ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ στα Γυμνάσια Λύκεια της Περιοχής μας – Πίνακας και με τις προσωρινές τοποθετήσεις-αποσπάσεις καθηγητών

19
3804

Οριστικοποιήθηκαν οι αλλαγές στις θέσεις Διευθυντών σε σχολεία της περιοχής μας, όπως είχαμε προαναγγείλει με βάση τον πίνακα τελικής αξιολόγησής τους. Ειδικότερα σε ότι αφορά τα γυμνάσια-λύκεια της Κω οι αλλαγές είναι οι εξής: στο 1ο ΓΕΛ Κω στην θέση του μέχρι πρότινος Διευθυντή Χρήστου Χαραμαρά τοποθετείται ο Γιώργος Χαρτοφίλης, στο 1ο Γυμνάσιο Κω στην θέση του Δημήτρη Βλάχου ο Παναγιώτης Πηλιγκός, στο ΕΠΑΛ Κω στην  θέση του Δημήτρη Πρίντζιου ο Φίλιππος Παπανικολάου, στο νεοϊδρυθέν 1ο ΓΕΛ Ζηπαρίου τοποθετείται ο Χρήστος Χαραμαράς και στο Γυμνάσιο Ζηπαρίου στην θέση του Παναγιώτη Πηλιγκού τοποθετείται η Αθανασία Μαντά.

 

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρέπει να ανασκευάσετε το άρθρο σας: Δεν πρόκειται για αλλαγή Διευθυντών. Πρόκειται για νέες κρίσεις και τοποθέτηση, όπως λέει και το επίσημο έγγραφο. Διαφορετικά φαίνεται σαν να αντικαταστάθηκαν οι «κακοί» διευθυντές, πράγμα που είναι πέρα για πέρα λάθος. Αυτοί που άλλαξαν σχολείο δεν σημαίνει ότι κρίθηκαν ακατάλληλοι.
    Έγινε η μοριοδότηση των υποψηφίων με βάση τον νόμο (πτυχία, προϋπηρεσία κλπ), έγινε η συνέντευξη και βγήκε ο τελικός πίνακας. Με βάση αυτόν και τις δηλώσεις προτίμησής τους τοποθετήθηκαν οι διευθυντές. Κάποιοι έτυχε να μείνουν στα ίδια σχολεία και κάποιοι πήγαν σε άλλα.

    • Συνέντευξη και αξιοκρατία από την φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παντού, βόλεμα κομματικών φιλων...

      Εάν έβαζαν τους μαθητές να αξιολογήσουν τους υποψήφιους αρκετοί από αυτούς θα έπαιρναν κάτω από την βάση.

    • Το πραγματικό έργο που συντελέστηκε στα σχολεία από τους διευθυντές αξιολογήθηκε; αν αξιολογήθηκε πες μου πως να το καταλάβω κι εγώ. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την παιδεία και την κοινωνία.

  2. Αλλαγή= τοποθέτηση ενός προσώπου στη θέση άλλου (π.χ. αλλαγή της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων). Πουθενά δεν λέει ή υπονοεί κανείς ότι οι νέοι είναι καλύτεροι από τους παλιούς ή το αντίθετο Ποιο είναι το πρόβλημά σας με τη λέξη αλλαγή;. Το ότι πρόκειται για νέες κρίσεις και τοποθέτηση το λέμε εδώ και δέκα μέρες από την δημοσίευση του πίνακα αξιολόγησης με την αναλυτική μοριοδότηση. Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω. Νομίζω ότι αντί για την λέξη αλλαγή, κάποια στιγμή πρέπει να αναλύσουμε και τη λέξη κόμπλεξ…

    • Νομίζω ότι είναι πιο σοβαρό για το που θα πάνε τα παιδιά μας γιατί κάποια από τα σχολεία δεν είναι κατάλληλα λόγω του σεισμού.

  3. Καλή δύναμη σε όλους εκτός από ………………………
    Είναι απαράδεκτος ο τρόπος με τον οποίο μέτρησαν τα μόρια και επίσης δεν υπάρχει Αξιοκρατία πλέον σε αυτή τη χώρα!!!!

  4. Για να καταλάβεις πιο είναι το θέμα μας πρέπει να το δεις αλλιώς. Το παράδειγμα με τη στρατιωτική ηγεσία δεν είναι αντίστοιχο. Δες το Διευθυντή ως τον Διευθυντή της επιχείρησης σου ή του ξενοδοχείου σου. Σου έχει εκτοξεύσει τις πωλήσεις, σου έχει το ξενοδοχείο γεμάτο, πελάτες και προσωπικό απόλυτα ικανοποιημένους και εσύ χωρίς καμια πρόφαση τον αλλάζεις. Δεν έχει σημασία αν ο καινούργιος είναι καλύτερος ή χειρότερος. Σημασία έχει ότι πήρες μια «άκυρη» απόφαση.

    • ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ .ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!!!!

  5. Γιά ρίξτε μια ματιά έγινε πάλι το θαύμα όλοι οι Διευθυντές προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία και το Πασόκ, κάποιοι δε από αυτούς βαρύνονται με ένα σωρό καταγγελίες και αναφορές επίσημες στον προϊστάμενό τους όταν σαν καθηγητές διέπραξαν σωρεία διοικητικών παραπτωμάτων. Να τους χαίρεστε κ. Παπαδομαρκάκη και κ. Καραγιάννη

  6. ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΗΛΩΣΕ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. Αν ρωτήσουν μερικούς γονείς κάποιοι εκπαιδευτικοί τους λεω και εκπαιδευτικούς δεν επρεπε κάν να διδάσκουν.Στα σπιτάκια τους Τους βλέπω στο δρόμο εμενα τα παιδια μου τελείωσαν ευτυχώς αλλα τον μισθό που παίρνουν δεν τον αξίζουν.Ειναι για κλάματα.Καταστρεφουν και τα παιδια μας όχι όλοι.

  8. 1ο-Ψύρη,2ο-Γαμβρέλλης,3ο-Χατζηνικολάου,4ο-Χασαπλαδάκης,5ο-Διακομανώλης,6ο-Φουντωτός,7ο-Κουτσούτη,Ζηπάρι-Ρέβελα,Πυλί-Χατζηδαυίδ,Αντιμάχεια-Καματερού,Καρδάμαινα-Ιερομνήμων,Κέφαλος-Μπινιά

  9. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΤΟΥΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ
    ΑΝΕΝΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ