ΠΟΥ ΠΑΜΕ; (3) Η ανδροποίηση της γυναικός και η γυναικοποίηση του ανδρός | Γράφει ο Δάσκαλος Αντώνης Κρητικός

156
20142

  ΠΟΥ ΠΑΜΕ; (3)

  • Η ανδροποίηση της γυναικός και η γυναικοποίηση του ανδρός
  • Ανάθεμα την ώρα! Ποιος ορίζει εδώ; Το ανάποδο βαφτίζει και το λέει σωστό; (Οδυσσέας Ελύτης)

Γράφει ο Δάσκαλος  Αντώνης Κρητικός

Πριν μια δεκαετία περίπου δημοσιεύτηκαν δύο άρθρα μας με τίτλο «Πού πάμε;»(1-2) στα οποία τονίζαμε, ότι η αποστασία του ανθρώπου από τον Θεό και η θεοποίηση του εγώ του, τον οδηγεί σε ένα άκρατο δικαιωματισμό και σε μια απύθμενη ελευθεριότητα, που σταδιακά θα καταλήξει σε ένα κατήφορο χωρίς επιστροφή και τελικά σε ένα αδιέξοδο. Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην κοινωνία μας συνηγορούν, μάλλον, στο ότι δεν φθάσαμε στην ευτυχία αλλά στην αποτυχία και στην χρεοκοπία οικονομική και προπάντων ηθική.

Όπως λέει και ο π. Σπυρίδων Σκουτής, «μήπως δεν ζούμε σε μια εποχή που αν κάνεις τον Σταυρό σου είσαι μεσαιωνικός, ενώ αν πιστεύεις σε μπλε κρυστάλλους και σκόνες επαναφοράς είσαι προοδευτικός και trendy; Αν κάνεις το Πάσχα νηστεία τότε είσαι παλαιολιθικός, ενώ αν είσαι vegan, ωμοφάγος, χορτοφάγος κ.λπ., ο άλλος σε κοιτάει με θαυμασμό λες και κέρδισες μετάλλιο σε Ολυμπιάδα! Αν πεις σε ομάδα ότι είσαι βουδιστής, ακολουθείς την φιλοσοφία των Σούφι… θα μείνουν όλοι με το στόμα ανοιχτό από θαυμασμό, ενώ αν ομολογήσεις ότι είσαι Χριστιανός και πηγαίνεις στην εκκλησία θα απογοητευτούν όλοι και θα σου πουν ότι έμπλεξες με τις θρησκευόμενες γιαγιάδες. Αν είσαι παντρεμένος αρκετά χρόνια και είσαι πιστός στο γάμο σου, θεωρείσαι ακραίος, ενώ αν κάνεις και καμία απιστία θεωρείται ανανέωση του συζυγικού όρκου! Αν διαφωνείς με ό,τι προτάσσει το σύστημα και οι προπαγάνδες του είσαι ακραίος και επικίνδυνος. Αν στέκεσαι όρθιος στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου και στον κυματισμό της Ελληνικής σημαίας είσαι φασίστας και εθνικιστής. Αν η τέχνη υβρίζει τον Χριστό και τη σημαία τότε είναι προοδευτική, trendy και κουλτουριάρα. Αν όμως κάνεις ένα αστείο για μια άλλη πίστη σε καμία θεατρική παράσταση, θα σε κλείσουν φυλακή. Μπορεί ένα παιδί 15 χρονών να αλλάξει φύλο, αλλά δεν μπορεί να οδηγήσει αυτοκίνητο, να πιεί αλκοόλ ή να ψηφίσει. Αν το παιδί σου κάνει παρέλαση σαν τσολιαδάκη στις εθνικές επετείους θεωρείσαι φασίστας και κακοποιητής του παιδιού σου, ότι το μεταμορφώνεις σε εθνικιστή και ακραίο, ενώ αν ο γιός σου φορέσει ζαρτιέρες σε gay pride με την εικόνα του Αγίου Νικολάου στα γεννητικά του όργανα είσαι υπερήφανος γονέας!! Κόπτονται για το αυγό ενός Βασιλικού αετού ή τα αυγά της χελώνας καρέτα-καρέτα και εντάσσονται σε οργανώσεις για τα δικαιώματά και τη σωτηρία τους, ενώ για το παιδί στην κοιλιά μιας γυναίκας σου λένε ότι απλά είναι μια μάζα κυττάρων και τίποτα περισσότερο. Το παιδί έχει δικαιώματα έξω από την κοιλιά αλλά μέσα στην κοιλιά είναι απλά ένα τίποτα. Σου λένε για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών, αλλά δεν τους χαλάει η γυναίκα να είναι μηχανή παραγωγής παιδιών επί χρήματι για ένα ομόφυλο ζευγάρι».

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ-ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ

Δεν έχουμε κάτι με τους ομοφυλόφιλους, αγαπάμε κάθε άνθρωπο όποιος κι αν είναι και ό,τι και αν πιστεύει. Αλλά έχουμε το δικαίωμα να αναγορεύουμε τα παρά φύση δικαιώματά μας σε αξίες; Να προσβάλουμε τη φυσιολογικότητα των σωμάτων, να ατιμάζουμε την ανθρώπινη οντολογία και φύση;  Να υιοθετούμε το αφύσικο ως φυσικό, όπως τις παρά φύση εκτροπές και να τις νομιμοποιούμε; Να αλλοιώνουμε  την αλήθεια με βάση τα συμφέροντά μας; Να διαγράφουμε τις ιερές έννοιες μητέρα-πατέρα; Μα, όλοι από μια μάνα γεννηθήκαμε! Εδώ, πλέον, παραβιάζεται το άρθρο 25 του παγκόσμιου χάρτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που προστατεύει τη μητρότητα. Λίγος σεβασμός! Υπάρχει το σύμφωνο συμβίωσης που με κάποιες τροπολογίες θα καλύπτει τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια γιατί σώνει και καλά να νομοθετήσει η πολιτεία τον πολιτικό γάμο και ιδιαίτερα το δικαίωμα της τεκνοθεσίας; Κάπου ξεφύγαμε. Μακάρι τα ΜΜΕ να είχαν αφιερώσει ανάλογο τηλεοπτικό χρόνο και για την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων της κοινωνίας όπως αυτά της ακρίβειας και του δημογραφικού. Η χώρα έχει πρωτίστως ανάγκη τεκνοποίησης όχι τεκνοθεσίας.

Η φυσική γενετήσια πράξη ανάμεσα σε ένα ανδρόγυνο, που με τη βοήθεια του Θεού, δημιουργεί μια νέα ζωή, σε ένα ομόφυλο ζευγάρι είναι απλά πράξη προς ικανοποίηση ενός αφύσικου, ανήθικου  ερωτικού πάθους και ηδονής και δεν δημιουργεί ζωή. «Είμαι απόλυτος, ζευγάρι είναι ο άνδρας και η γυναίκα που κυοφορούν και γεννούν» τόνισε ο γνωστός σεξολόγος Θάνος Ασκητής. Γνωρίζοντας, λοιπόν, ότι οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις, όπως χαρακτηριστικά, δημοσίως τις παρομοίωσε ο Ψυχίατρος π. Καρπαθίου, αποτελούν άκαρπες συκιές – από τη φύση τους δεν δημιουργούν ζωή- απορεί κανείς, ποιο δικαίωμα τους στερείται με την απαγόρευση τεκνοθεσίας. Είναι δυνατόν ποτέ ενώνοντας το θετικό με το θετικό ή τον αρνητικό με τον αρνητικό πόλο μιας μπαταρίας να παραχθεί φως, κίνηση, θερμότητα, ή απλά δημιουργείται βραχυκύκλωμα; Μήπως κατ΄αναλογία με τη νομιμοποίηση όλων αυτών μετά από μερικά χρόνια η ήδη βραχυκυκλωμένη, σε σύγχυση και αποπροσανατολισμένη κοινωνία μας περιέλθει σε κατάσταση μπλάκ άουτ; ‘Άραγε, αυτό δεν επιθυμεί το δικτατορικό ηλεκτρονικό σύστημα και οι δυνάστες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, να βάλουν σε ζυγό τη ψυχή και να καταδυναστεύουν τη σκέψη του ανθρώπου; Στην πραγματικότητα και οι ομοφυλόφιλοι έχουν πέσει θύματα του σάπιου αυτού συστήματος. Μια σάπια κοινωνία που η ψευτοπροοδευτικότητά της την οδηγεί στον γκρεμό. Το πείραμα έγινε και απέτυχε. Ο ασθενής κατέληξε. Βγάλαμε τον Χριστό από τη ζωή μας και είδαμε τα αποτελέσματα. Παρατηρούμε καθημερινά την απομείωση της αξίας του ανθρώπου, την έκπτωση των ηθών , την ισοπέδωση των πάντων.

ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ

Ο σημερινός άνθρωπος που αρνείται, διώχνει και περιφρονεί το Θεό-Δημιουργό του, είναι βυθισμένος μέσα στα πάθη του, μισεί το φως, το φοβάται, για να μην φανούν τα έργα του. Εάν δεν επανατοποθετήσουμε το κέντρο της ζωής μας στον Χριστό είναι αδύνατο να υπερνικήσουμε μόνοι, λόγω της πεπτωκυίας φύσης μας, τις όποιες αδυναμίες, τα όποια πάθη, μας καταδυναστεύουν. Όπως ο γιατρός δεν πολεμάει τον άρρωστο αλλά την αρρώστια, πολλές φορές με πικρά φάρμακα, έτσι και ο Χριστός και η εκκλησία του αγκαλιάζει, δεν καταδικάζει τον αμαρτωλό άνθρωπο αλλά την αμαρτία. Αγκαλιάζει τον κλέφτη, τον μοιχό, τον ομοφυλόφιλο, τον πόρνο…όχι όμως την κλεψιά, τη μοιχεία, την ομοφυλοφιλία, την πορνεία! Στην Καινή Διαθήκη βλέπουμε το Χριστό να αγκαλιάζει την προσελθούσα πόρνη γυναίκα, μετανοημένη για την εξάσκηση του αρρωστημένου πάθους της. Παράλληλα, βλέπουμε ότι στο πρώτο Του θαύμα στον εν Κανά γάμο, ευλογεί το γάμο ανδρός και γυναικός!  Φυσικά και τότε υπήρχε η ομοφυλοφιλία! Δεν ευλογήθηκε! Δεν γίνεται το παρά φύση, το αφύσικο, το ανήθικο να αναγορευτεί σε αξία ευλογούμενο, νομοθετούμενο. Όπου παραβιάζονται οι φυσικοί νόμοι τα αποτελέσματα είναι αρνητικά.

Ούτε στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ούτε στην Αρχαία Ελλάδα, όπου ήκμαζε η κιναιδία (παρά φύσιν ασέλγεια), δεν υιοθετήθηκε από το λαό ούτε την πολιτεία. Αρκεί να διαβάσουμε το σχετικό, αυστηρό νόμο του Σόλωνα ως και τον Σωκράτη: «Εάν κάποιος ζη πεπορνευμένη ζωή ή είναι ομοφυλόφιλος, όπως ευκόλως διαθέτει το σώμα του, ούτος και την πόλιν του ευκόλως θα ξεπουλήσει».  Θα τελειώσουμε με τα επίκαιρα λόγια του μεγάλου ποιητή μας Οδυσσέα Ελύτη: « Ανάθεμα την ώρα! Ποιος ορίζει εδώ; Το ανάποδο βαφτίζει και το λέει σωστό;».

 

 

156 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αχ Βαλεντίνα αχ βρε τσαχπίνα

      μόρτικα κομμένα τα μαλλιά σου

      σαν αγοροκόριτσο η μηλιά σου

      ‘έχεις κούρσα και σωφάρεις

      κι όπου θέλεις ρεμιζάρεις

      ‘έγινες και σωφερίνα

      κι όπως πας σε λίγα χρόνια

      θα φορέσεις παντελόνια

      Βαλεντίνα Βαλεντίνα

    • ΕΊΝΑΙ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΤΈΤΟΙΑ Η ΕΞΈΛΙΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΈΤΟΙΟ ΒΑΘΜΌ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΊΗΣΗ ΌΣΟ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΆ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΊΝΟΥ ΦΎΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΎΛΛΟ ΠΟΥ ΕΣΕΊΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΒΡΩΣΙΜΟ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΦΥΛΛΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΊΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ.

    • Όταν οι γυναίκες χορεύουν ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ και οι άνδρες!!! ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ.

      Τόσα χρόνια κτυπαγε το καμπανάκι…

    • ΦΤΑΙΝΕ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝΕ! ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΧΥΔΑΙΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

  1. Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ότι Υπάρχει μεγάλος ρατσισμός,, και ΟΜΟΦΟΒΙΑ...

    Εναντιον… Του Φυσιολογικού!!!!
    (εναντίον φυσιολογικής οικογένειας.. Οπως την ευλόγησε και την όρισε η φύση και ο Θεός εξαρχής γενομένης του ανθρώπινου είδους στην ..Ο άνδρας δεν κάνει παιδιά…
    ΟΜΟΦΟΒΙΑ.. Εναντίον της λογικής, και της φύσης…. Του φύλλου, των υγιή σχέσεων,..
    Όλα αυτά τα όρισε ο Θεός.. Η φύση και η λογική(..μπορείτε να βρείτε, επίσης ανθρώπινα όντα που δεν έχουν πολιτισμό.. Και τρώνε ανθρώπους και γιαυτους ειναι νόμιμο..φυσιολογικό.. .
    Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΟΎΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΉΣ, ΟΎΤΕ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ…στους ζουλου, στους παιδεραστές, στους ανώμαλους.. Αυτά όρισε ο ΘΕΟΣ.. ΩΣ φυσιολογικά. Όμως ΒΆΛΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΌ ως ομοφοβικο.. Ποτέ δεν ευλογεί 2 άντρες… Ποτέ δεν ευλογεί το σεξ μεταξύ αντρών,. …!!!! (λόγος που καταστράφηκε ολοσχερώς η πόλη ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΜΟΡΑ)
    ΌΣΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΏΜΑΛΟΙ, ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, οι ψυχικά άρρωστοι,,οι διαστροφικοι…Θέλετε να μας αποδείξετε Οτι είναι φυσιολογικά όλα αυτά. .. Τότε χρειζετε άμεσης ψυχιατρικής θεραπείας, πριν 20,30 χρόνια που η ομοφυλοφιλία ήταν ψυχική πάθηση.. Αλλά καταργήθηκε..

    • Και οι γυναίκες πριν δεκαετιες θεωρούνταν ψυχικά ασταθείς και υστερικές, αλλά οι επιστήμες εξελίσσονται και πάνε μπροστά.

      • Ο ρατσισμός είναι κατα της παραδοσιακής οικογένειας και της φυσιολογικότητας της ανθρώπινης ύπσρξης

    • ante re ……pou tha maw peis oti oi….. einai kai fisiologiki anthropoi karagiozi!!!! paidia na prosehete ti sistatika vazoun stis trofes pou agorazete i parhoun trofes pou metalazoun tou antros tis ormones se gunaikies sas milaw poli sovara MEGALI prosohi psahteto!!!

    • Έχεις μεγάλη τρικυμία στο κεφαλή σου.Όσους παιδαιραστές έχω ακούσει «κανονικοί»ήταν με οικογένειες και πολλοί τα ίδια τα παιδιά τους κακοποιούσαν.Εσυ τώρα ψηφίζεις και η ψήφος σου μετράει;

  2. Όταν απομακρυνθείς από το Θείο και τους κανόνες του τότε όλα επιτρέπονται. Τεοντορ Μιχαήλοβιτς Ντοστογιέφσκι.

    • ΗΘΙΚΉ ΧΡΕΟΚΟΠΊΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΑΤΗ ΦΟΝΟΙ ΜΟΙΧΕΙΕΣ ΠΟΡΝΕΙΕΣ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΊΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ…………..

  3. Δάσκαλε καλά τα λες. όλοι διαφωνούμε με αυτό το βδελυρό νομοσχέδιο. όμως περιμένουμε από τους ταγούς της Ορθοδόξου Εκκλησίας που είναι θεματοφύλακες των Ιερών Κανόνων και της Αγίας Γραφής και να πάρουν ουσιαστική θέση. όχι να σιωπούν σε ένα έγκλημα που θα πληρώσουν το τίμημα τα παιδιά.

    • Ο Αγιος Μάξιμος ο ομολογητής που σήμερα εορτάζει επειδή δεν δέχθηκε το δόγμα των μονοθελητών και έλεγε και έγραφε κατ’αυτών με εντολή του αυτοκράτορα Κώνστα του έκοψαν την γλώσσα και το χέρι.

    • Ωριά ευθύνης για τους Ιεράρχες. θα ξεχωρίσουν τα πρόβατα από τους προβατόσχημους λύκους της παναίρεσης του οικουμενισμού που προωθεί την πανθρησκεία του αντιχρίστου και την ομοφυλοφιλία.

  4. Η γυναικοποίηση του αντρός έχει γίνει εδώ και σχεδόν 100 χρόνια τώρα στην πρώην δύση. Για αυτό και μπορούν και μπουκάρουν πραγματικοί άντρες με μαζική έφοδο και οι ντόπιοι να κάθονται να συζητάνε για τα δικαιώματα των κατακτητών τους και για το ποιός ψηφίζει ποιόν.

  5. Επειδή μας έχουν ζαλίσει όλα τα ΜΜΕ από την άκρατη (παρα)"θρησκευτική" προπαγάνδα, εδώ και εβδομάδες,

    μήπως, εσείς , σαν «ελεύθερος» ιστότοπος, να δημοσιεύατε και ΑΡΘΡΑ με την ΑΝΤΙΘΕΤΗ άποψη για το θέμα;;; Όπως πράξατε και πράττετε κατά του Covid Εμβολιασμού;;

    Ο «Αληθινός Θεός της Αγάπης», δολοφονήθηκε από την «Θρησκεία» των «Χριστιανών», ήδη κατά την πρωτοχριστιανική περίοδο (σφαγές αλλόπιστων να δουν τα μάτια σου!! Ειδικά Ελλήνων, στα καθ’ ημάς…!!!!……)..

    Την θέση του πήρε, ενας φιλεύσπλαχνος… μισογύνης, φαλλοκρατης, φασιστοσαδιστής, αντιισλαμιστης, αντιεβραιος, αντιομοφυλοφιλος και… όλα τα αντί…. Ελεήμων φιλάνθρωπος», του οποίου η αγκαλιά είναι πάντως ανοικτή για… όλους!!
    (Ακολουθεί σε… PDF 50σελιδο ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,με τίτλο «ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΟΥ»).

    Απέραντο ΝΑΙ στον Ιησού, τεράστιο ΟΧΙ στον Χριστιανισμό σας.

    • Τόσα ξέρεις για τον χριστιανισμό τόσα λες ,ξεκινά από την Παλαιά διαθήκη κ μετά πήγαινε στην Καινή διαθήκη ,

    • Δεν πέφτει ούτε η τρίχα από το κεφάλι σου αδαή ,ούτε το φύλλο από το δέντρο χωρίς το θέλημα του Θεού αδαή .Ο τριαδικός θεός προϋπήρχε από καταβολής κόσμου ,αλλά επειδή όπως κ τώρα οι άνθρωποι έγιναν ζώα ,κ επειδή έως τότε υπήρχε μόνο ο Άδης κ οι ψυχές των ανθρώπων θα χάνονταν για πάντα ,ο θεός έστειλε τον υιό του μ θαυμαστό τρόπο που εσύ δεν θα καταλάβεις πότε γιατί τα μάτια της ψυχής σου είναι τύφλα ,να σταυρωθεί να χύσει το αίμα του να ξεπλυθούν οι αμαρτίες του τότε κόσμου ,για να αναστηθειστην συνέχεια κ να γίνει οι ανάσταση των νεκρών στην δεύτερη παρουσία του Χριστού στην γη ,αλλά όχι για να ξανά σταυρωθεί αλλά για να κρίνει τους σωστούς κ τους άδικους ,κ θα ζήσουν για πάντα οι αναμάρτητοι .Σχ διό του Θεού ήταν η σταύρωση του Χριστού κ όργανα του οι Ρωμαίοι .Που να καταλάβεις εσύ τώρα από πνευματικούς νόμους !!!!!!! Εσύ ζεις τα θέλω σου τι σου λέω τώρα !!!!!!!!!

    • ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΏΝ ΤΩΝ ΑΓΊΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΈΡΩΝ!

    • Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΡΝΕΣ ΜΟΙΧΟΥΣ ΤΕΛΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΤΣ ΔΕΒ ΣΥΝΑΒΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ. ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΗΤΑΝ Η ΑΚΑΡΠΗ ΣΥΚΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΣΥΚΙΕΣ? Ο ΕΧΩΝ ΩΡΑ ΑΚΟΥΤΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ,

      • ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ1 ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΖΩΗ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  6. Ο νόμος έχει εφαρμοστεί εδώ και δεκαετίες στις βόρειες χώρες και δεν επήλθαν ούτε η θεία τιμωρία, ούτε η κατάρρευση των κοινωνιών τους ή του θεσμού της οικογένειας.

    Το ξέρετε ότι αυτό το μισος και η χυδαία περιγραφή σας των ανθρώπων αυτών απευθύνεται σε πολλούς μαθητές σας και στις οικογένειές τους;

    Συγχαρητήρια δάσκαλε

    • ΜΑΡΑΝ ΑΘΑ! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΟΝΤΑΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΑΤΗ ΨΕΥΔΗ ΑΝΟΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΦΟΝΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΑ….ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩΡΑΙΣΜΕΝΑ ΟΝΤΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΨΥΧΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

      • Εσεις οι χριστιανοί της αγάπης είστε όλοι μέσα στη μαυρίλα, στο θανατικό, στο μισος, στην τιμωρία, στην εκδίκηση, στην κριτική, στη χυδαιότητα. Τι τραυματικές εμπειριες σας οδήγησαν σε αυτή τη μίζερη και σκοτεινή ύπαρξη;

    • οι βόρειες χώρες άνθρωπε ,είναι μέσα στην διαστροφή στην ανηθικότητα ,στην απανθρωπιά κ πολλά πολλά ακόμα ,χάρισμα σου αφού έχεις την ίδια αντίληψη .Η οργή του Θεού που δεν είδες ακόμα ,θα έρθει μια φορά ακόμα στον κόσμο ,κ μην έχεις καμία αμφιβολία ,όπως τότε ,επί Νώε κ στα Σόδομα που έκαναν κ έπρατταν ακριβώς την ίδια αμαρτία .Για ποιο μίσος μιλάς ??? θα καθόμαστε δηλαδή να βλέπουμε τα παράλογα παράξενα ανώμαλα στην ορθόδοξη Ελλάδα μας ,κ ενώ εσείς μιλάτε για δικαιώματα ,εμείς πρέπει να σωπαίνουμε ??? Έχουμε χρέος προς τα παιδιά μας να διαφυλάξουμε τα ιερά κ τα όσια που μας άφησαν οι πατέρες της εκκλησίας μας .Εσείς αύριο μπορεί. να θέλετε κ ένα ζώο να κάνετε ταίρι η δεν ξέρω τι άλλο ,στο σπίτι σας να κάνετε ότι θέλετε ,δεν έχετε δικαίωμα να καταστρέφετε άλλες ψυχές ,που θέλετε κ παιδιά ποια παιδιά βρε ποια θα είναι η μάνα κ ποιος ο πατέρας ?????? Άντε να πάτε σε κανένα γιατρό να ψάξετε γιατί έχετε αυτήν την εμμονή κ αφήστε ήσυχο τον κόσμο .Μπράβο κυριε Κρητικέ Αντώνη πολύ σωστά τα γράφετε .

      • ONTΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ! ΤΑ ΜΜ ΕξΟΝΤΩΣΗΣ ΕΠΙΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!

      • Ενώ εσεις ξεχείλιζε αγάπη. Που την βρίσκετε και που την βάζετε τόση αγάπη, τόση ανθρωπιά? Χυδαίε

    • κατά τη διαστροφή του ανθρώπου οδεύει και η φύση. Όλα μαρτυρούν ότι δεν οδεύουμε σωστά. Δεν είναι πρόοδος το να κτίζεις ένα ακόμα όροφο στην πολυκατοικία της κοινωνίας και του πολιτισμού υποσκάπτοντας τα θεμέλιά της, αφού στον επόμενο όροφο που θα προσθέσουμε – ΊΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΒΆΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΉΣΟΥΝ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΤΕΚΝΟΘΕΣΊΑΣ ΓΙΑΤΊ ΟΧΙ- θα γκρεμιστεί.

    • Έρχεται το τερατούργημα της νέας κοινωνίας που προωθεί η νέα τάξη που γεννιέται από τη μίξη του καλού με του κακού, της αρετής με την αμαρτία της αγάπης με το ψέμα. Ένα μπαστάρδεμα Δεν θα ξέρουμε ποιος ποιανού είναι. Αιδώς αχρείοι. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει.

  7. «Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ»!
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ

  8. Δεν ξέρω δάσκαλε. Εγώ φαντάζομαι έναν κόσμο που θα ευημερεί, που ο κόσμος θα είναι ελεύθερος να πέρνει τις όποιες αποφάσεις του χωρίς βέβαια να βλάπτει κανέναν. Όλα αυτά περί θρησκειών τα ακούω βερεσέ. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από μια κοινωνία υποκριτών. Το τι είναι σωστό και τι λάθος ας το κρίνουν οι νόμοι, που και αυτοί δεν είναι πάντα δίκαιοι, αλλά μπορούν να εξελιχθούν και να αλλάξουν.

  9. Δεν θεωρώ ότι η απομάκρυνση από τον θεό ευθύνεται για τα δεινά της κοινωνίας γιατί είμαι σίγουρος ότι ο άνθρωπος μπορεί να είναι από επιλογή του καλός. Μια κοινωνία μπορεί να έχει αξίες (εντιμότητα, ευγένεια κτλ. ) και με άλλους τρόπους πέραν της θρησκείας. Ακούγομαι σαν να είμαι εναντίων της θρησκείας αλλά δεν είμαι. Το να πιστεύει κανείς σε κάποιο θεό είναι ένα από τα δικαιώματα του, μια από τις ελευθερίες του. Το μίσος που νιώθει όμως για τις άλλες θρησκείες, η θρησκεία του δεν κατάφερε να του το αποβάλει. Άρα, πάλι μισές δουλειές γίνονται. Πάλι κακία και μίσος. Πιστός ή οπαδός; Τέλος πάντων, μακρηγορώ. Εγώ λέω να αφήσουμε τον κόσμο να κάνει αυτό που τον εκφράζει. Να τον βοηθήσουμε να το εκφράσει. Να γίνουμε πιο δεκτικοί. Να βλέπουμε το καλό σε κάθε τι. Είμαι αισιόδοξος.

  10. Ατιμάζεται η ανθρώπινη φύση καταστρέφουν την κοινωνία και εκμεταλλεύονται την αθωότητα των μικρών παιδιών και στα επόμενα χρόνια θα φανεί η πραγματική αλήθεια όλων αυτών των διαστροφικών αφύσικων καταστάσεων

    • Δεν θα τους περάσει! Να αντισταθούμε στην ισοπέδωση και τη διαστροφή της κοινωνίας που επιχειρείτε από τους εντολοδόχους της νέας τάξης.

    • Αφού επικρατεί πλέον ο άκρατος δικαιωματισμός σε μερικά χρόνια θα έχουν και αυτοί δικαίωμα τεκνοθεσίας.

  11. μη πλανασθαι ουτε πόρνοι ουτε μοιχοί ούτε αρσενοκοίται βασιλείαν θεού ου κληρονομήσουσιν. Καλή μετάνοια

  12. Που κολλάει η θρησκεία στην παιδεία….;
    Μήπως ο μέχρι τώρα τρόπος της κοινωνίας πάει καλά ;;;;
    Ρώτα τα παιδιά.
    Όλα στραβά στον πλανήτη, όλα λάθος… πολέμοι, ναρκωτικά, βία κλπ κλπ. Όλοι μαθητές σας…

  13. Σταματήστε πια αυτή την προπαγάνδα και την εγκεφαλόπλυση υπέρ της ομοφυλοφιλίας και δέστε πως θα βοηθήσουμε τις πολύτεκνες οικογένειες γιατί σε μερικά χρόνια θα βγαίνουμε για συνταξη όλοι στα 75 χρόνια! Βρε ξυπνάτε γεννήσεις θέλουμε ζωή τεκνοποίηση και μετά τοποθεσίες! Στηρίξτε τις οικογένειες που παλεύουν καθημερινά και αφήστε τα φρου φρου και τα αρώματα! ΕΕΕΕΛΕΟΟΟΟΟΣ ΠΙΟ!

    • Πες τα στην έγκυο μανα που σφάχτηκε μαζί με το αγέννητο παιδί της από τον παραδοσιακό έλληνα οικογενειάρχη. Αυτός που βίαζε και την αδερφή του. Άντε πιο

      • ΑΛΛΗ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΑΣΕΛΓΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΩΣ ΛΥΣΗ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ!ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΑΤΚΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΓΚΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΤΩ ΜΠΟΧΑ Η ΟΝΤΩΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ!

  14. Ο ρατσισμός είναι κατα της παραδοσιακής οικογένειας και της φυσιολογικότητας της ανθρώπινης ύπσρξης

  15. όπως και η εξαίρεση. Σεβαστή αλλά δεν μπορούμε να ασχολούμαστε νυχθημερόν με αυτήν αδιαφορώντας για τα μεγάλα άλυτα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία. Μακάρι να είχαμε την ίδια ζέση και την ενασχόληση για την επίλυση του προβλήματος της στελέχωσης του νοσοκομείου που αφορά την υγεία όλων μας!

  16. αναγνωρίστε αυτούς τους λύκους με ένδυμα προβάτου που έχουν πλέον κατακλύσει την κοινωνία μας από τις υπερήφανες διαθέσεις τους και από την ακόρεστη αγάπη τους για την εξουσία, τη δόξα, και το χρήμα. φιλαυτία, φιλαργυρία, φιλοδοξία…..και ο λαός στα τάρταρα! καλή σας μέρα καλή εβδομάδα.

  17. ΜΑΡΑΝ ΑΘΑ! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΟΝΤΑΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΑΤΗ ΨΕΥΔΗ ΑΝΟΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΦΟΝΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΑ….ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩΡΑΙΣΜΕΝΑ ΟΝΤΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΨΥΧΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

  18. Ωριά ευθύνης για τους Ιεράρχες. θα ξεχωρίσουν τα πρόβατα από τους προβατόσχημους λύκους της παναίρεσης του οικουμενισμού που προωθεί την πανθρησκεία του αντιχρίστου και την ομοφυλοφιλία.

    • ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΗΤΕΡΕΣ! ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ!

  19. < ΠΛΗΝ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΘΩΝ ΑΡΑ ΕΥΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΛΟΥΚ. ιη¨8)

  20. Πότε πρωτοεμφανίστηκε το AIDS και ποιες ομάδες προσέβαλε;

    Το 1981 περιγράφηκε μια νέα ασθένεια σε πρωτίστως υγιείς ομοφυλόφιλους στις ΗΠΑ. Έπειτα από αναδρομικές μελέτες, αναγνωρίσθηκε πως η νόσος αυτή πρωτοεμφανίστηκε το 1978 σε πέντε ομοφυλόφιλους στη Νέα Υόρκη, ενώ αναφέρθηκαν 7 νέα κρούσματα στην ίδια πόλη το 1979. Επειδή λοιπόν, τα θύματα της άγνωστης μέχρι τότε ασθένειας ήταν νεαρά ομοφυλόφιλα άτομα, η ασθένεια ονομάσθηκε «gay syndrome», ή νόσος των ομοφυλοφίλων.

  21. Χειρότεροι από τα κτήνη όπου αρσενικό με αρσενικό δεν σμίγει

    Αυτό το έκτρωμα που άνωθεν θέλουν να μα επιβάλλουν με πολύ δυσκολία γίνεται αποδεκτό σε καμία όμως περίπτωση δεν υιοθετείται διότι στρέφεται κατά της ανθρώπινης φύσης και φυσιολογίας και σε βάθος χρόνου θα διαστρέψει και θα αποκτηνώσει όλη την κοινωνία, οπίου χωρίς θεό όλα θα επιτρέπονται.

  22. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ – ΟΤΑΝ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΔΑ – ΝΟΜΟΠΟΙΗΘΕΙ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΥΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ …..ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΑΣΑΜΕ ( ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ – ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ -ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ( ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ) – ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ -ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ – ΕΞΑΨΗ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ( ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ-ΣΕΙΣΜΟΙ – ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ – ΜΠΟΛΙΑ Κ.Ο .Κ)

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

    ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.
    Η ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΝΑΝ ΣΧΕΔΙΑ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ …..ΓΕΛΟΥΣΕ.

    • Ο κ. Κασελάκης παράγγειλε, θέλει δύο αγοράκια. Δεν μας είπε όμως πως θα λυθεί το οιδιπόδειο σύμπλεγμα δυο μικρών αγοριών μέσα σε μια ομοφυλοφιλική σχέση δυο αντρών ή για ένα κοριτσάκι μέσα σε ομοφυλοφιλική σχέση δύο γυναικών. Άλλο τα ναυτιλιακά, τα οικονομικά και οι μπίζινες, άλλο εκτροφή και άλλο ανατροφή και άλλο η εξελικτική ψυχολογία και το φυσιολογικό άνοιγμα και κλείσιμο των αναπτυξιακών κύκλων των μικρών παιδιών. Έρχεται η διασάλεψη της φυσικής εξελικτικής πορείας του ανθρώπου ανάλογης αυτής της φύσης με πολύ χειρότερες επιπτώσεις.

  23. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΜΑΕΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗΝ.
    ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ.
    ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΛΗΣΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ.
    ΕΜΑΣ ΙΣΩΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΟΜΩΣ….ΟΧΙ!!!!!!

    • Δαπανήθηκαν και δαπανώνται πολλά εκατομμύρια για την προώθηση και τη νομιμοποίηση των λοάτκι. Όπως και για τα εμβίόλια. Πολλοί θησαύρισαν, αλλά όλα εδώ μένουν. το κρίμα στο λαιμό τους για τους τόσους ξαφνικούς θανάτους νέων ανθρώπων. Το χειρότερο είναι ότι ξέρουν την αλήθεια και την αποκρύπτουν. Από το Θεό όμως; Μακάρι να μετανοήσουν!

  24. Έχω να διαβάσω πολλά χρόνια νέα!!! Έχω μία απορία 🙋! Απο πότε άρχισαν να γεννούν οι ομοφυλόφιλοι! Διαόλου μάρκες???

  25. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΡΨΙΠΡΩΚΤΙΑΣ ΠΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΔΥΘΟΥΝ!

  26. Καιρός μαρτυρίας και ομολογίας. πολέμησε για την αλήθεια και Κύριος πολεμήσει υπέρ σου. θα αντισταθούμε στο γκρέμισμα των θεμελίων οικογένειας και κοινωνίας.

  27. Ο κ. Κασελάκης παράγγειλε, θέλει δύο αγοράκια. Δεν μας είπε όμως πως θα λυθεί το οιδιπόδειο σύμπλεγμα δυο μικρών αγοριών μέσα σε μια ομοφυλοφιλική σχέση δυο αντρών ή για ένα κοριτσάκι μέσα σε ομοφυλοφιλική σχέση δύο γυναικών. Άλλο τα ναυτιλιακά, τα οικονομικά και οι μπίζινες, άλλο εκτροφή και άλλο ανατροφή και άλλο η εξελικτική ψυχολογία και το φυσιολογικό άνοιγμα και κλείσιμο των αναπτυξιακών κύκλων των μικρών παιδιών. Έρχεται η διασάλεψη της φυσικής εξελικτικής πορείας του ανθρώπου ανάλογης αυτής της φύσης με πολύ χειρότερες επιπτώσεις.

    • ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

  28. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να απαλλαγούν από τις αμαρτίες τους και επιλέγουν για να τις δικαιολογήσουν τον τρόπο της «νομιμοποίησης». Όμως η Αγία Γραφή είναι ξεκάθαρη και ο Θεός έχει ήδη νομοθετήσει πριν από μας

  29. Διαβάστε για τη γεγονός που αποχαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία από ψυχική διαταραχή.

    Το 1972, διακινδυνεύοντας την καριέρα του, ένας μασκαρεμένος άνδρας στάθηκε ενώπιον της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Ένωσης και ανακοίνωσε ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Ένα χρόνο αργότερα, η ομοφυλοφιλία δεν χαρακτηριζόταν πλέον ως ψυχική διαταραχή.

    «Είμαι ομοφυλόφιλος. Είμαι ψυχίατρος».

    Με αυτά τα λόγια, ο Δρ. Ανώνυμος ξεκίνησε τη διάσημη ομιλία του στο συνέδριο του 1972 της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Ένωσης. Κανείς στην αίθουσα δεν αναγνώρισε τον ομοφυλόφιλο ψυχίατρο μπροστά τους γιατί ήταν ντυμένος με ένα μεγάλο σμόκιν, μια παραμορφωμένη μάσκα του Nixon (προέδρου των ΗΠΑ) και μια περούκα. Ο σύντροφός του τον βοήθησε να φτιάξει το κουστούμι, το οποίο αποδείχθηκε δύσκολο έργο γιατί ήταν και αρκετά μεγαλόσωμος. Όμως η στολή ήταν επιτυχημένη, καθώς όπως αργότερα σημείωσε, κανείς δεν τον αναγνώρισε.

    Ο άνθρωπος πίσω από τη μάσκα ήταν ο John Fryer, ψυχίατρος και καθηγητής.

    • Ε κ που είναι ψυχίατρος αυτό τι σημαίνει ?? Ότι η ψυχίατροι δεν αρρωσταίνουν ?? Η ότι οποιαδήποτε τα έχουν τετρακόσια ? Κάποιοι για να δικαιολογήσουν την πράξη τους λένε πως πέρασαν άσχημα παιδικά χρόνια ,κ τους έμειναν ψυχολογικά τραύματα ,κ το έριξαν εκεί .Άλλοι λένε πως είναι καθαρά επιλογή τους ,κατάλαβες ????? Από όπου κ να το πιάσεις είναι λάθος ,γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι πέρασαν άσχημα παιδικά χρόνια αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζοντας φύλλο θα γίνουν καλά .

  30. Ηγέτης του κινήματος <> της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ συνελήφθη στον Καναδά για σεξουαλικά εγκλήματα κατά παιδιών.

  31. …ως Σόδομα και Γόμορα και αι περί αυτάς πόλεις τον όμοιον τούτοις τρόπον εκπορνεύσασαι και απελθούσε οπίσω σαρκός ετέρας πρόκεινται δείγμα, πυρός αιωνίου δίκην υπέχουσαι.
    Μετάφραση: Όπως τα Σόδομα και Γόμορα και αι τριγύρω των πόλεις, που κατά τον ίδιον τρόπο προς τους ασεβείς αυτούς, περί των οποίων ομίλησα ανωτέρω, παρέδωκαν εαυτάς εις την πορνείαν και επήγαν οπίσω από άλλην σάρκα και παρεσύρθησαν εις παρά φύσιν ασελγείας, είναι ενώπιον μας παράδειγμα αμαρτωλών, οι οποίοι ετιμωρήθησαν με την ποινή της φωτιάς, που τους έκαυσεν αμετακλήτως και για πάντα.

  32. Οι εθνικοί κυβερνήτες μετατράπηκαν σε απλοί υπάλληλοι και διαχειριστές των σχεδίων μιας μικρής παγκόσμιας ελίτ. Όπως η πανθρησκεία του οικουμενισμού έτσι και η ομοφυλοφιλία του ακραίου δικαιωματισμού πρέπει να προηγηθούν της υλοποίησης του μοντέλου μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης.

  33. Πρός τους θεματοφύλακες της Ορθόδοξης Πίστης μας, αντιδράστε πριν ακουστεί ο βρυγμός των οδόντων!

  34. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ:
    ΓΙΑΓΙΑ-ΠΑΠΠΟΥΣ
    ΜΠΑΜΠΑΣ-ΜΑΜΑ
    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ
    ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ!
    ΧΑΙΡΕΤΕ ΕΝ ΚΥΡΙΩ! Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΦΑΥΣΕΙ ΤΑΣ ΝΟΑΣ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΤΗ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ! Η ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΝΟΧΗ!!!!!

  35. Και εσαλεύθησαν τα θεμέλια της γης. σήμερα της οικογένειας και της κοινωνίας

  36. Το 74% των ψηφοφόρων της Ν.Δ και το 55% του ΠΑΣΟΚ δεν συμφωνούν για την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους σύμφωνα με μια τελευταία δημοσκόπηση

  37. «άγιοι πατέρες» σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και μην ανοίξετε την κερκόπορτα της ασέλγειας εις την παρά φύσιν χρήση του ανθρωπίνου σώματος και την διαστροφή διια την οποίαν πυρ εκ του ουρανού κατέκαυσεν τους σοδομίτας και τους γομορίτας. Μην ξεχνάτε. Άνθρωπος εστί ο άνω θρώσκων.

  38. Δύο χιιλάδες χρόνια μετά Χριστό και φθάσαμε στο σημείο να αναγνωρίζετε η κτηνοβασία (Γερμανία), η παιδεραστία (Ολλανδία) έχουν και κόμμα παιδόφιλων , η ομοφυλοφιλία και τι άλλο θα μας επιβάλλουν. Δεν ξέρω βραχυκυκλώσαμε.

  39. όλα αυτά πρέπει να τα νομιμοποιήσουμε και να τα υιοθετήσουμε; Ίσως για να αποενοχοποιηθούν οι ίδιοι ότι αυτό τους το πάθος ειναι διαστροφή, ανωμαλία τέλος πάντων ποαρά φύση; Δεν είναι φυσιολογικό τέλος πάντων στη λογική και την ανθρώπινη συνείδηση. Ίσως κάνω λάθος. Θα δείξει ο χρόνος και αυτό πολύ το φοβάμαι για τις συνέπειες που θα το ακολουθήσουν.

  40. Με αυτούς τους νόμους και παραδόσεις έχουμε φτάσει σήμερα σε ένα σημείο.Σας αρέσει όπως είμαστε;Να μην αλαξουμε τίποτε;Από την άλλη ο δικός θεός είναι ο καλύτερος σωστά;Τα δισεκατομμύρια που πιστεύουν σε άλλο θεό θα πάνε στη κόλαση.Από την άλλη διακρίνω ότι κάποιοι,θεωρούν τους εαυτούς τους πιο πιστούς και από την ιεραρχία.Από τις ιερές συνοδούς που έφτιαξαν τη λειτουργία της πίστης μας και τον τρόπο και παραδόσεις που πιστεύουμε.Τελικά ποιος είναι βλάσφημος;

    • Μαρή μιράντα αφού σέβεσαι την ιερά σύνοδο λέει όχι στο νόμο έκτρωμα του Κουλού σου. Πως σαρτοπηδάς μαρή μια με το θεό μια με τον οξαποδώ κούρβα

      • Πάντα την σέβομαι.Για τα θέματα της θρησκείας.Σε όλα όσα έχει πει στους αιώνες.Στο πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και τον Αρχιέισκοπο και την Ελληνική εκκλησία.Εσυ και καποιοι άλλοι .μια είστε με τους Ρωσσους μια με τους κρυμμένους εγκληματίες του Αγ Όρους κλπ.Άλλο θρησκεία άλλο πολιτική.Εξαλου κανενας νομος δεν σε πιέζει να αλαξεις την οικογένεια σου.Απλά βοηθάει συναθρωπους που ήδη υπάρχουν.Δεν δημιουργεί.Όσο για τον πρωθυπουργό της χώρας μου ναι τον υποστηρίζω και χαίρομαι που έκανα την καλύτερη επιλογή.Εσυ που αν και πιστός χριστιανός που είσαι βρίζεις δεν μας λες ποιον θεωρείς καλύτερο;

    • ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ! Ο ΠΡΩΚΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ! ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ!

    • ΑΛΛΗ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΑΣΕΛΓΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΩΣ ΛΥΣΗ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ!ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΑΤΚΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΓΚΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΧΑ Η ΟΝΤΩΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ!

    • Γιατί κανείς από αυτούς δεν πάει να ασκήσει το πάθος του ως έχει το δικαίωμα σε καμιά μουσουλμανική χώρα;

  41. Μου είπαν ότι οι ίδιοι τσιχαντιστες του Χριστιανισμού έδιναν μάχη πρην 20 χρόνια γιατί στις τότε νέες ταυτότητες δεν θα έγραφε ΧΟ.Τι έγινε αλαξαν πίστη που δεν το γράφει πια;

  42. Ότι φαίνεται πως οι Ταλιμπάν εδώ μέσα να είστε 1-2 που απλά έχετε εκτροχιαστεί. Το ακόμα πιο ενθαρρυντικό είναι ότι διαχρονικά οι κοινωνίες πάνε μπροστά αγνοώντας αυτα τα ψυχωτικα σκουπίδια. Γιαυτο θα περάσει και αυτός ο νόμος. Χυδαιολογειτε όσο θέλετε, ο θεός σας βλέπει.

    • ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ

      ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΚΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!

  43. Χρυσαυγιτες,ρωσσοφιλλοι… Απορω πως δεν σας εχει κανει μυνηση.. Για υποκινηση μισους,, το συστημα των ανωμαλων….. (σχολιαστων aegeanews,, – και εχουμε πολλους πουσ.. δες απο οτι φαινεται στην κω.. ..πως δεν σας εχει κανει μυνηση το συστημα . Δημοσιογραφων του Μητσοτακη..(τα τστσεκια που πληρωνλνται αδρα δηλ να προωθουν την παιδεραστεια, τον γαμο μεταξυ που.. Ων… Και ειστε τυχερος που υπαρχει ακομα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ… ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ…. τις ιδιες διωξεις, φυλακισεις, φιμωση.. ειχαν και οι γιατροι.. Που πηγαιναν αντιθετα στο συστημα εμβολιων.. … μεχρι που αποδειχθηκε ποσο ελλεινο φιασκο ηταν

  44. … Οι συγχρονοι παπαδες… Εχουν την δικη τους θρησξεθα, καμια σχεση με τον ΗΓΕΤΗ του χριστιανισμου….αν κρινουμε απο τιν ΙΕΡΟΔΟΥΛΟ… που προσκυναει το χρημα, κσι στην νηστεια παχαινουν +20 κιλα ο καθενας,, μαζι με τον ΙΕΡΟΔΟΥΛΟ… Αυτο το σαθρο ιερατειο ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ.. … Ολους αυτους τους τραγοπαπες. Τους αρσενοικιτες.. Τους πουσ.. δες, (κυριολεκτικα, και ,μεταφορικα) ,,τους κατακρινει ο ιδιο και ο αποστολος παυλος..σε πολλα εδαφια,, αρσενικες πορνες… .!!! Επομενως στην θρησκεια τιυ ΙΗΣΟΥ η ομοφυλοφυλια.. Ειναι παθος,, οπως η κλεψια,η φιλαργυρια, η εξουσιομανια,.. Παθη που εχει ο μασωνος ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ…

  45. Το έντερο δεν είναι αναπαραγωγικό όργανο και αυτή του η χρήση δημιουργεί προβλήματα στην υγεία και….σταδιακά θα αναδυθούν πολλές ασθένειες.

  46. ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΣ! ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ! Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΒΑΡΥΝΕΙ ΕΜΑΣ! ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ; ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ!!!

  47. Έχω εκπλαγεί από την έλλειψη ήθους και ήπιου λόγου κάποιων Χριστιανών σχολιαστών.

    Αν φέρονταν σαν εσάς ο Ιησούς, ούτε αδέσποτα σκυλιά δεν θα τον ακολουθούσαν.

    Μην τον πιάνετε καν στο στόμα σας Φαρισαίοι!

    • Δυστυχώς με όλα αυτά τα ανώμαλα και απαράδεκτα για την ανθρώπινη φύση και οντολογική μας ύπαρξη, που όλο και περισσότερο βλέπουμε να μονοπωλούν την καθημερινότητα μας, ενώ αντιμετωπίζουμε δεκάδες άλλα προβλήματα, ίδίως οι πολύτεκνες οικογένειες, οι πολίτες δικαιολογημένα αντιδρούν και θα έλεγα αναλογικά πολύ ήπια. Η έλλειψη ήθους προφανώς είναι από τη δική σας πλευρά με τα παρά φύση καμώματά σας!

  48. Γυναικα.. Με π΄΄ος…
    Ετσι το παιδι.. Θα βλεπει εναν ανδρα.. Με π[[ος να κυκλοφορει γυμνο.. Και θα το ονομαζει.. Μαμα..

  49. Για μια νέα πραγματικότητα που πρόκειται να αλλοιώσει την κοινωνική συνοχή της πατρίδας μας έκανε λόγο ο Αρχιεπίσκοπος.

  50. Μηπως εκπλαγεικες.. Και απο την τιμωρια των ΣΟΔΟΜΩΝ… απο τον ελεημων θεο στους π.. δες….?Η απο το μαστιγωμα τιυ ΙΗΣΟΥ στους πωλητες γυρω απο τον ναο.. Η απο Η τα βαρια λογια του αποστολου παυλου για τις αρσενικες πορνες…. .??? Φιλε βλεπω δεν εκπλησεσαι ομως απο τα φιλια του κασσελακη.. Που ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ Π.. δες…. Μας δεθχνατε 2 μηνες Τον γαμο του.. Και τωρα ο νομος νομιμης παιδεραστειας.. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ.. ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ… Οι υβρεις, ΣΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ στους ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ ΚΡΑΓΜΕΝΟΥΣ.. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ. ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ… ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΗΘΙΚΟ… ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ… ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ….

    • Ανωμαλία είναι να δηλωνεις Ελληνας και να βιαζεις την ελληνική γλωσσα. Ουστ που θα μας πεις και τη γνωμη σου.

  51. Δυστυχώς με όλα αυτά τα ανώμαλα και απαράδεκτα για την ανθρώπινη φύση και οντολογική μας ύπαρξη, που όλο και περισσότερο βλέπουμε να μονοπωλούν την καθημερινότητα μας, ενώ αντιμετωπίζουμε δεκάδες άλλα προβλήματα, ίδίως οι πολύτεκνες οικογένειες, οι πολίτες δικαιολογημένα αντιδρούν και θα έλεγα αναλογικά πολύ ήπια. Η έλλειψη ήθους προφανώς είναι από τη δική σας πλευρά με τα παρά φύση καμώματά σας!

  52. Η μιράντα και ο Κουλός σέβονται τις Ιερές συνόδους. Βρε ουστ μασόνοι σταυροπόδι στην εκκλησία. Τούρκαλοι..

    • Είπαμε αυτοί χρησιμοποιούν την πίστη, τη θρησκεία σαν ομπρέλα! Και η πλάκα είναι ότι αποκαλούν τους άλλους φαρισαίους, όταν αυτοί είναι οι χειρότεροι υποκριτές και δεν δίνουν το δικαίωμα στον άλλο να έχει αντίθετη άποψη.

  53. ΑΛΛΗ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΑΣΕΛΓΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΩΣ ΛΥΣΗ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ!ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΑΤΚΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΓΚΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΧΑ Η ΟΝΤΩΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ!

    • Η ελληνίδα μανα που εξέδιδε την 12χρονη κόρη της και την βίαζαν δεκάδες παραδοσιακοί Έλληνες οικογενειάρχες σημαίνει, με τη λογική σας που γενικεύετε ο,τι σας βολεύει, ότι αυτα κάνει η κάθε Ελληνίδα μανα και οι κάθε παραδοσιακοί οικογενειάρχες; Σημαίνει ότι αυτα κάνετε και εσεις στην οικογένειά σας; Για τη δίκη σας μπόχα τι κάνετε;

  54. Σε λίγο χρονικό διάστημα η άνωθεν εντολή θα εκτελεστεί και οι ομοφυλόφιλοι θα μπορούν να ζουν τον έρωτά τους ελεύθερα και στη χώρα μας δυναμιτίζοντας τον πυρήνα της παραδοσιακής οικογένειας μετά από δύο χιλιάδες χρόνια. Αυτό που έρχεται όμως….. αφόρητη οδύνη…..

  55. «από τότε που η ψυχιατρική διέγραψε την ομοφυλοφιλία από την λίστα των ψυχικών διαταραχών, παραιτήθηκε από τη σχετική έρευνα και έμειναν τα δύστυχα αυτά άτομα αβοήθητα με μοναδική συντροφιά την ελπίδα σε μια βολική νομοθεσία και τη διεκδίκηση δικαιωμάτων με παρελάσεις αυτοεξευτελισμού και ντροπής». Λόγια του Μητροπολίτου Μεσογαίως και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου που πέρα της θρησκευτικής του ιδιότητος υπήρξε διευθυντής της ΝΑΣΑ με πτυχία παράλληλα στην ψυχολογία την βιοηθική κ.α.

  56. ως καλοί Χριστιανοί, μην σας κάνει εντύπωση που γεμίσαμε γιουσουφάκια. Από τους Αρχαίους Έλληνες εμπνέεστε;
    7 στους 10 από εσάς, είχαν ομοφυλοφιλική επαφή, τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους.
    Στην κόλαση όλοι!!

  57. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΜΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΑΣΕΛΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ! ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΕΓΚΑΦΑΛΟΠΛΥΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΑ ΜΜΜ! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ! ΕΜΕΙΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΠΟΦΕΥΗΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ!

  58. Υπάρχει και μετάνοια! Δεν χρειάζεται να τους κρίνουμε εμείς, θεωρώ! Εμείς ας δούμε τα δικά μας πάθη και αμαρτήματα που μπορεί να είναι και σοβαρότερα. Η πόρνη γυναίκα μετανόησε και ο Χριστός τη συχώρησε, όπως και η αγία Μαρία η Αιγυπτία.

  59. Ηπαραβίαση του ευαγγελικού νόμου επιφέρει παιδαγωγική τιμωρία

    Όταν ο σοδομιτισμός στις μέρες μας προβάλλεται ως κάτι φυσιολογικό και η ομοφυλοφιλία γίνεται νόμος του ελληνικού κράτους, θα επιφέρει την πνευματική πτώση του έθνους και θα επισύρει την πνευματική παιδαγωγία του τριαδικού Θεού.

    • είναι από τις κορυφαίες προτιμήσεις του παραδοσιακού χριστιανού ελληνα στο πορνχαμπ! 😂😂😂

      • Ο καθένας καθώς προαιρείται δημοκρατία έχουμε, έστω όμως και εάν νομοθετείται η διαστροφή της φυσιολογικότητας και το παρά φύση στη συνείδηση της πλειοψηφίας δεν υιοθετείται.

  60. Ο καθένας καθώς προαιρείται δημοκρατία έχουμε, έστω όμως και εάν νομοθετείται η διαστροφή της φυσιολογικότητας και το παρά φύση στη συνείδηση της πλειοψηφίας δεν υιοθετείται.

  61. όλοι εσείς που βρίζετε τους οικογενειάρχες και τα φυσιολογικά ζευγάρια λέγοντας τους παλαιών αρχών οπισθοδρομικούς να πάνε σε ψυχιάτρους κλπ. είστε οι προοδευτικοί; αυτοί που παρελαζετε περήφανοι γιατί φοράτε ζαρτιερες η κόψατε το μόριο σας η βάλατε σιλικόνη στο στήθος η συζειτε με άνδρες και θέλετε να αγοράσετε και παιδιά γιατί δεν μπορείτε να κάνετε είστε λοιπόν οι λογικοί και οι άλλοι οι παράλογοι;

    • ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΈΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΝΟΜΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΝΤΕΣ ΤΕΣ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ! ΟΙ ΟΝΤΩΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΟΙ!

  62. ΤΟ ΚΑΤΑ ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΑΝΔΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ
    ΤΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΊΑ
    ΤΟ ΥΠΕΡ ΦΥΣΗ Η ΠΑΡΘΕΝΙΑ

  63. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΈΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΝΟΜΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΝΤΕΣ ΤΕΣ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ! ΟΙ ΟΝΤΩΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΟΙ!

  64. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να νομιμοποιησουμε τις ομοφυλικές σχέσεις και το δικαίωμα τεκνοθεσίας παιδιών και για το λόγο ότι πολλά ιδρυματικά παιδιά θα έχουν μια οικογένεια και την αμέριστη άδολη αγάπη των ομοφυλόφιλων «γονιών» τους. Αρκεί να πούμε οτι αυτή τη στιγμή στα ιδρύματα υπάρχουν 721 παιδιά και εξ αυτών προς υιοθεσία 149! Μόνο το 2022 από ετερόφυλα ζευγάρια έγιναν 2639 αιτήσεις υιοθεσίας και όμως ελάχιστες εγκρίθηκαν! Περιμένουμε να δούμε πόσα θα δοθούν σε ομοφυλόφιλους όταν ψηφιστεί και νομοποιηθεί ο γάμος τους.

  65. Μέχρι σήμερα μας έλεγαν ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, τελευταία όλοι εκφράζουν την επιθυμία να έρθουν σε γάμο μέσω ενός κοσμικού σχήματος που σύντομα θα ψηφιστεί από την κυβέρνηση!

  66. Μετά από τη την πιθανή ψήφιση του νομοσχεδίου που σύντομα θα φέρει η ΝΔ (πολλοί όμως βουλευτές της δεν θα ψηφίσουν!!) για τον πολιτικό γάμο ομοφυλόφιλων, ανοίγει το παράθυρο για λύση του δημογραφικού. Γεννήθηκε αυτή η ελπίδα με βάση όσα ακούσαμε από την υπεύθυνη αμερικανικής κλινικής, σήμερα στην τηλεόραση, που εξειδικεύεται στην «τεκνοποίηση» ομοφυλόφιλων μέσω παρένθετης μητέρας. Οι συγκεκριμένοι γονείς (από την υπερβολική τους αγάπη για τα παιδιά;;) ζητάνε, όπως είπε χαρακτηριστικά, δίδυμες κυήσεις! Εάν ο κ. πρωθυπουργός που τόσο πολύ μεριμνά για τα δικαιώματά τους επιδοτήσει αυτές τις «τεκνοποιήσεις» τότε ίσως δώσει λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα. Ενδεικτικά η τιμή για ένα παιδί είναι 170.000 δολλάρια εκτός των εξόδων μετάβασης διαμονής κ.λπ.!! Τί άλλο μας ετοιμάζουν;

  67. Με τι μυαλό, με τί καρδιά θα θεσμοθετήσουν τον σχηματισμό παρά φύσιν οικογένειας. Τουλάχιστον, ας μην καταδικάσουν αθώα πλάσματα στο ανάθεμα της κοινωνίας και σε διαρκή ηθικό θάνατο.

  68. Η από χρόνους κατάπτωσις του ανδρός, του πίπτωντος εις τα τέσσερα προς την της σαρκός παρά φύσιν ασέλγειας ικανοποίησιν, νομοθετούμενη και προωθούμενη από εκτελούντας διαταγάς, για πρώτη φορά στην χιλιετή ιστορία της χώρας μας και κατά παράβαση του άρθρου 20 και του προοιμίου του Συντάγματος, θα επιφέρει λίαν πολλάς αρνητικάς επιπτώσεις και θα επιτείνει τον κατήφορο της ευκολίας και του άκρατου δικαιωματισμού, που τις τελευταίες δεκαετίες επιμελώς την οδηγούν, ώστε ως ώριμον φρούτο περιπέσει εις τας αγκάλας της εκ του αντιδίκου ενεργουμένης παγκοσμιοποίησης.

  69. H κοινωνία δεν θα έπρεπε να ερωτηθεί αν θέλει να επαναπροσδιορίσει το θεσμό της οικογένειας που υφίσταται εδώ και χιλιάδες χρόνια; Η δικαιωματική διατύπωση του προβλήματος αφήνει κενά και αναδύει προβληματισμούς, καθώς εξετάζει τα ομόφυλα ζευγάρια ως οντότητες αυτοτελείς αποκομμένες από την υπόλοιπη κοινωνία χωρίς να εξετάζει μάλιστα τα δικαιώματα των ίδιων των παιδιών. Και επειδή ο κ. πρωθυπουργός αρέσκεται στο να υιοθετεί συνήθως τα αρνητικά άλλων χωρών, μήπως θα πρέπει να νομιμοποιήσουμε και τους κτηνοβάτες όπως στη Γερμανία ή τους παιδόφιλους όπως στην Ολλανδία; Ή να επαναπροσδιορίσουμε το γάμο, όχι μόνο ως προς τα φύλλα αλλά και στον αριθμό με τριάδες, τετράδες ερωτικών συντρόφων; Ξέρετε, το 2021 δικαστήριο στον Καναδά αναγνώρισε μια πολυερωτική τριάδα ως πλήρη οικογένεια!

  70. Η σημερινή ευαγγελική περικοπή θα λέγαμε πως είναι ένα κεκτημένο ελπίδας και χαράς για εμάς, ότι η αγάπη του Θεού, αν το θελήσουμε, θα σώσει τον καθένα μας, όσο αμαρτωλοί και αν είμαστε. Ο Ζακχαίος ήταν φοροεισπράκτορας, πρόσωπο μισητό στην κοινωνία, αφού το επάγγελμά του ήταν συνυφασμένο με την κλοπή, την απάτη , την ψευτιά. Συγκατοικούσε με το πάθος της φιλαργυρίας. Όμως αναγνώρισε την αποστασία του από το θεό και βρήκε την ευκαιρία να αλλάξει τη ζωή του συναντώντας το Χριστό με διάθεση μετανοίας. Αξίζει και εμείς να αφήσουμε το δικό μας τελώνειο, αυτό που τρέφουμε με τον εγωισμό μας κυρίως και να βάλουμε στο κέντρο της ζωής μας τον Χριστό αντί του εαυτού μας. Σκοπός, λοιπόν της ζωής μας η μετάνοια για να συναντήσουμε το Σωτήρα Χριστό.

  71. ΟΤΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΝΟΜΩΝ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΞΙΕΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ! ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ;

  72. ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ Ν.Δ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΩΣ ΠΙΣΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ! ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2025 ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ (20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ) ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΠΛΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΎ ΤΟ ΠΑΝΕ ΛΆΟΥ-ΛΆΟΥ…!!!

  73. ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΝΕΚΑ ΤΟΥΤΟΥ1

  74. Η θυσιαστική αγάπη είναι το ζητούμενο, καθώς σήμερα αυτό που κυριαρχεί στον κόσμο μας και στις ανθρώπινες σχέσεις είναι το «εγώ», δηλαδή το ατομικό συμφέρον και η ιδιοτέλεια. Αυτό αντανακλάται και στην κοινωνία μας όπου κυριαρχεί η αλαζονεία, το αίσθημα υπεροχής που, κυρίως, δημιουργεί ο πλούτος και η εξουσία, αλλά και μια τάση επιβολής των προσωπικών μας απόψεων, θρησκευτικών και κοινωνικοπολιτικών, που πηγάζουν όχι από τα ιδανικά και τις αξίες του ελληνοχριστιανικού μας πολιτισμού, αλλά από τα προσωπικά μας συμφέροντα και επιδιώξεις, τον άκρατο δικαιωματισμό και τα παρά φύση «δικαιώματά» μας.

  75. Θολωμένοι από την εγωπάθειά μας τη φιλαυτία μας και την υλοφροσύνη μας, αιχμάλωτοι του αιώνος τούτου, χάσαμε τη θερμή και καθαρή πίστη μας στον Τριαδικό Θεό μας, θεοποιήσαμε τη λογική μας και πορευόμαστε χωρίς χάρι Θεού και Αγιοπνευματική παρουσία στην απώλεια.

  76. Τα φύλλα είναι ΔΥΟ!! Οι σεξουαλικοί προσανατολισμοί μπορεί να είναι όσοι θέλετε για να μην ξεχνάμε τους κτηνοβάτες. ένας άντρας που έκοψε τα γεννητικά του όργανα, δεν είναι γυναίκα, αλλά ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ άνδρας. Όπως ακριβώς και αν κόψεις τα δύο πόδια ενός τετράποδου, δε γίνεται πτηνό, ούτε αν του κόψει9ς και τα τέσσερα δεν θα γίνει…φίδι. Χιλιάδες χρόνια μετά ο αρχαιολόγος του μέλλοντος, χωρίς να είναι γιατρός, μόλις αντικρύσει το σκελετό σου, μέσα στο πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο θα πει, ή «αυτός ήταν άντρας» ‘η θα πει «αυτή ήταν γυναίκα» αφού δεν υπάρχουν πάνω από ΔΥΟ φύλα.

  77. ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΑΝΟΜΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΡΙΟΝ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΟΦΙΛΩΝ! ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΝΣΟΔΟΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ