Άλλος ένας εθελοντικός καθαρισμός της ομάδας «Kos We Care», στην περιοχή του Υδροβιότοπου

7
5781
Άλλη μια δράση από την εθελοντική  ομάδα πολιτών »Kos We Care» που ασχολείται ενεργά στον τομέα του εθελοντισμού στο νησί μας,  με αποκομιδή κάθε είδους απορριμμάτων. Aυτή τη φορά,  στην περιοχή του  του Υδροβιότοπου.
Η ακτιβιστική αυτή πρωτοβουλία ξεκίνησε από την μόνιμη  κάτοικο του νησιού μας , με καταγωγή  από την Γερμανία, την κ. Άνια,  πριν από περίπου 3 χρόνια και ενισχύθηκε με ευαισθητοποιημένους »ξένους»  που  μένουν μόνιμα πλέον στην Κω, δίνοντας το παράδειγμα και προτρέποντας και άλλους, να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.
Οι εθελοντές εφοδιασμένοι με ειδικό εξοπλισμό (προσφοράς της κ.Άνιας) και καλή διάθεση, συνεισέφεραν έμπρακτα στην περιβαλλοντική αναβάθμιση σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού μας.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρωμιάρηδες δημότες,, ανύπαρκτος δήμος, σκουπίδια οικοδόμων, λάθρο εισβολέων και ΜΚΟ. Μπράβο μας…. Ο πολιτισμός μας περιορίζεται στα χρόνια της φασιστικής Ιταλίας….. Ξωμεινανε τουρκοσποροι νεοέλληνες….

    • Βρωμιάρης λαός οι αίλλυνες. Όπου κοιτάξεις και όπου διαβείς σκουπίδια, γόπες, τσιμέντο, παρκαρισμένα αμάξια και άεργους αιλλυναράδες με τον καφέ στο χέρι να λύνουν τα προβλήματα του υπόλοιπου κόσμου

  2. κάποτε μάζευα κάθε σκοτωμένο γατί από τ δρόμο. κάποια φορά σταματησε ένας καί μού είπε: »βρέ ,σκότωσες τήν γάτα;» άν μέ έβλεπε ,πάντα, καθώς μάζευα όλες τις νεκρες γατες , θά έβγαζε τό συμπέρασμα ότι ήμουν δολοφόνος γατιών.

  3. Ο Δήμαρχος ευαισθησίοποιηθηκε να τους στείλει ένα καφέ η σάντουιτς! Έτσι συμβολικά! Καί να διοργανώσει κοπή βασιλόπιτας!!!Αααααα αυτά είναι ψιλά γράμματα! Καί γειά πολιτισμένους λαούς!Αααααα ξέχασα!Εδώ δεν έχει ψυφουλακια!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ