ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Πήγα να δώσω αίμα για τους τραυματίες της φωτιάς και μου είπαν να περάσω την επόμενη εβδομάδα

6
2576

Χτες Πέμπτη στις 11:30 ευαισθητοποιημένος και εγώ όπως πολλοί συνάνθρωποι μου προσήλθα στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κω για να δώσω αίμα με βάση και τη σχετική ανακοίνωση για τις ανάγκες συνανθρώπων μου που είναι τραυματίες από την φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στην Αθήνα.

Δυστυχώς μου είπανε αν θέλω να πάω την άλλη βδομάδα, όπως επίσης και σε κάποιους άλλους που ήρθανε μετά από εμένα τους λέγανε να τελειώσει η τουριστική σεζόν και μετά να έρθουν για αιμοδοσία…!

Να σημειωθεί πως δεν υπήρχε καν ουρά παρά μόνο τρεις συνάνθρωποι μας που δίνανε εκείνη την στιγμή αίμα…!!!

Αποφασίστε λοιπόν τι θέλετε και μην καλείτε τον κόσμο να έρθει στο νοσοκομείο για αιμοδοσία!!!

Και οι συστάσεις του τύπου » η αιμοδοσία είναι όλο τον χρόνο και όχι μόνο τώρα που υπάρχουν τραυματίες»,δεν σας τιμά καθόλου…

Φ.Μ.

Κως

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τις πρωινές ώρες γινόταν κανονικά αιμοδοσία ! Τι είναι αυτά που λέτε? ? Στις 9.30 υπήρχαν άτομα που περίμεναν και έδωσαν αίμα χωρίς καμμία ταλαιπωρία ! Μαλιστ μας ευχαρίστησαν για την ενέργεια νας !

  2. Οι κοπέλες ήταν πολύ ευγενικές και ζήτησαν από όλους να περάσουν κάποια άλλη μέρα διότι κάθε μέρα σπεύδει πολύς κόσμος για να δώσει αίμα. Όλος ο κόσμος έχει ευαισθητοποιεί και τρέχει να βοηθήσει είναι καλό να καταλαβαίνουμε και τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί. Προφανώς ο φίλος μας που έγραψε το άρθρο να έπεσε σε κάποια κακιά στιγμή και να παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο .

  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΚΩ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ Π Ρ Ο Σ Φ Ε Ρ Ε Ι !!1

  4. Να διερευνηθεί αν ειπώθηκαν αυτά τα λόγια στον άνθρωπο που πήγε να δώσει αίμα και από ποιον.

  5. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΧΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΟΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ