ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ∆ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΛΟΣ-2017 «Σχεδιασµός & Υλοποίηση Υβριδικών Ενεργειακών Λύσεων ΑΠΕ»

0
752

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ∆ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΛΟΣ-2017 
«Σχεδιασµός & Υλοποίηση Υβριδικών Ενεργειακών Λύσεων ΑΠΕ»

Το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας Πειραιά & Νήσων σε συνεργασία µε το Εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας & Προστασίας Περιβάλλοντος του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ (www.sealab.gr) και τον Δήμο της Τήλου ανακοινώνουν το Εκπαιδευτικό Πρόγραµµα του Θερινού Σχολείου «TΗΛΟΣ-2017», που διοργανώνεται στο ακριτικό νησί της Τήλου στα πλαίσια υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Horizon 2020-TILOS (http://www.tiloshorizon.eu/).

Το Πρόγραµµα του Θερινού µας Σχολείου περιλαμβάνει διαλέξεις εξειδικευμένων επιστημόνων/ερευνητών, επισκέψεις πεδίου και παράλληλες εκδηλώσεις. Σκοπός µας είναι να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες των φοιτητών µας, δίνοντας τους παράλληλα την ευκαιρία να γνωρίσουν τους κατοίκους του νησιού και να αφουγκραστούν τις αγωνίες και τα όνειρά τους για ένα ενεργειακά αυτόνοµο και φιλικό στο περιβάλλον τόπο διαβίωσης, µε έµφαση στη νησιωτικότητα και την κοινωνική συµµετοχή.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί από 26/6/2017 έως 30/6/2017 .

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/06/Summer-School-Program.pdf» title=»Summer School Program»]

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ