Έπαρχος Κω-Νισύρου: Η Ένωση Ραδιοταξί Κω προσφέρεται για άλλη μια φορά να βοηθήσει εθελοντικά το ΕΚΑΒ

10
8001

Το Γραφείο Επάρχου Κω-Νισυρου ,επισκέφτηκαν σήμερα , οι Μανώλης Κίννας και Γιώργος Τσιγαράς ,εκ μέρους του Σωματείου Ραδιοταξί Κω.Αναφορικά με το πρόσφατο περιστατικό ,δήλωσαν για άλλη μία φορά την πρόθεσή τους για εθελοντικη μεταφορά ασθενών ,οπότε χρήζει ανάγκης και η νομοθεσία το επιτρέπει . Ενημερώθηκε άμεσα η Διοίκηση του ΕΚΑΒ ωστε να εξεταστεί και αυτή η δυνατότητα.  Ευχαριστούμε όλους τους οδηγούς και ιδιοκτητες των ΤΑΞΙ για αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και γιατρούς δεν έχει το νοσοκομείο. Να πάρει από τους ταξιτζήδες. Τελικά μας δουλεύουν όλοι (έπαρχος και ταξί).

  2. Επαρχε νομιζω ότι δεν ξέρεις τι γίνεται και είσαι γιατρός (????). Τι μας λες καρότσα και πάλι καρότσα. Εεεε αυτό μας αξίζει τελικά.

  3. Άλλη η δουλειά του ναύτη και άλλη του καντηλαναυτη. Καλά οι ταξιτζήδες δεν ξέρουν, εσύ Καμπάνη που είσαι γιατρός μας δουλεύεις;;;;;;

  4. Λυπάμαι που έπαρχος μάλλον δεν γνωρίζει ότι τα πληρώματα των ασθενοφόρων πρέπει να έχουν ειδική
    εκπαίδευση. Ολατααλλα είναι προεκλογικά παιχνίδια με τους ταχιτζιδες

  5. Το ραδιοταξί πρέπει να δώσει ένα τριψήφιο αριθμό στην δημοσιότητα για να καλούν οι άρρωστοι , τραυματίες ,αντί για το 166 να καλούμε αυτούς και στην διαδρομή αν βρίσκουν και κάποιο πελάτη να τον παίρνουν μαζί τους.

  6. Ρε παιδιά τι άλλο θα ακούσουμε και εγώ από οδηγός φορτηγού σε περίπτωση που δεν υπάρχει πιλότος θα πηγαίνω εγώ για γέλια και για κλάματα

  7. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ……….ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ