Θλίψη και συγκίνηση για τον θάνατο της πρώην διευθύντριας του Μουσικού Σχολείου της Ρόδου Θεοδώρας Τσιμπούρη

0
12990

Μεγάλη θλίψη και συγκίνηση προκαλεί στη Ρόδο, σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές, ο θάνατος της πρώην συντονίστριας Μουσικών και διευθύντριας του Μουσικού Σχολείου της Ρόδου Θεοδώρας Τσιμπούρη.

Συγκινητικά είναι τα μηνύματα κατακλύζουν το διαδίκτυο από συναδέλφους της εκπαιδευτικούς, από γονείς αλλά και από μαθητές.  Η Θεοδώρα (Δώρα) Τσιμπούρη, έδωσε σκληρή αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Μαθηματικών στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κυκλάδων κος Γιάννης Καραγιάννης έγραψε αναφορικά με την απώλεια της έγραψε: «Αντίο Θεοδώρα μας, αλησμόνητη (Θεοδώρα Τσιμπούρη, π. Συντονίστρια Μουσικών, Διευθύντρια Μουσικού Σχολείου Ρόδου» ενώ από την πλευρά του ο συμπολίτης μας ταξίαρχος ε.α κος Αντώνης Τζαμπάζης έγραψε:

«Πληροφορήθηκα, πριν λίγο, με μεγάλη συγκίνηση και θλίψη, το θάνατο της Θεοδώρας ΤσιμπούρηΤης γυναίκας, της εκπαιδευτικού, της μουσικού, της μητέρας, της οικογενειάρχη, της πιανίστριας, της δασκάλας, της παιδαγωγού, της διευθύντριας του Μουσικό Σχολείο Ρόδου – Music School Rhodes μα πέρα και πάνω απ’ όλα της ΑΝΘΡΩΠΟΥ, που είχε επί εξ(6) συναπτά έτη στα χέρια της την κόρη μου και της στάθηκε χωρίς δισταγμό και με όλη την Αγάπη της, όπως και σε μένα προσωπικά, όταν της το ζήτησα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή, ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ! Την ίδια στιγμή, παρακολουθώντας ως συνήθως το Ράδιο Αρχάγγελος 94.1 και την παρουσιάστρια Χαρά Καραθανάση, άκουσα το λιτό, σεμνό, περιεκτικό κι ουσιαστικό αφιέρωμα στη μνήμη της!!Αιωνία η Μνήμη της κι ο Θεός ας αναπαύσει την ταλαιπωρημένη από την ασθένεια ψυχή της!!!Καλό Ταξίδι στα Ουράνια Θεοδώρα Τσιμπούρη…ΔΕΝ Σε ξεχνάμε…»

 

Συλλυπητήρια επιστολή από το 3ο Γυμνάσιο Καλύμνου για το θάνατο της εκπαιδευτικού Θεοδώρας Τσιμπούρη.

3o Γυμνάσιο Καλύμνου

Συλλυπητήρια επιστολή

  Με βαθειά θλίψη ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Καλύμνου πληροφορήθηκε το θάνατο της  εκλεκτής εκπαιδευτικού Τσιμπούρη Θεοδώρας.  Η εκλιπούσα συνάδελφος διετέλεσε μουσικός-παιδαγωγός με πολυετή πείρα, καθώς και διευθύντρια στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου. Οι καθηγητές και οι καθηγήτριες του 3ου Γυμνασίου Καλύμνου είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε μαζί της και να μας παρέχει τα φώτα της ως Σχολική Σύμβουλος. Ξεχώριζε για την ευπρέπεια, την παιδαγωγική της κατάρτιση και τη γλυκύτητα του χαρακτήρα της. Όλοι θα την θυμόμαστε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη για όσα μας πρόσφερε.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Καλύμνου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ