Κώστας Τεχνίτης: Αυτά προβληματίζουν τους πολίτες και απείχαν από τις εκλογές

5
5836

Αποτελέσματα εκλογών και εκτιμήσεις:

Δυστυχώς κανένα κόμμα δεν κατάφερε να πείσει τους πολιτικοποιημένους η μη πολιτικοποιημένος ψηφοφόρους να ψηφίσουν για το Ευρωκοινοβούλιο.

Στο θέμα της αποχής έχασαν όλα τα υποψήφια πολιτικά κόμματα, μεγάλα,μεσαία,μικρά, γνωστά και άγνωστα.

Και διερωτάται κανείς, ποιά είναι η αιτία;; Η απάντηση είναι στο γεγονός ότι τα διαχρονικά προβλήματα της χώρας μας, δεν έχουν επιλυθεί και ούτε οι Έλληνες ψηφοφόροι πιστεύουν ότι θα λυθεί από το Ευρωκοινοβούλιο το υψηλό κόστος ζωής, ο έλεγχος τιμών των πολυεθνικών αλυσίδων τροφίμων, το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας, το μεταναστευτικό, η βελτίωση των εξαγωγών, η μείωση του ΦΠΑ, η αύξηση επενδύσεων, η έλλειψη προσωπικού σε τουρισμό, αγροτική παραγωγή, βιομηχανία, ή μήπως θα μας μειώσει τον πληθωρισμό;

Αυτά προβληματίζουν τους πολίτες και απείχαν από τις εκλογές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ σωστά τα θέσατε κ Τεχνίτη.. να προσθέσουμε και την ανούσια εμπλοκή μας σε πολέμους ξένους προς τα συμφέροντα της χώρας μας καθώς και την ανήθικη κατρακύλα και υπογονιμότητα της χώρας μας. η Ευρώπη σε όλα αυτά μόνο θεατής.

  2. Θα τα λύσει η κτηνοτρόφος και ο άλλος ευρωβουλευτής που εκμεταλλεύτηκε το όνομα του που είναι ίδιο με του στρατηγού,Βελόπουλου.Όποτε κανένα θέμα.

  3. Η αλήθεια είναι δεν ψηφίζουμε.Στέλνουμε όποιον τύχει στην Ευρωβουλή,αλλά μετά διαμαρτυρόμαστε για αποφάσεις της.Έχουμε φτάσει στο σημείο Έλληνας ευρωβουλευτής να προδοθεί ψήφισμα κατά της Ελλάδας να της κόψουν κονδύλια,για να πάει κόντρα στη κυβέρνηση.Αυτό μόνο Έλληνας το έχει κάνει και Μαλιστα ξαναβγήκε.Βασικα οι κακοί ξένοι φταίνε όπως λένε κάποιοι που δεν ψήφισαν.

  4. μηπως τελικα η ευρωπη ειναι ενα κακο ονειρο που καποια στιγμη η ελλαδιτσα πρεπει να ξυπνησει και να βγει με πασα κοστος…..σαν το 1821 ενα πραγμα…..βεβαια θα πρεπει οι πολιτικοι μας προδωτες, να εξαφανιστουν ..και να αναλαβουν ατομα που αγαπουν την πατριδα αυτους που τα τελευταια χρονια αποκαλουμε «εθνικιστες».

  5. Με πολύ απλά λόγια τα είπατε όλα. Δυστυχώς,είμαι βέβαιος, ότι μιλάτε σε ώτα μη ακουόντων.
    Αν ήθελε ο πρωθυπουργός, θα είχε προχωρήσει και άλλες μεταρρυθμίσεις, αλλά δεν…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ