pics]

0
737
Η Σταυρούλα Φρεμεντίτη έφυγε πρόωρα σε ηλικία μόλις 34 ετών. Η σκέψη όλων στο δίχρονο παιδί της που έμεινε ορφανό…

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών η εκπαιδευτικός Σταυρούλα Φρεμεντίτη από την Πάτρα. Μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Τετάρτης (21-02-2018) βυθίζοντας στο πένθος τους στενούς συγγενείς της. Ήταν μητέρα ενός δίχρονου αγοριου.

Η χαμογελαστή κοπέλα που ακόμα και στις δύσκολες ημέρες για εκείνη, αντιμετώπιζε με αισιοδοξία τη ζωή και συνέχιζε τον άνισο όπως αποδείχθηκε αγώνα, δεν είναι βρίσκεται ανάμεσα μας. Το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο. Ο πόνος βουβός και ένα γιατί να αιωρείται στην Πάτρα.

Κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση στο γιατί το κορίτσι με τα ξανθά μαλλιά, τα φωτεινά γεμάτα ζεστασιά μάτια και την εξαιρετική ευγένεια και θέληση για ζωή και δημιουργία έφυγε τόσο πρόωρα.

Σταυρούλα Φρεμεντίτη: Το τελευταίο μήνυμα στην αδερφή της

Συγκλονιστικό είναι το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στην αδελφή της Αναστασία το πρωί της Κυριακής του Καρναβαλιού, παροτρύνοντας την να παρελάσει λέγοντας της «χορέψτε και για εμένα»!

Η απώλεια της Σταυρούλας είναι το δεύτερο «χτύπημα» που δέχεται η οικογένεια Φρεμεντίτη, καθώς πριν μερικά χρόνια από τη ζωή έφυγε ο πατέρας της Γιώργος.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 3.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Πατρών.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων η κατάθεση χρημάτων για την ενίσχυση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνου του Μαστού «Αλμα Ζωής» Νομού Αχαΐας.

Πηγή: dete.gr, thebest.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ