Η προεκλογική ομιλία της υποψήφιας Βουλευτού ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κατερίνας Γαβαλά στην Κω

16
9914


Με σύνθημα…Μαζί για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προεκλογική ομιλία της υποψήφιας Βουλευτή Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στην Κω, στο Λαογραφικό Μουσείο Κω, με την παρουσία φίλων και μελών του κόμματος.

Με μότο: » Συνεχίζουμε δυναμικά στην διαδρομή που χαράξαμε για μια νέα αρχή στην πολιτική ζωη» η Κατερίνα Γαβαλά έδωσε τι δικό της στίγμα ως νέο άνθρωπος που παλεύει στην πρώτη γραμμή ,ως ενεργή νοσοκομειακή γιατρός, η οποία ζήτησε από τους φίλους του κόμματος να παλέψουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα, «για να συνεχίσουμε δυναμικά να αγωνιζόμαστε για τα νησιά μας και τους νησιώτες μας».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ: Η Κως της Δημοκρατίας και των διαχρονικών Αγώνων μίλησε. Το ΠΑΣΟΚ ξανά δυνατό στην Κω και στα Δωδεκάνησα.

Με αφορμή την χθεσινή προεκλογική της ομιλία – συγκέντρωση στην κατάμεστη αίθουσα του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Κω «Το Χάνι», η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δωδεκανήσου δήλωσε τα εξής:

Χαρά, ευτυχία, αισιοδοξία, θάρρος και δύναμη είναι όλα όσα αποκόμισα απ’ την χθεσινή ηχηρή παρουσία του δημοκρατικού κόσμου της Κω στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου.

Εκεί είχα την ευκαιρία να υποδεχθώ παλαιούς και νέους συναγωνιστές και συνοδοιπόρους στα δύσκολα χρόνια του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του παρόντος, φίλους, γνωστούς, ασθενείς μου και πολλές δεκάδες συμπολίτες μας που μ’ ένα στόμα και μια φωνή διεκδικούν μια νέα αλλαγή στις ζωές τους, επιλέγοντας να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ και το πρόγραμμα του.

Μια αλλαγή που μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει κερδίζοντας τα μεγάλα μετεκλογικά στοιχήματα. Για την Πατρίδα και για τους συμπολίτες μας. Είναι άλλωστε στο dna αυτής της Παράταξης να αποτελεί την μόνη πολιτική δύναμη που νομιμοποιείται να εκπροσωπεί τη φιλολαϊκή πολιτική, την κοινωνική δικαιοσύνη, την προάσπιση της Δημοκρατίας αυτής καθ’ αυτής.

Μήνυμα ελήφθη λοιπόν. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει. Επιστρέφει εκεί που ανήκει. Σε τροχιά εξουσίας, σε ρόλο πρωταγωνιστή, σε ρόλο ρυθμιστή των μετεκλογικών εξελίξεων και της διαμόρφωσης ενός υγιούς πολιτικού περιβάλλοντος, μιας πιο ανθρωποκεντρικής Πολιτικής.

Δική μου δέσμευση, να φανώ αντάξια της αγάπης, της εκτίμησης, της δύναμης και της εμπιστοσύνης που εισέπραξα απ’όλους όσους επέλεξαν να πλαισιώσουν δυναμικά την ομιλία μου εχθές.  Σε μια εκδήλωση που λειτούργησε ως εκκωφαντική απάντηση σε όσους αμφισβητούν.

Η Κως ψηλά ! Το ΠΑΣΟΚ ψηλά ! Τα Δωδεκάνησα ψηλά !

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με λιγότερα από 50 άτομα, στην κεντρική πολιτική ομιλία σου, δεν το λες και αισιόδοξο μήνυμα.Καποιοι από υποχρέωση, κάποιοι συνάδελφοι,χρυσωσαν το χάπι.Δεν τραβάει η κοπέλα, όπως δεν τραβάει και το ΠΑΣΟΚ.Τριτοτεταρτη αυτή και το ΠΑΣΟΚ κάτω από 9%.Δεκαπεντε μέρες μείνανε, θυμηθείτε το.Αν και προσωπικά θα ήθελα να κερδιζε τους δεινόσαυρους -γεροντες αλλά έχει υπερεκτεθει με συμμετοχή σε συλλόγους και αυτοπροβολή στα ΜΜΕ.

  2. Πολύ γαβαλα παίζει.Καθε μέρα κι ένα άρθρο.Ο κόσμος όμως θα ψηφίσει με τα έργα του καθενός κι όχι με τα….. Θα..

  3. Τι τα ψαχνετε. Στις πρωτες εκλογες θα βγει ενας απο το ΠΑΣΟΚ. Αν δεν συνεργαστουν για να γινει κυβερνηση και παμε στις δευτερες, δεν θα βγαλει κανενα. Γιαυτο υποψιαζομαι οτι θαχουμε κυβερνηση αποστατων στις 22 μαιου, οπως το 1965.

  4. Ρε νεοδημοκράτη κοιτά τους δικούς σου που κατέστρεψαν το νησί κ άσε τους άλλους,ο Παπας έταζε νοσοκομείο κ φούμαρα,κ ούτε σύριγγα δεν υπάρχει..μην κουνάτε το δάχτυλο,θα σας κρίνει η δικαιοσύνη..έρχεται η ώρα σας..

  5. Αυτό ακριβώς!!! Έχετε υπερεκτεθεί Κα Γαβαλά και, παρ όλο που σας εκτιμώ σαν άνθρωπο και γιατρό, δυστυχώς, η προεκλογικη σας παρουσία σας εκθέτει με τα λεγόμενα σας!!! Πρέπει όλοι οι υποψήφιοι να θυμάστε ότι αρκετοί πλέον ψηφοφόροι έχουν και κρίση και μνήμη, την οποία δεν μπορείτε να διαγράψετε με τα λεγόμενα σας, πόσο μάλλον όταν ορισμένα από αυτά που ακούγονται, δεν θα θέλατε ούτε εσείς να τα ακούσετε από υποψηφίους!

  6. Άχρωμη, ξύλινος λόγος και ξεπερασμένα λόγια.Επισης φαίνεται η απογοήτευση, ούτε μία στιγμή δεν χαμογέλασε στην 30 λεπτη ομιλία της.Επαρση και νευρικότητα ήταν τα χαρακτηριστικά της ομιλίας.Κριμα,αν έτσι είναι το νέο τότε ποιο είναι το παλιό;

  7. Ολόκληρος πρώην πρωθυπουργός και δεν κατάφερε να έχει πάνω από 300 άτομα στην συγκέντρωση του. Και μια νέα ντόπια κοπέλα του ΠΑΣΟΚ του 10% και μάζεψε τόσο κόσμο. Κάτι λέει αυτό

  8. Ξεπερασμένα πράγματα οι προεκλογικές ομιλίες. Αλλά όταν έχεις να τα βάλεις με δεινόσαυρους που πετάνε εκατοντάδες χιλιάρικα προεκλογικά, τι να κάνεις? Πάντως της πήγαινε καλύτερα ο λόγος όταν πρωτοστάτησε στο συλλαλητήριο για το νοσοκομείο

  9. Είπαμε, πάει το ΠΑΣΟΚ μας, το κάνανε από μαγαζαρα περίπτερο. Κι εσύ σαν υποψήφια προσγειωσου λίγο, δεν κοιμάται ο κόσμος, σε λίγο θα μας πείτε ότι πάμε και για κυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ