Πέθανε ξαφνικά διάσημη παρουσιάστρια του CNN από ανακοπή καρδιάς

0
4996

H Άλις Στιούαρτ μια από τις πιο προβεβλημένες παρουσιάστριες του CNN και πολιτική αναλύτρια πέθανε ξαφνικά μετά από μια “ιατρική επείγουσα κατάσταση”, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Η Αστυνομία είπε στο CNN ότι το σώμα της Στιούαρτ βρέθηκε σε εξωτερικό χώρο στην περιοχή Belle View στη βόρεια Βιρτζίνια νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας και οι αξιωματικοί πιστεύουν ότι επρόκειτο για επείγουσα ιατρική κατάσταση.

«Μια βετεράνος της πολιτικής και μια βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος που έφερε μια ασύγκριτη σπίθα στην κάλυψη του CNN, γνωστή στα γραφεία μας όχι μόνο για την πολιτική της γνώση, αλλά και για την ακλόνητη καλοσύνη της. Οι καρδιές μας είναι βαριές καθώς θρηνούμε μια τέτοια απίστευτη απώλεια».

Ο Στιούαρτ γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1966 στην Ατλάντα.

Η Stewart ξεκίνησε την καριέρα της ως τοπικός ρεπόρτερ και παραγωγός στη Τζόρτζια πριν μετακομίσει στο Little Rock του Αρκάνσας για να γίνει παρουσιάστρια ειδήσεων, είπε το Harvard International Review.

Συνέχισε να υπηρετεί ως διευθύντρια επικοινωνίας στο γραφείο του τότε κυβερνήτη του Αρκάνσας, Μάικ Χάκαμπι, προτού αναλάβει παρόμοιο ρόλο για την προεδρική του εκστρατεία το 2008.

«Η Αλίκη ήταν υπέροχη και ταλαντούχα και μια αγαπημένη φίλη», είπε ο Κρουζ σε μια ανάρτηση στο X. «Ζούσε κάθε μέρα στο έπακρο και θα της λείψει πολύ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ