Κως: Επέστρεψε στο σπίτι της η 16χρονη που κατήγγειλε κακοποίηση από τον 47χρονο πατριό της

0
13764

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της κακουργηματικής δίωξης που ασκήθηκε κατά του 47χρονου αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη μετά από καταγγελία της 16χρονης θετής του κόρης για σεξουαλική κακοποίησή της επί δύο συνεχή χρόνια καθώς και για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου διότι σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα αποδείξεις δεν θεωρήθηκε ύποπτος τέλεσης νέων πράξεων και τόσο επικίνδυνος ώστε να είναι ύποπτος φυγής και να διαφύγει της τυπικής διαδικασίας.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι ουδέποτε άγγιξε την ανήλικη, ενώ η μητέρα της 16χρονης διέψευσε στην κατάθεσή της την καταγγελία της 16χρονης για περιστατικό όπου ο κατηγορούμενος φέρεται να τη θώπευσε.

«Η υπόθεση είναι ακόμα στην ανάκριση και σταχυολογούνται εκείνα τα αποδεικτικά μέσα που θ’ απορρίψουν η θα καταδείξουν την κατηγορία. Αφού η ανάκριση ολοκληρωθεί, η υπόθεση θα εισέλθει στο δικαστικό συμβούλιο κι αυτό θα αποφασίσει αν θα παραπέμψει σε δίκη ή όχι τον κατηγορούμενο», δήλωσε στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο συνήγορος υπεράσπισης του 47χρονου κ. Μανώλης Χατζηάμαλλος.

«Η καταγγελία της μικρής, η οποία επέστρεψε στο σπίτι με τη μητέρα της ενώ ο πατριός διαμένει σε άλλη κατοικία, θα πρέπει να αξιολογηθεί, κατά πόσο δηλαδή είναι αξιόπιστη», ανέφερε ο κ Χατζηάμαλλος εκτιμώντας ότι ο κατηγορούμενος για τη σεξουαλική κακοποίηση της 16χρονης δεν θα δικαστεί. Να σημειωθεί ότι την 16χρονη υποστηρίζει ψυχολόγος.

Πηγή: https://www.ertnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ