ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Έφτασαν στο λιμάνι της Κεφάλου | SOS από μετανάστες στην Αστυπάλαια – 56 άτομα εντοπίστηκαν σε λέμβο

7
8207

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ (από τον φίλο Σωτήρη Χριστοδούλου)

Μεταφέρθηκαν στην Κω συνοδεία σκάφους της Frontex

Στην περισυλλογή περίπου 56 μεταναστών και προσφύγων που επέβαιναν σε λέμβο, νότια της Αστυπάλαιας, προχώρησε ιδιωτικό σκάφος, μετά από επιχείρηση εντοπισμού τους από σκάφος της Frontex.

Οι μετανάστες και πρόσφυγες που είχαν ζητήσει νωρίτερα βοήθεια μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού κλήσης 112 μεταφέρονται συνοδεία σκάφους της Frontex στην Κω.

Στο μεταξύ 81 μετανάστες και πρόσφυγες που επέβαιναν σε σκάφος επιβιβάστηκαν σε περιοχή της Σάμου. Όλοι τους περισυνελέγησαν από στελέχη του λιμενικού σώματος.

Πηγή: ΑΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στους κώους που δέχονται τους πρόσφυγες χωρίς πολλά πολλά, αβίαστα και με το παραπάνω.

    • Η Ελλάδα δέχεται μουσουλμανική εισβολή αμάχων με εντολή Ερντογάν προκειμένου να κατακτήσει την χώρα αναίμακτα, κι εσύ λες «μπράβο»;; Να ξέρεις πως μετά τους «πρόσφυγες», ακολουθούν οι Τούρκοι.
      …Αλλά εσύ μάλλον μπράβο θα πεις και σ’αυτούς!!

  2. λαθρομεταναστες. χρήση του αριθμού 112. ενημερωμένοι προσεχτικά . ελάτε θα σας δώσουμε σπίτι, τα παιδιά θα πάνε σχολείο, θα παρη κάθε άτομο 400 ευρω τον μήνα. πλήρωνε μ λ κ α φορολογουμενε για να σου πάρουν και αυτό που έχεις. ελάτε όλοι, στην γη της επαγγελίας. σε λίγο θα δείτε και θα νοιωσετε το ισλαμ στο πετσί σας.

  3. Αυτο που ωφειλουμε να κανουμε ειναι επειτα απο τις πρωτες βοηθειες αντι να τους δεχομαστε στα ελληνικα εδαφη να τους υποχρεωνουμε ακομη και με την βια σε ταξιδια επιστροφης στην Τουρκια. Αν μαλιστα χρειαζεται ας τους προμηθευουμε κουπια. Να τους ξαμολαμε στο πελαγος χωρις τυψεις για την τυχη τους διοτι ουτε υποχρεωση τους εχουμε, ουτε χρωσταμε τιποτε σε αυτους τους ισλαμικους και λοβοτομημενους λαθροεισβολεις. Δεν ειναι εγκλημα η με οποιονδηποτε τροπο υπερασπιση του εθνους μας απο τον κινδυνο του αφανισμου. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

  4. Ναι δεν τους θέλουμε ,ποιον ρώτησαν για να έρθουν εδώ με την βία μας επιβάλουν την παρουσία τους ,κ απαιτούν πολλά χωρίς εμείς να είμαστε έτοιμη ως χώρα να δεχτούμε τόσους λάθρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ