Μ. Γλυνός: Ικανοποίηση από την απόφαση Οικονομικής στήριξη Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων με 49 εκ ευρώ

0
457

Οικονομική στήριξη Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων

Την αποδοχή  των μελών  του  Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και των πολιτών σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, είχε η πρόταση της παράταξης μας,  για την στήριξη μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία.

Η πρόταση συζητήθηκε και τελικά  συναποφασίστηκε, να στηριχτούν  με 49 εκατομμύρια ευρώ, οι επιχειρήσεις οι οποίες  έχουν πληγεί, με όρους και κριτήρια που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Ο επικεφαλής της παρατάξεως κ Μανώλης Γλυνός, εκφράζει την ικανοποίηση του για το γεγονός, ότι η πρόταση  αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και προβληματισμού στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

« Χαιρετίζουμε  την εισαγωγή του θέματος εκτός ημερήσιας  διατάξεως  της πρότασης της μας. Η αγωνία των επιχειρηματιών της περιφέρειας μας είναι μεγάλη και η ενίσχυση τους μέσω ΕΣΠΑ έστω και μικρή ,  μόνο ως επιδότηση δεν μπορεί να παρουσιαστεί αλλά σαν αναπτυξιακό μέτρο που θα συμβάλει στη στήριξης της λειτουργίας των επιχειρήσεων και τη διατήρηση των  θέσεων εργασίας», υπογράμμισε ο κ. Μανώλης Γλυνός.

Βεβαίως για  άλλη μια φορά είχαμε την επίθεση επί  προσωπικού στον περιφερειακό μας σύμβουλο κ. Παναγιώτη  Κουνάκη, ο οποίος  «τόλμησε» να πει  ότι η περιφερειακή αρχή δεν προχώρησε άμεσα όπως άλλες περιφέρειες  στην εκδήλωση ενδιαφέροντος  για το σχετικό πρόγραμμα.

Η γνωστή στοχοποίηση ενός μέλους της παράταξης μας επειδή εξέφρασε την αγωνία του,  για το μέλλον της νησιωτικής επιχειρηματικότητας έχει καταντήσει πλέον γραφική.

Θα εκτιμούσαμε, μια πολιτισμένη αντίδραση της περιφερειακής αρχής  ακόμη και σε αυτούς που δεν συμπαθεί, επί  προσωπικού,  έστω και αν οι θέσεις και οι απόψεις τους, είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ