Β. Τζόγιας: Τουλάχιστον ας φροντίσουν να μην τιμωρηθούν οι δύο τροχονόμοι, είναι το ελάχιστο που πρέπει να πράξουν

2
4799

Αγαπητές φίλες φίλοι καλημέρα σάς,

ζούμε σε μια χώρα πανέμορφη σύμφωνα με την φύση.

Ζούμε όμως καί τραγικές τριτοκοσμικές πολιτικές καταστάσεις τοπικά και κεντρικά, αφού το καθεστώς έντεχνα μας υποβάλλει καθημερινά να ασχολούμαστε να τρωγώμασται με ανούσια πράγματα.Τι είχες Γιάννη ότι είχα πάντα, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, στου πολιτικού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Εδώ στον μικρό μας τόπο συμβαίνουν περίεργα πράγματα στημένες λακούβες με στημένους δημοσιογράφους και μπετονιέρες αστυνομικούς που κλείνουν λακούβες όλα στημένα..

Η μόνη αλήθεια είναι τα σπασμένα αμορτισέρ και λάστιχα σε έναν επαρχιακό της ταλαιπωρίας της παρανομίας και της υπομονής. Αντί λοιπόν να μιλάμε,για μόλο κρουαζιέρας, για υδατόδρομιο, για νέο λιμάνι, για νέο Νοσοκομείο, για νέους δρόμους, για επέκταση της μαρίνας, για το ξεχασμένο γκόλφ, για την ΕΚΟΤΑ Κω, φθάσαμε στο τελευταίο σκαλί μιας εξαρτημένης τοπικής αυτοδιοίκησης Α+Β βαθμού.

Τουλάχιστον ας φροντίσουν να μην τιμωρηθούν οι δύο τροχονόμοι είναι το ελάχιστο που πρέπει να πράξουν. Το έχω ξαναγράψει αλλά αξίζει στην Ελλάδα δεν πάσχουμε από πολιτικούς αλλά από πολίτες, αλίμονο αν δεν ξυπνήσουμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας να μάθουμε να τιμωρούμε και να μην συχωρούμε, δείτε την ανακοίνωση της Ντίνας και του Μπάμπη πολίτες που έγιναν πολιτικοί ποιο είναι το μέλλον αυτού του τόπου άραγε..;

Τζόγιας Ευάγγελος

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …..ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ!
    ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ !
    ΣΗΚΩΣΤΕ ΜΑΝΙΚΙΑ !
    ΑΡΓΗΣΑΜΕ !

  2. ότι τους αστυνομικούς μαζί με το φωτογράφο θα τους μεταθέσουν λέει στο Λακουβοχώρι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ