Μιχάλης Τρικοίλης: Τουρισμός -υπεύθυνοι, 7ημερη βίζα, Νοσοκομείο, Μαστιχάρι-φύκια

2
3777

Στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTv με τον Γιώργο Βενέρη μίλησε ο Μιχάλης Τρικοίλης Γραμματέας Σωματείου Ενοικιαζομενων Διαμερισμάτων Κω.

Τουρισμός -υπεύθυνοι, 7ημερη βίζα, Νοσοκομείο, Μαστιχάρι-φύκια

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. βρε Νοσοκομείο ούτε παθολόγο δεν έχει πρέπει να φέρεις απέξω και κάθε επίσκεψη πενηνταρικο ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ,Ο Νότης καλά τα λέει πρόβατα ξυπνάτε ,και όταν έρχονται αυτά τα λαμόγια τα χειροκροτάμε ρε γιαούρτια θέλουν και βουτιά στο λιμανι

  2. Κ. Μιχάλη αναφέρεστε στον κορωνοϊό και πόσο έτοιμοι είμασταν για update στο τουριστικό μας προϊόν:
    α)Το ενδεχόμενο νέου ιού είναι ανοικτό.Το νησί πρέπει ΚΑΙ έχει τα εφόδια, Δόξα τω Θεώ,να είναι αύταρκες.
    β)Έχει μια «αίγλη» το τουριστικό προϊόν και λιγότερο κάματο και κόπο.
    Δούλεψα στο αεροδρόμιο με τις στολές μας και τα ωραία μας!Μιλάτε για εκθέσεις και την παρουσία μας εκεί, όταν πάσχουμε στα βασικά!
    γ)Στην ερώτηση του κ.δημοσιογράφου τι πουλάμε, επιτρέψτε μου να απαντήσω:Θάλασσα και ήλιο.Βγάλτε τα απο το πλάνο και ούτε ο Ιπποκράτης μας σώζει ,ουτε τα Θερμά, ούτε άλλο είδος εναλλακτικού τουρισμού.
    Ας είμαστε ειλικρινείς όλοι για μια φορά στη ζωή μας ,κι ας φτιάξουμε το εξωστρεφές αυτό νησί,το όχι τυποποιημένο και κατηγοριοποιημένο:Να είμαστε καθαροί, όμορφοι,ασφαλείς. Ας εξασφαλίσουμε αυτά και το νησί μπορεί να ικανοποιήσει,χωρίς υπερβολή,πολλά γούστα:για ηρεμία,για οικογενειακές διακοπές,για νυχτερινή ζωή,για παραλίες,για θαλάσσια σπορτς,για ποδηλασία,για ιστορία…
    Άλογο μας χαρίστηκε και το κοιτάζουμε στα δόντια…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ