Ο ΣΤ’ κατανυκτικός εσπερινός με τον Σεβασμιώτατο στον Άγιο Γεώργιο Νέας Αλικαρνασσού Κω | Το δώρο από τον π. Αναστάσιο για τα ονομαστήριά του

0
7375


Ο Στ’ και τελευταίος κατανυκτικός εσπερινός της Αγίας και μεγάλης Τεσσαρακοστής εψάλη απόψε στον ΙΝ Αγίου Γεωργίου Νέας Αλικαρνασσού Κω χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ τον οποίο πλαισίωναν ο εφημέριος του ιερού ναού π. Αναστάσιος Τσουκνιάς, ο Στρατιωτικός Αρχιμανδρίτης π. Σοφρώνιος, ο π. Αναστάσιος Γιώτης και ο π. Βαγιανός-Ιωάννης Κώστογλου.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα του αναφέρθηκε σε μια πολύ διδακτική διήγηση από το γεροντικό για να καταδείξει πως με την δύναμη της προσευχής μπορούμε να δούμε πίσω ακόμα και από πράξεις καλοσύνης τις συγκεκαλυμμένες κακίες μας.

Έψαλλαν οι Ιεροψάλτες Δημήτρης Τανάγρας, Μιχάλης Ανδρέου και Γιώργος Σανιδάς.

Μετά το πέρας του εσπερινού που η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Αποστόλου Ναθαναήλ, ο π. Αναστάσιος Τσουκνιάς δώρησε στον Σεβασμιώτατο για τα ονομαστήριά του ένα κεντημένο στο χέρι ωμοφόριο εκ μέρους της οικογένειάς του, του ιδίου, του π. Βαγιαννού-Ιωάννη και της ενορίας.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Υφ. Ναυτιλίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, η Αντιδήμαρχος Ματίνα Βουκελάτου, ο Αστυνομικός Διευθυντής, Ταξίαρχος Εμμ. Καζαμίας, ο εκπρόσωπος του ΔΙΙΚ Γιώργος Τάλλαρος και αρκετοί προσκυνητές.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ