Περιοδεία Μανώλη Γλυνού στην Κω: «Έντονο το ενδιαφέρον για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου»

7
493

 

«Περιοδεία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη

κ Μανώλη Γλυνού στην Κω»

«Έντονο το ενδιαφέρον για τη στελέχωση

του τοπικού ψηφοδελτίου «

Ο επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» κ Μανώλης Γλυνός, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας του στην Κω είχε σειρά συναντήσεων και επαφών.

Αναλυτικότερα το διήμερο 23 & 24 Νοεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ Μανώλης Γλυνός συναντήθηκε με αυτοδιοικητικούς παράγοντες, καταστηματάρχες και πολίτες.

Κατά τις συζητήσεις διαπιστώθηκε η ανάγκη ώστε η Περιφέρεια να συνδράμει στην επίλυση διαχρονικών ζητημάτων όσο και των προβλημάτων που προέκυψαν σε αρχαιολογικούς χώρους και στις λιμενικές υποδομές από τον τελευταίο μεγάλο σεισμό.

Παράλληλα ο κ Γλυνός αναφέρθηκε στην ανάγκη ενός καινούργιου μοντέλου διοίκησης της Περιφέρειας, που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες κάθε νησιού, σε συνεργασία και συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες και τους παραγωγικούς φορείς.

Από την πλευρά τους οι Κώοι συνεργάτες και μέλη της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την εκλογική επιτυχία της Παράταξης, δεδομένου του έντονου ενδιαφέροντος για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου.

Μετά το πέρας της περιοδείας ο κ Γλυνός επέτρεψε ακτοπλοϊκώς στη Ρόδο για να συνεχίσει τις επαφές και τις συναντήσεις με τόσο με πολίτες όσο και υποστηρικτές της περιφερειακής παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου».

Από το γραφείο τύπου

 της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου:

«Η διαφάνεια, η λογοδοσία και ο δημόσιος διάλογος αποτελούν δομικά στοιχεία δημοκρατικού ύφους και ήθους διακυβέρνησης.»

«Η νίκη μας θα δώσει τέλος στον ευτελισμό του Περιφερειακού Θεσμού «

Με λύπη μας παρακολουθούμε τον ευτελισμό του Περιφερειακού Θεσμού να συνεχίζεται.

Η καθεστωτική αντίληψη του κ Χατζημάρκου και των συνεργατών της επιβεβαιώνεται μέσα από το ύφος και το περιεχόμενο της ανάρτησης του Γραφείου Τύπου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά την προφανή αδυναμία να παράσχουν πειστικές απαντήσεις για το διαγωνισμό των LED αξίας 4,5 εκ κατέφυγαν στην πάγια πρακτική της στοχοποίησης και του πολιτικού εκφοβισμού.

Αυτή τη φορά επέλεξαν την πρωτοφανή μέθοδο να προβούν σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Περιφέρειας στο Facebook, που δεν περιείχε κανένα πολιτικό περιεχόμενο παρά μόνο χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Τους καλούμε να σεβαστούν τους θεσμούς και τα χρήματα των νησιωτών με έμπρακτο τρόπο μέσα από την ευπρεπή λειτουργία του γραφείου τύπου.

Έστω και τώρα ας συνειδητοποιήσουν ότι η διεξαγωγή διαλόγου με πολιτικά επιχειρήματα είναι υποχρέωση κάθε μορφής εξουσίας στη Δημοκρατία.

Όπως επίσης ας καταλάβουν ότι η δυσανεξία στην τεκμηριωμένη πολιτική κριτική προδίδει αδυναμία της εκάστοτε εξουσίας.

Από την πλευρά μας ως επόμενη Περιφερειακή Αρχή δεσμευόμαστε ότι η διαφάνεια, η λογοδοσία και ο δημόσιος διάλογος αποτελούν για εμάς δομικά και αδιαπραγμάτευτα στοιχεία διακυβέρνησης.

Είμαστε σίγουροι ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» δεν αγωνίζεται μόνο για την ευημερία και την ανάπτυξη.

Η νίκη της παράταξης μας θα σημάνει παράλληλα επαναφορά θεμελιακών δημοκρατικών αρχών στη λειτουργία του Περιφερειακού Θεσμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρείτε πρώτα υποψήφιους κ μετά μιλάτε …….. πασοκζιδεσ βάλτε τον γερασκλη υποψήφιο

  2. Ο ΓΛΗΝΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ. ΕΜΑΘΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΤΣΗΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ