ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η ετήσια Χοροεσπερίδα της Ενωσης ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Κω λόγω πένθους

9
5819

Λόγω πένθους για την απώλεια του φίλου και συναδέλφου Βαγγέλη Φα,

ο Σύνδεσμος και η Ένωση ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΩ

ΑΚΥΡΩΝΕΙ την ετήσια χοροεσπερίδα της η οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στη Νέα Φαντασία στη Ζιά με τον Νίκο Γιάννου.

 

 

 

 

Η Ετήσια Γενική συνέλευση Ραδιοταξί Κω

Κυριακή 12/02/2017 στο εμπορικό επιμελητήριο και ώρα 10:00 π.μ. με θέματα

Α) διοικητικός απολογισμός

Β) οικονομικός απολογισμός

Γ) τροποποίηση καταστατικού

Δ) λοιπά θέματα

-Ο- -Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΙΝΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΡΑΚΟΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΡΟΣ.ΤΑΡΙΦΕΣ.ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΛΘΑΝ!!Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΤΗΣ TAXIBEAT ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ DAIMLER

    Τις τελευταίες ημέρες επίκειται η πώληση της Ελληνικής εταιρείας «Taxibeat» στην Γερμανική «DAIMLER». Η Ελληνική εταιρεία παρουσιάζει υψηλή κερδοφορία τα τελευταία χρόνια λειτουργίας της, τα οποία οφείλονται στην αισχροκερδή προμήθεια που λαμβάνει από το συνάδελφο αυτοκινητιστή, της τάξης του 12%, αλλά και συν 2% προμήθεια εάν ο πελάτης χρησιμοποιεί πιστωτική κάρτα (για την τράπεζα).Η «Taxibeat» πωλείται με αντίτιμο της τάξης των 30-40 εκατομμυρίων ευρώ υψηλότερα, ακόμη και από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ!Δεν είναι τυχαίο, που σε ραδιοφωνική πρωινή εκπομπή στις 27-1-2017 στον σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Πορτοσάλτε και ο γνωστός «Μπάμπης» Παπαδημητρίου χαιρέτησαν με.. αξιοζήλευτο ενθουσιασμό ως εκπρόσωποι του ακραίου νεοφιλελευθερισμού και της παγκοσμιοποίησης, αλλά και ως ένθερμοι υποστηρικτές των μνημονίων στην χώρα μας· Να στηρίζουν αυτές τις πρακτικές αισχροκέρδειας της «Taxibeat».

    • εσενα τι σε χαλαει?Θελεις να πληρωνεις πανακριβα τα taxi?Ας τα παρει οποιος θελει αν ειναι να πεσουν οι τιμες.

  2. πανακριβο.ο σωτηρης ο μαραγκος θα φερει καινουργια λεωφορεια και θα βαλει αεροδρομιο – κω με 5 ευρω!!!!!!κλαμα οι ταριφεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. μέχρι τι όριο ηλικίας μπορούν να οδηγούν στο ΚΤΕΛ και να κουβαλανε μαθητες ορθιους και ολα τα νομιμα που κανουν και δεν νιαζει κανενα ουτε γραφειο συγκοινωνιων ουτε αστυνομια ουτε συλλογων γονεων και κηδεμονων καλα ο δημος δεν μπορει να κανει τιποτα γιατι ταχουν κανει πλακακια και σε λιγο συνεταιρακια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ