Τραγικός θάνατος 39χρονου που έπεσε από δέντρο μεγάλου ύψους στο Ψαλίδι κατά τις εργασίες κλαδέματος

11
14181

Τραγικό θάνατο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προκάλεσε η πτώση από ευκάλυπτο μεγάλου ύψους στο Ψαλίδι ενός 39χρονου αλλοδαπού εργαζόμενου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης κατά τη διάρκεια εργασιών κλαδέματος, στην εργολαβία που ανέθεσε πρόσφατα η Περιφέρεια σε ιδιώτη εργολάβο για την κλάδευση των δέντρων στο Ψαλίδι.

Ο 39χρονος -πατέρας τριών παιδιών, Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ήρθε στην Κω πρόσφατα από άλλη περιοχή της Ελλάδας- διακομίσθηκε αρχικά βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Κω, όπου μετά από περίπου δύο ώρες κατέληξε.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα να χάνονται έτσι νέοι άνθρωποι. Χωρίς μέτρα ασφαλείας, ήταν βέβαιο πως κάποια στιγμή κάτι τέτοιο θα γινόταν. Συλλυπητήρια στην οικογένεια.

  2. Περνώντας σχεδόν καθημερινά από το ψαλίδι έβλεπες ένα συνεργείο που δούλευε σαν να μην υπάρχει αύριο. Κι όλα αυτά για την εργολαβία των ξύλων χωρίς κανένα μα κανένα μέτρο προστασίας.και στο μυαλό μας δυστυχώς έμπαινε αυτή η ιδέα, μη πάθει κάνεις τίποτε.σταματηστε επιτέλους αυτόν τον κανίβαλισμό της ξυλείας. Και νομίζω ότι επιτέλους πρέπει να γίνει ένας καλός ελέγχος σ αυτούς που παίζουν με τις ζωές των ανθρώπων τους αλλά και όλων των περαστικών

  3. Καλό παράδεισο να έχει…πολύ κρίμα να φευγουν ετσι οι άνθρωποι!Καλή δύναμη στην οικογένεια του!

  4. Καλό παράδεισο. Τρία παιδάκια που δεν θαξαναδουν τον πατέρα τους πόσο άδικο. Συλλυπητήρια από καρδιάς στην οικογένεια.

  5. ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ, ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΕΛΟΣ.

  6. Κρίμα κρίμα ο άνθρωπος και τα παιδάκια που μείναν ορφανά , μέτρα ασφαλείας πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή έχει την μέγιστη σημασία … τα θερμά μου σηλυπητυρια

  7. ………….
    Δεν είχε ανυψωτικο καλάθι για την κοπή.
    Αμαρτία στο Παλληκάρι στην γυναίκα του αλλά προπαντός στα 3 παιδιά του.
    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ