Ρόδος: Πλημμύρισε το αεροδρόμιο – Τριτοκοσμικές εικόνες, μαζεύουν τα νερά με κουβάδες (βίντεο)

4
9928

Οι τουρίστες παρακολουθούν άναυδοι το θέαμα – Αποδίδουν το πρόβλημα σε κακοτεχνία του εργολάβου

Τριτοκοσμικές εικόνες, που δεν συνάδουν με αεροδρόμιο σύγχρονων προδιαγραφών ενός νησιού που  θεωρείται ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, κατέγραψαν επισκέπτες στον αερολιμένα Ρόδου «Διαγόρας».

Όπως δείχνουν οι  εικόνες φαίνεται να υπάρχει κακοτεχνία σε σημείο του Β’ ορόφου στην αίθουσα των αναχωρήσεων, στο καινούργιο κτίριο.

Δείτε το βίντεο:

Πλημμύρισε από την νεροποντή το αεροδρόμιο της Ρόδου

 

Λόγω της νεροποντής -όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο- πλημμύρισε το δάπεδο με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι του αεροδρομίου να σπεύσουν να τοποθετήσουν… κουβάδες για να μην κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των τουριστών, οι οποίοι παρακολουθούσαν έκπληκτοι το θέαμα.

«Η κακοτεχνία στη στέγη οφείλεται στον εργολάβο που ανέλαβε το έργο και δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει» ανέφερε στο protothema.gr ένας επιβάτης.

rodos_in

 

George Giakras – Βρεχει και μέσα στο αεροδρόμιο η ο θεός σουρονη… | Facebook

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στη Fraport για τα ξεφτιλικια τους!!! Τι μπορεί να περιμένει κανείς από μια low cost εταιρεία διαχείρισης αεροδρομίων? Δείτε το επίπεδο των εργαζομένων της, το επίπεδο και την ποιότητα των διευθυντών και υπευθύνων της στα αεροδρόμια και ελάτε να μου πείτε!!! Οι άνθρωποι είναι κολλημένοι και άσχετοι!!! Ούτε Αγγλικά δεν ξέρουν!

  2. Ηγέτες του τόπου. Δήμος και περιφέρεια! Βγείτε επιτέλους απο τα γραφεία σας! Συκώσται τα μανίκια και δουλεύται!!!! Το νησί παραπαίει! Τα σκουπίδια βουνά παντού, κακοτεχνίες παντού! Και εσείς στον λήθαργο σας!!! Κ υφήνες,και γεμίζετε τις τσέπες σας μόνον!

  3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ FRAPORT? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ