Τοποθετήθηκαν 2 υπερσύγχρονοι απινιδωτές στην Κοινότητα Ασφενδιού στο Ζηπάρι, με πρωτοβουλία του ΒΑΚΟΥΦ Κω

7
5761

Επιπλέον 2 εξωτερικούς απινιδωτές (μηχανήματα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης) τοποθέτησε σε κεντρικά σημεία του Ζηπαρίου, το Βακουφ Κω και η πρόεδρος Ελβάν Κοτζαογλάν, με στόχο την προάσπιση της υγείας των πολιτών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους μέσω της πρόληψης. Οι εξωτερικοί απινιδωτές παραδόθηκαν στον Πρόεδρο της Κοινότητας Ασφενδιού Σεβαστιανό Παρβέρη, ενώ προηγήθηκε εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες και στην χρήση απινιδωτή από τον εκπαιδευτή του ερυθρού σταυρού Χρήστο Σιδέρη, καθώς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ΒΑΚΟΥΦ ΚΩ και ιδιαίτερα στην Προεδρο κ.Ελβαν Κοντζαογλαν για την αξιέπαινη πρωτοβουλία και γενικά για τα φιλανθρωπικά αισθήματα που πάντα την χαρακτηρίζουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς και να έχει πάντα υγεία.

  2. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ :
    ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;
    Η ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΕ ;;;
    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΝΤΡΟΠΗ **

    • Αρέσει δεν αρέσει το παλικάρι ακόμα και εγχειρησμένος ήταν στην πρώτη γραμμή! Εγώ τον είδα με τα μάτια μου, τώρα εσύ που όλοι ξέρουν ποια είσαι, σόδες και στήσιμο για φωτογραφίες στα ξωκλήσια και σε καμία εκδήλωση.

  3. Μπράβο σε όλους! Τέτοιες ενέργειες θέλουμε για τον τόπο μας! προχωράμε μαζί για το καλό του τόπου μας

    • Φίλε πατριώτη ΟΧΙ μπράβο σε όλους, τα ΜΠΡΑΒΟ αξίζουν στον ΒΑΚΟΥΦ και προσωπικά στην κ.Ελβαν! Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι το φιλάνθρωπο έργο που προσφέρει στο Νησί! 👏👏👏👏👏👏👏

  4. Καλές είναι αυτές η πρωτοβουλίες όμως εδώ στο Ασφενδιού έχουμε πρόβλημα με την καθημερινότητα μήπως να το κοιτάξουμε λιγάκι;;;

  5. Το πρόβλημα της καθημερινότητας θα βελτιωθεί εάν φτιάξουμε εμείς την νοοτροπία μας και αποκτήσουμε παιδεία! Πετάμε όπου θέλουμε τα σκουπίδια, πετάμε στρώματα, ντουλάπια ότι μας έρθει χωρίς να ενημερώσουμε και μετά μας φταίει ο δήμος ενώ φταίμε εμείς οι ίδιοι! Ας κοιτάξουμε να φροντίζουμε εμείς πρώτα τις αυλές μας και τα πεζοδρόμια μας και μετά να μας φταίνε όλοι οι υπόλοιποι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ