Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η φοιτήτρια που δέχθηκε επίθεση σκυλιών στη Ρόδο

0
8682

Αναζητά αυτόπτες μάρτυρες για να καταθέσουν στη δικαιοσύνη

Στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου προσέφυγε η 19χρονη φοιτήτρια, η οποία κατάγεται από το νησί της Κω και η οποία την περασμένη Τρίτη 12 Δεκεμβρίου δέχθηκε επίθεση από τρία σκυλιά ενώ προχωρούσε επί της οδού Γαριβάλδη, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Η ίδια, μιλώντας στη «Ροδιακή» από το σπίτι της στην Κω όπου βρίσκεται μετά την περιπέτεια που έζησε, υπογράμμισε ότι έχει προσφύγει ήδη στη δικαιοσύνη και ότι θα επιστρέψει στη Ρόδο μαζί με τη μητέρα της μέσα στις επόμενες μέρες για να κινήσουν από κοινού όλες τις διαδικασίες κατά παντός υπευθύνου.

«Αναζητώ έναν κύριο που ήταν παρών στο περιστατικό της επίθεσης που δέχθηκα από τρία σκυλιά στην οδό Γαριβάλδη, στην οδό Αγίας Αναστασίας – σημείωσε η ίδια μιλώντας στη «Ροδιακή». Χρειάζομαι στοιχεία και πληροφορίες, καθώς επίσης και φωτογραφίες που ίσως τράβηξε τα σκυλιά, αμέσως μετά την επίθεση.

Τόσες μέρες μετά κι ακόμα δεν μπορώ να περπατήσω. Οι γιατροί μου είπαν επίσης ότι ήμουν πολύ τυχερή, αφού το ένα από τα δαγκώματα που δέχθηκα και ήταν και το πιο βαθύ, ήταν κοντά στη μηριαία αρτηρία.

Περνώ καθημερινά από τον δρόμο αυτό και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν φοβάμαι τα σκυλιά και τα ζώα. Είμαι και η ίδια ζωόφιλη. Έχουμε στο σπίτι μας πολλά χρόνια δικά μας σκυλάκια.

Τα συγκεκριμένα δεν έδειχναν ότι ήταν επιθετικά. Πλησίασα χωρίς να δείξουν κάτι και μόλις έφθασα στο ένα μέτρο ξεκίνησαν την επίθεση. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με βοήθησε.

Τώρα είμαστε αποφασισμένοι να αναζητήσουμε τους υπεύθυνους. Γι’ αυτό παρακαλούμε όσους γνωρίζουν να μας δώσουν στοιχεία. Ιδιαίτερα παρακαλούμε τον κύριο που ήταν παρών στο περιστατικό στις 12 Δεκεμβρίου γύρω στις 9 το πρωί στην οδό Γαριβάλδη και ξέρω ότι τα φωτογράφισε, να επικοινωνήσει μαζί μου και την οικογένειά μου στο τηλέφωνο 6947462881. Τον ευχαριστώ εκ τον προτέρων και εσάς για τη φιλοξενία των δηλώσεών μου» – επισήμανε η ίδια στη «Ροδιακή».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ