Η παρουσίαση των υπ. περιφερειακών συμβούλων ΔΕ Κω του συνδυασμού «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χρύσα Καραγιάννη

1
11675

Τους 11 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Κω, παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης4 Οκτωβρίου στην Μαρίνα της Κω η Χρύσα Καραγιάννη, η υποψήφια Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο».
Οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο» είναι η παράταξη που προέρχεται από την κοινωνία και απευθύνεται στην κοινωνία με συστατικά στοιχεία: τη νεανικότητα, τη γνώση, την εμπειρία, την ανιδιοτέλεια, τη διάθεση για προσφορά, με όραμα και σαφή πολιτική πρόταση, επισήμανε η υποψήφια περιφερειάρχης Χρύσα Καραγιάννη η οποία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα στελέχη της παράταξης της και να συνομιλήσει με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε περιοδεία στο Ζηπάρι.

 

πηγή: https://www.kostv.gr/

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠΟΎ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ? ΠΟΙΑ ΤΥΧΗ ΑΡΑΓΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ