Ρόδος: Αυτός ήταν ο 26χρονος Bρετανός που χτυπήθηκε από κεραυνό στη θάλασσα και πέθανε

0
10014

Δεινός αθλητής, που μιλούσε ελληνικά και είχε μεγάλη αγάπη στη Ρόδο, ήταν ο άτυχος 26χρονος βρετανός που χτυπήθηκε από κεραυνό στη θάλασσα και έχασε τη ζωή του

Τραγικό θάνατο βρήκε στο νησί της Ρόδου ο νεαρός τουρίστας, Scott Seddon, ο οποίος χτυπήθηκε από κεραυνό την ώρα που βρισκόταν στη θάλασσα. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Αγίας Αγάθης, στην ανατολική πλευρά του νησιού. Πρόκειται για ένα 26χρονο Βρετανό που βρισκόταν στη Ρόδο για διακοπές.

Ο νεαρός τουρίστας βρίσκονταν μέσα στο νερό την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς και, παρά τις εκκλήσεις των υπόλοιπων λουομένων να βγει έξω, αυτός παρέμενε μέσα στη θάλασσα. Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι, της Δευτέρας 29/5.

 

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο Scott Seddon ήταν δεινός αθλητής, που μιλούσε ελληνικά και λάτρευε το οικογενειακό εξοχικό σπίτι που είχε στη Ρόδο. Είχε σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και εργαζόταν στο εμπόριο οικοδομών.

rodos-touristas.jpg
ΕΡΤ // Daily Mail

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «Η αδερφή του πέταξε στη Ρόδο χθες το βράδυ για να είναι με την υπόλοιπη οικογένεια. Ο Scott ήταν ένας υπέροχος τύπος και πολύ δημοφιλής. Πέθανε επί τόπου παρά τις προσπάθειες της κοπέλας του, που κατοικεί στη Βραζιλία και των ελληνικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης να τον σώσουν».

Ένας άλλος παραθεριστής που βρισκόταν στην παραλία εκείνη την ώρα, ο Βραζιλιάνος Wander Machado, 47 ετών, είπε ότι «κολύμπησε για να τον βγάλει έξω, αλλά μόλις έφτασε τον είδε «μπρούμυτα στην ιστιοσανίδα και το πρόσωπό του είχε γίνει μοβ».

«Αμέσως κατάλαβα ότι κάθε δευτερόλεπτο ήταν κρίσιμο και άρχισα να τον τραβώ στην ακτή», πρόσθεσε.

«Ήταν ακόμη ζωντανός», όταν τον έβγαλαν από το νερό», είπαν αυτόπτες μάρτυρες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Λάτρευε το εξοχικό της οικογένειάς του στη Ρόδο – «Το πρόσωπό του είχε γίνει μωβ» λέει ο 47χρονος Βραζιλιάνος που τον πλησίασε για να τον βγάλει έξω

rodos-touristas_2

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του 26χρονου Βρετανού τουρίστα Σκοτ Άαρον Σέντον ο οποίος κεραυνοβολήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (29/5) ενώ έκανε paddleboarding στη Ρόδο.

Οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί. Τον περιγράφουν, σύμφωνα με τη Daily Mail, ως έναν «υπέροχο τύπο» που ήταν «πολύ δημοφιλής».

Λάτρευε το εξοχικό της οικογένειάς του στη Ρόδο

Ο 26χρονος ήταν δεινός αθλητής, που μιλούσε ελληνικά. Ήταν επίσης, τακτικός επισκέπτης καθώς λάτρευε το οικογενειακό εξοχικό σπίτι στη Ρόδο. Είχε σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και εργαζόταν στο εμπόριο οικοδομών.

rodoss
Ο 26χρονος Βρετανός τουρίστας
rodos-

Ένας φίλος της οικογένειάς του δήλωσε στη Daily Mail για τον πατέρα του 26χρονου Σκοτ, τον Στηβ: «Μίλησα με τον πατέρα του και μου είπε ότι ο Σκοτ έπαθε ηλεκτροπληξία. Είπε ότι είναι συντετριμμένος αλλά δεν μπορούσε να πει περισσότερα».

Πρόσθεσε: «Η αδελφή του πέταξε εκεί χθες το βράδυ για να είναι με την υπόλοιπη οικογένεια. Ο Σκοτ ήταν υπέροχος τύπος και πολύ δημοφιλής. Πήγαινε στην Ελλάδα με την οικογένειά του και μιλούσε ελληνικά. Του άρεσε πολύ εκεί».

rodos-touristas_2
rodos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ