ΓΝ-ΚΥ Κω: Εξηγήσεις αναφορικά με διαμαρτυρία συζύγου ασθενούς για αναβολή χειρουργείου

13
4968

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΠΡΟΣ

AEGEANEWS

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗΣ , ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ , Ο  ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΝΚΥΚΩ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ  ΑΡΘΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ.

Ακολουθεί η υπογραφή του ιατρού.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εσύ να μην τον προτιμήσεις να σε χειρουργήσει.να τον στείλεις να μάθει ορθογραφί πριν.

  2. Γιατρέ μου…λυπάμαι… κάποιο λαθος κανατε και σεις..η άμεση και προσωπική επαφή με τον ασθενή είναι αναγκαία και απαραίτητη…
    Και ναι…η ορθογραφία…πώς να το κάνουμε….παίζει κάποιο ρόλο…

  3. Αίσχος ,ντροπή να δημοσιεύονται για εξηγήσεις – δικαιολογίες τέτοια χαρτούρα που είναι αυστηρή εσωτερική υπόθεση του νοσοκομείου. Η «διοίκηση « αν υπάρχει έπρεπε να δώσει μια απάντηση ορθή-κόφτη ενυπόγραφη!

  4. Το να είναι δυσλεκτικός κάποιος ,δε σημαίνει ότι δεν είναι άψογος ως γιατρός. Η σωστή γραμματική και το συντακτικό δεν αποτελεί βασική προυπόθεση.. για να χειρουργείς.. ! Δεν είναι φιλόλογος ο άνθρωπος. Έλεος πια με τα σχόλια σας.

  5. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ «ΚΑΦΡΟΥΣ» ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΤΥΧΩΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΗΝ ΕΠΟΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ.

  6. Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Να δώσουν αυτούσιες τις εξηγησεις του γιατρού. Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα

  7. Θέλω απλά να μάθω ως πολίτης αυτού του νησιού αν πραγματικά αυτό το Νοσοκομείο έχει διοίκηση και ΔΣ ή εάν απλά είναι κλειδωμένοι στα γραφεία τους … τι είναι αυτά μωρέ … είστε σοβαροί όλοι εκεί μέσα ;;; Παίζεται με τις ζωές μας ;;; Να επέμβει τώρα η ίδια η κυβέρνηση να δει τα χάλια και τα παιχνίδια που παίζονται στο νοσοκομείο μας σε τόσο δύσκολες εποχές … όχι άλλο κουκούλωμα εκεί μέσα

  8. Ο γιατρός που κάνει αυτές της επεμβάσεις είναι εξαιρετικός και έχει προσφέρει πολλά στους ανθρώπους του νησιού μας. Είναι αυτός που φρόντισε να μπει σε λειτουργία το μηχάνημα για τις λαπαροσκοπικές επεμβάσεις ,αφού ήταν ο μόνος που είχε την εμπειρία να το χρησιμοποιήσει. Από τότε οι συμπολίτες μας δεν τρέχουν Αθήνα και Ρόδο για επεμβάσεις χολής, αλλά τις κάνουν στο νησί μας με απόλυτη επιτυχία.
    Ντροπή που βγαίνει στη δημοσιότητα ένα τέτοιο έγγραφο, που είναι καθαρά υπηρεσιακό.
    Έχω μια απορία, η διοίκηση γιατί ζητάει να απολογηθεί για την ακύρωση του χειρουργείου ο γιατρός? Δεν ήξεραν ότι ο γιατρός τους ήταν σε άδεια εκείνες της μέρες?
    Τι σχέση έχει ο γιατρός με την παράλειψη της γραμματείας να ενημερώσει τον ασθενή για την αλλαγή του ραντεβού.?
    Γιατί μιλάτε για την ορθογραφία του κειμένου? Μήπως εννοείτε την σύνταξη?
    Τα υπηρεσιακά έγγραφα έχουν συγκεκριμένο τύπο, έχουν αυτό το ύφος, δεν είναι εκθέσεις ιδεών.
    Ντροπή σε όποιον έβγαλε αυτό το κείμενο στη δημοσιότητα.

  9. Νοσοκομε και Κωα πολίτη ,ηρεμείστε.προτιμαμε ολα στο φως χωρις αποκρύψεις και τροποποιησεις.μια φταίει η ορθογραφία μια η εξηγηση.αν σιωπουσαν ,δεν θα εφταιγαν;θα απαντουσε ο διοικητης κι οχι ο γιατρος;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ