Γ. Κρητικός: Δεν μας τιμά μια συζήτηση σε δημόσιο επίπεδο για μια Λακκούβα. Συνυπογράφω την επιστολή της Επάρχου

16
10471

Ας μας δείξουν ένα επαρχιακό οδικό δίκτυο στην Ελλάδα που δεν έχει προβλήματα…

Εμείς είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Δεν λέμε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα αλλά δεν φτάνουν 5 χρόνια να λύσουν προβλήματα των τελευταίων 50 ετών»

Στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTv μίλησε ο Ιωάννης Π. Κρητικός Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Δωδεκανήσου λέγοντας : «Ότι δεν μας τιμά μια συζήτηση σε δημόσιο επίπεδο για μια Λακκούβα. Υπάρχουν τόσα θέματα που πρέπει να ασχοληθούμε και ασχολούμαστε τώρα όλοι στην τοπική κοινωνία με μία λακκούβα. Ο Περιφερειάρχης μίλησε ξεκάθαρα και με ήπιο τρόπο σχετικά με το ποια είναι τα όρια του καθενός και μέχρι που πρέπει να παρεμβαίνει ο καθένας μας…και να τελειώνει εκεί το θέμα»

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κε..Κρητικε..με την παρέμβαση σας…έδεσε το γλυκό!!!!
    είμαστε σοβαροί;;;;
    δηλαδή πόσο ήπια και λεβεντιά μίλησε ο κ Χατζημαρκος;;;;
    λέγοντας για αυτοδικια και στέλνοντας ΕΔΕ;;;;
    σας παρακαλώ πολύ!!!!!!
    ντροπή σε όλους σας!!!!
    μην βγαίνετε στα κανάλια ….
    αφήστε τα λόγια και κάντε δουλειά!!!!!
    σε 5 χρόνια …γίνονται θαύματα αν θέλει κάποιος!!!!

  2. και ο κόσμος όλος μίλησε και σχολίασε το θέμα . Τελείωσε εκεί … Εσύ όμως τώρα κάνεις τον κόσμο να ξαναμιλήσει…. πρόσεχε λίγο κομματικέ…….

  3. πιων 50 ετών πριν γίνει ο Κυρίτσης δήμαρχος ήταν ο καισερλης κάθε 3 χρόνια έριχνε ασφαλτους έκαναν έργα οι προηγούμενοι οι παλιοί κάθε 4 χρόνια στους δρόμους στις γειτονιες ! δικαιολογίες τώρα αφού τα βλέπαμε με τα μάτια μας ! χαζός είναι ο κόσμος ναι είναι απ’ τον Κυρίτση και μέχρι σήμερα δεν έχει δει το νησί άσφαλτο! Κυρίτσης χατζημαρκος και χατζημαρκος έπειτα καταστροφή αδιαφορία για τους δρόμους!

  4. ααααα..μαλιστα.. παντού υπάρχουν λακούβες.. άρα μην παραπονιέστε.. μιλάμε για αντίληψη μεγάλου ηγέτη που νοιάζεται για τη πρόοδο του τόπου.. και που ‘σε Κρητικέ… ακόμα και με αυτή τη δική σου νοοτροπία, έχετε καταφέρει να κάνετε την Κω πρώτη πανελληνίως σε κακο και επικίνδυνο οδικό δίκτυο… αν δεν έχεις όρεξη να προσφέρεις και να λύσεις προβλήματα,καλύτερα να αποχωρήσεις… είναι γλυκιά βέβαια η καρέκλα …

  5. Κύριε Κρητικε , προχτές πού έριχνε καρέκλες ο εργολάβος με τους εργάτες του βουλονε τους λάκκους φοροντας νυτσεραδες, γιατί άραγε …..;Κύριε Γιάννη; πόσες δεκαετίες πρέπει νά περάσουν για να ανάψουν τά φώτα στο επαρχιακό δρόμο από τό φυτοριο μέχρι το ikos και πότε επιτέλους θα ανάψουν αυτά πού προσπαθείτε να βάλετε;

  6. Δεν υπαρχει ελπιδα. ουτε με εσενα, ουτε με τον ποντιο, ουτε και με την αλλη την ταλαιπορημενη… Στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα.

  7. άσε μας ρε μεγάλε…. όλα τα αστέρια βγάλαμε για εκπροσώπους στην Κω….. σαν ανέκδοτο γίναμε….. γύρω γύρω Σάββατο εδώ που ζούμε Κυριακή….. γύρω γύρω νέα Δημοκρατία…. στην Κω ακόμα αέρα ΣΥΡΙΖΑ έχουμε 🤣🤣

  8. Στο χωριό λέγαμε! Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!!! Τώρα τα παιδιά! Και πείνασαν! Και βρωμάνε στις λακκούβες και τις λάσπες! Με τα ωραία σάς λόγια!!! Δεν χορταίνει κανείς πλέον!! Μάς έχεται καταδικάσει στην μιζέρια! Δεν προσφέρεται τίποτα! Αντε λοιπόν! Σπίτια σάς! Χαραμοφαηδες!!!

  9. Κωακε λαέ περαστικά σας γιατί ψηφησατε , αν δεν πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας δεν θα γίνει τίποτα.

  10. Δεν σάς τιμά κύριε Κρητικε να συζητάτε την λακκούβα και ότι άλλο σάς ενοχλεί σαυτο το νησί!!!μήπως θέλετε να συζητήσουμε κάποια στιγμή σαν λυκειαρχης το θέμα μεταφοράς και ασφάλειας των μαθητών από και προς το σχολείο αν υπάρχει από το υπουργείο παιδείας ωράριο δρομολογίων αν πρέπει να μεταφέρονται μόνο μαθητές καθήμενοι μέσα στα λεωφορεία ή μαζί με άλλους επιβάτες και τούς καλοκαιρινους μήνες μαζί με τουρίστες !!!ούτε αυτό το θέμα δεν θέλετε να συζητήσετε και μην κάνετε πώς δεν το ξέρετε γιατί σάς έχουν ενημερώσει γονείς.

  11. που του θίξαν τον τεράστιο εγωϊσμό, που δεν πρόκαμε να βουλώσει τις λακούβες το δημιούργησε το θέμα κ έρχεσαι εσύ και μιλάς για ηπιότητα, νηπιότητα ή ΝΟ-ποιότητα, δεν κατάλαβα.

    σα να φάνηκε πως τον έτσουξε λίγο, τόσο δα, όσο πατά ο ελέφαντας.

    για τον γάιδαρο καβάλα, ούλοι σας, ή είναι πολύ μπανάλ για σένα.

    συνυπογράφεις κιόλας, λες την επιστολή, μπράβο να τη χαίρεσαι και να σε χαίρεται και προσοχή στις λακούβες

  12. Βλέπουμε την εναγώνια προσπάθεια τοπικών αντιπροσώπων του κ. Χατζημάρκου, να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Κύριε Κρητικέ που μιλάτε χωρίς να σκεφτείτε για ευθύνες 50 χρόνων, μας πάτε στο 1974-1975 στον Φώτη Καϊμενάκη Πρωτοδίκη. διορισμένο Υπηρεσιακό δήμαρχο Κω. Λέτε «δεν μας τιμά να συζητάμε για μια λακκούβα» και όχι για πάμπολλες λακκούβες, που κλείνετε άρον- άρον σήμερα το πρωί στον επαρχιακό. Αν ήπιος τρόπος λέγεται η ΕΔΕ των αστυνομικών, πόσο χειρότερη θάναι άλλη αντίδραση ; Το αν ήταν στημένη η όχι, δεν ενδιαφέρει τον κόσμο, αλλά τους εμπλεκομένους. Η ουσία είναι ότι δεν επιτρέπεται να υπάρχει καμία λακκούβα.

  13. ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΤΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΚΡΗΤΙΚΕ!! ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΛΗ ΚΥΡΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ