Δασκάλα σε χωριό της Ρόδου έριξε κλωτσιά σε μαθητή

4
9760

Ανάστατη είναι η μικρή κοινωνία του χωριού στη Ρόδο όταν μαθητής, γυρνώντας στο σπίτι του από το σχολείο ενημέρωσε τους γονείς του ότι η δασκάλα του μέσα στο μάθημα του έριξε κλωτσιά γιατί είχε τα πόδια του απλωμένα. Οι γονείς προσπάθησαν να διασταυρώσουν τα όσα τους κατήγγειλε ο οκτάχρονος γιος τους. Στην αρχή ήρθαν σε επαφή με τους γονείς των συμμαθητών του και αφού διασταύρωσαν τα όσα τους κατήγγειλε ο γιος τους απευθύνθηκαν στη διευθύντρια του σχολείου.

Η ίδια στην αρχή δεν φέρθηκε με την πρέπουσα συμπεριφορά απέναντι στου γονείς ενώ η δασκάλα του οκτάχρονου στην αρχή υποστήριζε ότι είχε μία πολύ κακή ημέρα και ήταν λάθος της που χτύπησε πάνω στα νεύρα της το μαθητή στην συνέχεια άλλαξε στάση και αρνήθηκε τα πάντα αγνοώντας μέσα στην τάξη την ύπαρξη του μικρού μαθητή.

Ο οκτάχρονος τρομοκρατημένος από την συμπεριφορά της δασκάλας του άρχισε να έχει αλλαγές στην συμπεριφορά του οι οποίες δεν άφησαν αδιάφορους τους γονείς οι οποίοι τη κατήγγειλαν στους αρμόδιους φορείς.

Η Διευθύντρια του σχολείου με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα δήλωσε στους γονείς ότι έκανε λάθος που δεν στάθηκε στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή.

Πηγή: https://protiekdosi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα έπρεπε να την «ξηλώσουν»» την ίδια στιγμή!! Την δεκαετία του 80′ όταν άρχισα το Δημοτικό, επειδή έγραφα με το αριστερό χέρι,η » εκπαιδευτικός» μου χτύπαγε το χέρι με όλη της τη δύναμη!! Έπειτα από πολλές παρατηρήσεις των γονιών μου και φωνές φυσικά δεν την πείραξε κάνεις απ’ τη θεσουλα της και μια χαρά απολαμβάνει την σύνταξη της στο νησί!!!Την βλέπω στο δρόμο και δεν θέλω να της λέω ούτε καλημέρα,πως λοιπόν μετά από τέτοια συμπεριφορά θα αποδώσει ένα παιδί,πως θα βλέπει το σχολείο;;Σαν τιμωρία;Με τον κάθε ψυχασθενή που σπούδασε για να περνά την ώρα του;; Γι’αυτό αντιδρούν και στις αξιολογήσεις μερικοί και αρχίζουν τις απεργίες!!

  2. Με το αριστερό έγραφε και ο Αλέξης,προσπάθησε ο μπουλης Καμμένος να τον μάθει να γράφει με το δεξί και είδατε τι έπαθε.Συμπερασμα αφήστε τα παιδιά να γράφουν με όποιο χέρι θέλουν.Παραπιπτοντως έγραφα με το αριστερό στην δεκαετία του ’70 και κανείς δεν με μάλωσε ( πήγαινα δημοτικό). Τώρα όσον αφορά βλαμμενους εκπαιδευτικούς υπήρχαν από όταν πηγαίναμε σχολείο, καθώς και τώρα που πάνε τα παιδιά μας.Τι να κάνουμε η βλακεία είναι διαχρονική……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ