«Πόλεμος» ανακοινώσεων ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ με Γ. Παππά για επίσκεψη Τσίπρα & «TurkAegean»

9
5698

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: «Έχετε δίκιο κ. Παππά. Οι Δωδεκανήσιοι δεν θα λησμονήσουν»

 

Δεν θα λησμονήσουν στις εκλογές της 21ης Μάϊου, ότι ξεπουλήσατε το Αιγαίο ως τουριστικό προορισμό, και πλέον εμφανίζεται σε όλα τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης ως «TurkAegean».

Δεν θα λησμονήσουν ότι διαλύσατε  το δημόσιο σύστημα υγείας, με αποτέλεσμα οι νησιώτες να καταφεύγουν ακόμα και στην Τουρκία για περίθαλψη.

Δεν θα λησμονήσουν την κοροϊδία σας για τη δημιουργία νέου νοσοκομείου στην Κω, όταν στο υπάρχον δεν υπάρχει παθολόγος.

Δεν θα λησμονήσουν ότι καταφέρατε να κατέχει η Ελλάδα την αρνητική πρωτιά στη θνησιμότητα.

Δεν θα λησμονήσουν ότι αφήσατε τα νησιά χωρίς φάρμακα. Ή μήπως δεν γνωρίζετε για τις τραγικές ελλείψεις;

Δεν θα λησμονήσουν  ότι αφήσατε την Κάσο και την Κάρπαθο χωρίς πλοίο το καλοκαίρι.

Δεν θα λησμονήσουν την αισχροκέρδεια στην ενέργεια, στα καύσιμα και στα τρόφιμα, που ισοπέδωσε το εισόδημά τους.

Δεν θα λησμονήσουν την… «κρουαζιέρα» που έκανε στα ελληνικά χωρικά ύδατα το «Ορούτς Ρέις» με την κυβέρνησή σας να διατείνεται ότι το …παρέσυραν τα κύματα.

Δεν θα λησμονήσουν την αφωνία σας στις καταπατήσεις των παραλιών και των αιγιαλών στα νησιά. Γιατί άραγε;

Οι Δωδεκανήσιοι την 21η Μάϊου, να είστε σίγουρος κ. Παππά, ότι δεν θα λησμονήσουν. Να σας στείλουν σπίτι σας. Εκτός κι αν επιλέξετε πάλι το …Άγιο Όρος.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Απάντηση του Γιάννη Παππά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου.

 

«Για ακόμη μια φορά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου, ψεύδονται, ξεχνώντας πως οι πολίτες έχουν μνήμη και θυμούνται τα πεπραγμένα τους.

Αγαπητές κι αγαπητοί συντοπίτες, του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου, να είστε σίγουροι, πως οι Δωδεκανήσιοι δεν λησμόνησαν την πολιτική των ανοιχτών συνόρων,  που κατέστησε τα νησιά μας αποθήκες ψυχών με εκατοντάδες χιλιάδες κατατρεγμένους ανθρώπους.

Δεν λησμόνησαν την «χαλαρή» στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε ζητήματα που αφορούν την άμυνα και την εξωτερική πολιτική, τις απορίες του κυρίου Τσίπρα για το αν η θάλασσα έχει σύνορα και τις απόψεις κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο. Άλλωστε, κατά τα λεγόμενα ορισμένων υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ «δεν πειράζει και να χάσουμε μερικά νησιά».

Δεν λησμόνησαν, ότι η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, με δίκη της απόφαση και χωρίς κανένα λόγο, κατήργησε ένα μοναδικό κεκτημένο για τα νησιά μας, τους μειωμένους φορολογικούς συντελεστές.

Αγαπητά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου, οι Δωδεκανήσιοι δεν λησμονούν, ότι με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα σύνορα θωρακίστηκαν, οι Ένοπλες Δυνάμεις ενισχύθηκαν με νέα συστήματα και η εικόνα της χώρας αναβαθμίστηκε διεθνώς.

Δεν λησμονούν, επίσης, ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έκανε πράξη ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, την ανέγερση νέου και σύγχρονου νοσοκομείου στην Κω με δημόσια χρηματοδότηση, μέσω της ΚΤΥΠ Α.Ε.

Τέλος, οι Δωδεκανήσιοι δεν λησμονούν, ότι επί της δίκης μας διακυβέρνησης τα νησιά μας σημείωσαν τους μεγαλύτερους αριθμούς και τα περισσότερα ρεκόρ στην ιστορία του τουρισμού. Ρεκόρ τα οποία ήρθαν μετά από προετοιμασία, σκληρή δουλειά και αγώνα.

 

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδ/σου: Στον κατήφορο των fake news ο Γ. Παππάς

Ο κ. Παππάς, υιοθετώντας τη φράση του Γκέμπελς «Η προπαγάνδα είναι σαν την τέχνη. Δεν χρειάζεται να σέβεσαι την αλήθεια», επιδίδεται για μια ακόμα φορά σε μεγαλειώδη ψεύδη.

Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασε τον εαυτό του.

Έφτασε στο σημείο να ισχυρίζεται ότι «η ΝΔ έκανε πράξη την ανέγερση νέου νοσοκομείου στην Κω»!

Ο… Μαυρογιαλούρος ωχριά μπροστά του. Θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν τραγικό για τους κατοίκους της Κω, που ούτε νέο Νοσοκομείο έχουν, ούτε γιατρούς στην υπάρχουσα δομή.

Κατά τ’ άλλα, ο Γιάννης Παππάς επιδίδεται σε παραληρήματα γνωστών fake news και «τσιτάτων», αντιγράφοντας την προπαγάνδα της «Ομάδα Αλήθειας» της ΝΔ.

Οι Δωδεκανήσιοι, να είστε σίγουρος κ. Παππά, ότι την 21η Μαΐου θα σας πουν «Ως εδώ». Ως εδώ στο καθεστώς Μητσοτάκη.

Θα πουν «ως εδώ» στην κυβέρνηση:

  • των υποκλοπών που διάβρωσε το Κράτος Δικαίου
  • των «Πάτσηδων» και των βαρόνων της διαπλοκής που πλούτιζαν σε βάρος του ελληνικού λαού,
  • της αδιαφορίας και ανευθυνότητας για την τραγωδία στα Τέμπη,
  • των απευθείας αναθέσεων σε φίλους και γνωστούς,
  • της προστασίας των καρτέλ, της αισχροκέρδειας
  • των αισχρών κουπονιών προς τους πολίτες και τα απλήρωτα 12ωρα των εργαζομένων

 

Οι πολλοί θέλουν την αλλαγή. Οι πολλοί θα κάνουν έξωση στον κ. Μητσοτάκη από το Μέγαρο Μαξίμου.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πηγα χθες στο νεο νοσοκομειο. Μετα περασα απο το δικαστικο μεγαρο μετα πηγα μια βολτα προς τα χωρια αλλα μεπιασε λαστιχο εκει στου σκλαβενιτη, μετα λογω βροχης επιασε 30 ποντους νερο και ξεμεινα στο δρομο. Μετα ξυπνησα!!

  2. Ωραίοι στο ΣΥΡΙΖΑ.Με αυτά που λέτε τα αριστερά θα κυβερνήσετε;Αυτά μέχρι σήμερα ήταν επιχειρήματα της ΧΑ.Το ίδιο είστε;

    • Aστα mirantoula. Η Ν.Δ. και η Χ.Α. εχουν κοινα γονιδια. Οπως και η χουντα που ξεπουλησε την ΚΥΠΡΟ!

      • Ακριβώς.Δεν είδα κανένα συριζαιο να με υπερασπίζετε όταν τους βρίζω.Πάπιες συνεργοί.Λόγια και παραμύθια.Εδώ δεν ψηφίσατε να απαγορευτεί από τις εκλογές για να ψηφίσουν εσάς.

  3. Εγώ θα το λεγα αλλιώς και πάει γάντι!!!δύο γαδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα!!Και οι μεν και οι δε είστε για τα φεστιβαλς

  4. Άσχετο θα προτιμούσατε να λένε οι Τούρκοι και να καλούσαν τους Τουριστες στο Αιγαίο;Έτσι απλά μιας και ξέρετε το Αιγαίο βρεχει και την Τουρκία.Επίσης υπάρχουν και σύνορα και ας είναι θάλασσα .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ