ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Υποψήφιου βουλευτή ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

0
2215

ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ

Υποψήφιου βουλευτή ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

 

 «Η πρόταση του Πολιτικού Συμβουλίου και η απόφαση της Κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές με τιμά ιδιαίτερα . Ευχαριστώ θερμά την ηγεσία και τα μέλη της παράταξης μας, για την εμπιστοσύνη και την ιδιαίτερη αυτή τιμή.

Όπως έχετε ήδη διαπιστώσει το ΠΑΣΟΚ, μετά από μία σχολαστική και επίπονη δημοκρατική προεργασία της επιτροπής συγκρότησης ψηφοδελτίων ανακοίνωσε πρώτο, σ’ όλη την Ελλάδα τα ψηφοδέλτιά του. Στα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ επιδίωξε και πέτυχε την κατάρτιση ενός πανίσχυρου ψηφοδελτίου με την συμμετοχή φίλων, συντρόφων και συναγωνιστριών, με αναγνωρισμένη επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική παρουσία στο νομό. Πρόσωπα με θετικό αποτύπωμα στην μέχρι τώρα παρουσία και συμμετοχή τους, στα τοπικά πολιτικά πράγματα.

Υποψήφιοι οπλισμένοι με ενθουσιασμό, αγωνιστικότητα, και δυναμική, αλλά και με γνώση και εμπειρία, αποφασισμένοι να αναδείξουμε και πάλι το ΠΑΣΟΚ Κιναλ, ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ στα Δωδεκάνησα.

Η δική μου συμμετοχή όπως έχω ήδη δηλώσει ήταν:

-Μια δέσμευση στον πρόεδρό μας Νίκο Ανδρουλάκη.

-Μια υπόσχεση στην αείμνηστη ΦΩΦΗ Γεννηματά.

-Μια υποχρέωση προς τους συμπολίτες μου, ιδία μετά την αδόκητη απώλεια του αείμνηστου Δημήτρη Κρεμαστινού.

Μια ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ προκλήσεων, στόχων και δεδομένων.

Η απόφαση μου αυτή ενισχύθηκε και αποκτά μεγαλύτερη δυναμική μέσα από την προτροπή, την εμπιστοσύνη και την στήριξη των συμπολιτών μας σε κάθε βήμα μου, στο κάθε μετερίζι της μέχρι τώρα δημόσιας συμμετοχής μου.

Γι’ αυτό τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!

 

 

Φίλες και φίλοι,

Η ευθύνη που επωμιζόμαστε είναι ΜΕΓΑΛΗ. Ειδικά στην παρούσα πολιτική συγκυρία, με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, που ο δικομματισμός της δεξιόστροφης συντήρησης και του αριστερόστροφου λαικισμού επιχειρούν πολωτικά να διεμβολίσουν το δικό μας δημοκρατικό χώρο της σοσιαλδημοκρατίας, εμφανιζόμενοι δήθεν ως εκπρόσωποι του κεντρώου χώρου.

Στόχος όλων μας, ενωμένοι και μαχητικοί, μακριά από διαχωριστικές πρακτικές και προσεγγίσεις του παρελθόντος, που πλήγωσαν την παράταξη μας, να αναζωογονήσουμε την χαμένη ελπίδα των συμπολιτών μας. Να επαναφέρουμε στο προσκήνιο όλες τις δημοκρατικές προοδευτικές δυνάμεις. Να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της νέας γεννιάς.

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και πάλι, να συνεργαστούμε προς την κατεύθυνση, που η ίδια η κοινωνία μας υποδεικνύει, μέσα από τον διάλογο με τους πολίτες, μέσα από την ενότητα, με βάση τις αρχές του ευρωπαισμού, της προδευτικής παράταξης μας, της κοινωνικής ευθύνης, της δημοκρατίας. Για να :

ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.

Γνωρίζουμε όλοι, ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν το ΚΙΝΗΜΑ που αναμόρφωσε την κοινωνία. Όμως, όπως επισήμανε ο Πρόεδρός μας στην Κεντρική Επιτροπή:

-Έχουμε χρέος η ιστορική παράταξη μας, να μην αγκυροβολήσει στο παρελθόν.

-Έχουμε χρέος να δώσουμε αυτόν τον αγώνα, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, για μια πατρίδα εθνικής αξιοπρέπειας, κοινωνικής δικαιοσύνης. Για μια Ελλάδα ελπίδας, προοπτικής και προόδου, για όλες τις Ελληνίδες για όλους τους Έλληνες. Για τη νέα γενιά. Σ’ αυτόν το εκλογικό αγώνα:

-Επιδιώκουμε την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.

-Επιδιώκουμε τις συγκρίσεις και όχι τις συγκρούσεις.

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ – ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ