Αναγνώστης: Σκουπίδια και μπάζα στην πόλη της Κω

8
8993

Καλημέρα σας,

ονομάζομαι ………..

Σ αυτή την γωνία ( Μανδηλαρά και Ψαρών ) που βρίσκεται εντός της πόλης της Κώ, υπάρχουν οι παρακάτω εικόνες τυχαίο δείγμα από 2 φορές που τράβηξα φωτογραφίες :

Οι «συνδημότες» μας πετούν ότι μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους μπροστά στην είσοδο του σπιτιού μας, χωρίς κανείς να ασχολείται με την υγιηνή και την εικόνα της πόλης και ο Δήμος επιτρέπει την εικόνα αυτή παρόλη την γνωστοποιήση που έχουν γίνει.
Ψησταριές, στρώμματα, καναπέδες, παντώς είδους υλικό υλικό συμπεριλαμβανομένων και επικίνδυνων υλικών για ανάφλεξη.

Έχουμε κλείσει όλη εκείνη την πλευρά του σπιτιού και έχουμε απενεργοποιήσει την είσοδο και το μπαλκόνι ελέω του σκουπιδότοπου και της ανοχής των υπηρεσιών. Αντίσοιχο πρόβλημα έχουν και ‘αλλοι ένοικοι στην πολυκατοικία.

Παρακαλώ πολύ μια γνωστοποίηση μηπως και υπάρξει κάποια ευαισθητοποίηση ιδιαίτερα τώρα που έρχονται πιό ζεστές ημέρες.

Σας ευχαριστώ πολύ,

Α.Γ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έτσι είναι στον τρίτο κόσμο, μην διαμαρτύρεσαι. Και λίγα πετάνε. Αν έχεις αξιοπρέπεια σαν άνθρωπος φύγε μακριά από αυτή τη χώρα.

  2. Όλο το νησί γεμάτο σκουπίδια,κλαδια, καρέκλες, μπάζα,οι πλανόδιοι που κοιμούνται στα αυτοκίνητά τους,αφοδευουν και στα πεζοδρόμια, εκτός το χάλι με τους ανεύθυνους που βγάζουν τα κατοικίδια τους βόλτα και δεν μαζεύουν τις ακαθαρσίες αυτών…….

  3. Εσείς που ανεβάζετε φωτογραφίες,εσείς που σχολιάζεται σας ενδιαφέρει μήπως το καλό του νησιού;;;;;ΟΧΙ ΒΈΒΑΙΑ ΑΠΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΉ ΣΚΟΠΟΥΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΣΑΣ…Άσε που κάνετε ακριβώς τα ίδια και χειρότερα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ