Πλούσιο πολιτικό τετραήμερο είχε ο Γ.Νικητιάδης στη Ρόδο ενόψει ευρωεκλογών

0
2884

Πλούσιο πολιτικό τετραήμερο είχε ο Γ.Νικητιάδης στη Ρόδο ενόψει ευρωεκλογών

Με τετραήμερη επίσκεψη στη Ρόδο όπου μετέβη μετά από τον εορτασμό της επετείου της 8ης Μαΐου στη Σύμη, ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της περιοδείας του στη Δωδεκάνησο για τις ευρωεκλογές τις 9ης Ιουνίου, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής και τ.Υφυπουργός Γιώργος Νικητιάδης.

Κατά την παραμονή του στη Ρόδο κ. Νικητιάδης εκτός από το Δήμαρχο του νησιού κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού της ΚΕΔΕ και π. Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη με τον οποίο συζήτησαν το ρόλο που μπορεί να παίξει η τοπική αυτοδιοίκηση και κυρίως οι Δήμοι στην ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς και στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος κάθε περιοχής.

Την Πέμπτη 8 Μαΐου ο κ. Νικητιάδης με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κουνάκη και  στελέχη του Κόμματος περιόδευσαν στα χωριά Αρχάγγελος και Αφάντου. Το πολιτικό κλιμάκιο ανάπτυξε τις θέσεις των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και του ΠΑΣΟΚ ενόψει ευρωεκλογών. Το βράδυ της Παρασκευής 09 Μαΐου ο κ. Νικητιάδης παρέστη μαζί με τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Θανάση Γκλαβίνα σε εκδήλωση προς τιμήν του Ροδίτη δημοσιογράφου Γιώργου Ζαχαριάδη.

Ο κ. Νικητιάδης μαζί με τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ Θανάση Γκλαβίνα και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή κ. Κουνάκη το πρωί του Σαββάτου 11 Μαΐου, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου.  Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής κ. Νικητιάδης έκανε ειδική αναφορά στην στρεβλή πορεία του Ταμείου Ανάκαμψης για την οποία έχει ευθύνη η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, τονίζοντας πως μία από τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για το χρηματοδοτικό αυτό εργαλείο, είναι η ενίσχυση του τομέα της Δημόσιας Υγείας με ποσοστό έως και 10% και υπογράμμισε για μία ακόμη φορά πως οι δομές υγείας στα νησιά μας έχουν εγκαταλειφθεί πλήρως κι οι νησιώτες έχουν αφεθεί στο «έλεος του Θεού». Στη συνέχεια ο κ. Νικητιάδης και οι κ.κ. Γκλαβίνας και Κουνάκης καθώς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησαν επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Ρόδου.

Ο κ. Νικητιάδης το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαΐου παρέστη μαζί με τον Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιο  κ. Νίκο Παπανδρέου στα εγκαίνια της έκθεσης πρωτότυπης εικονογράφησης και επετειακών εκδόσεων του βιβλίου του Βαγγέλη Παυλίδη «Ρόδος 1306-1522: μία ιστορία». Στη συνέχεια ο κ. Νικητιάδης  συνόδεψε τον Ευρωβουλευτή Νίκο Παπανδρέου μαζί με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Παναγιώτη Κουνάκη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε περιοδεία στα  καταστήματα της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου.

Το πρωί της Κυριακής 12 Μαΐου ο κ. Νικητιάδης είχε μακρά συνάντηση με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γιάννη Χατζή με τον οποίο συζήτησαν τις προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού και την τεράστια συμβολή του ξενοδοχειακού κλάδου προς αυτή την κατεύθυνση. Στη συνέχεια ο κ. Νικητιάδης παρέστη στην ομιλία του Ευρωβουλευτή Νίκου Παπανδρέου και εκ νέου υποψήφιου, στην πολιτική του εκδήλωση – ομιλία για τους πολίτες, την Ελλάδα και την Ευρώπη που πραγματοποίησε στη Ρόδο με αφορμή τις ευρωεκλογές. Ο κ. Νικητιάδης καλώντας τον κ. Παπανδρέου στο βήμα, έκανε ιδιαίτερη  αναφορά στην μακροχρόνια φιλία και συνεργασία τους.

Ο κ. Νικητιάδης επέστρεψε αργά το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα καθώς η λειτουργία του Κοινοβουλίου ξεκινάει τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ