Διαφωνεί για τα ομόφυλα ζευγάρια ο Πολάκης! – Τούμπα στην τούμπα ο Κασσελάκης για τα ομόφυλα – Αδειάζει τον εαυτό του, τον Πολάκη και ξαναβάζει κομματική πειθαρχία

8
5940

Με ανάρτησή του αναδιπλώνεται από το «ναι», λέει ότι θα αποφασίσει τη γραμμή του κόμματος όταν δει το νομοσχέδιο και απειλεί με διαγραφές τους βουλευτές που θα διαφωνήσουν

kasselakis-m2

Δραματική τροπή για την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έχει λάβει η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, με την Κουμουνδούρου να αλλάζει τρεις φορές σε 24 ώρες την κεντρική της γραμμή, αφήνοντας «σοκαρισμένους» τους βουλευτές.

Με μια ανάρτηση του πριν από λίγο στα κοινωνικά δίκτυα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης «άδειασε» τον… εαυτό του, δηλαδή τα χθεσινά του λεγόμενα στον τηλεοπτικό σταθμό Star, όπου τάχθηκε αναφανδόν υπέρ του νομοσχεδίου και της κομματικής πειθαρχίας από το κόμμα του, αναμένοντας τώρα να έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή, παρότι δήλωσε μόλις χθες ότι θα το υπερψηφίσει.

Τι λέει στην ανάρτηση

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του η οποία φέρει τον τίτλο «Προς αποφυγή παρεξηγήσεων» αναφέρει:

1) Δεν έχουμε δει ούτε μία λέξη από αυτό που θέλει να φέρει η ΝΔ προς διαβούλευση. Η πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στη διάθεση της κυβέρνησης και έχει κατατεθεί από όλους τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

2) Δε νοείται Βουλευτής Αριστερού κόμματος να στέκεται ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική πρόοδο.

Όταν δω το νομοσχέδιο της ΝΔ, θα σας δημοσιοποιήσω την άποψή μου. Αδιαμεσολάβητα και με ειλικρίνεια, όπως πάντα.

Εάν αυτό προωθεί ουσιαστικά την ισότητα, ακόμα και ατελώς, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερψηφίσει. Σε αυτό το σενάριο, εάν παρεκκλίνει ένας Βουλευτής από τον δρόμο της πρόοδου και της ισότητας, θα πάρω τις ανάλογες αποφάσεις.

Δείτε την ανάρτησή του

Το χρονικό του βέρτιγκο 

Σε πρώτη φάση, η Κουμουνδούρου δήλωνε επιφυλακτική έως αντίθετη με το εν λόγω νομοσχέδιο, καθώς ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος είχε καλέσει προχθές τον κ. Μητσοτάκη να υπερψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, λέγοντας πως «υιοθετήσει και να ψηφίσει την πρόταση νόμου του #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ. Να μην μπλέξει σε ακροβατισμούς και σε περιορισμό δικαιωμάτων των πολιτών».

Τα πάντα άλλαξαν όμως χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όταν ο κ. Κασσελάκης είχε αρχικά υποστηρίξει πως «για  θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι δυνατόν να προκαλείς τους βουλευτές σου να απόσχουν; Αν το θεωρεί ζήτημα δικαιωμάτων να επιβάλλει κομματική πειθαρχία όπως θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια, προσερχόμενος σήμερα το πρωί στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε πως είναι αυτονόητη η κομματική πειθαρχία για το θέμα, παρά τις πρώτες οχλήσεις στελεχών και βουλευτών που είχαν αρχίσει να διατυπώνονται δημόσια αναφορικά με την επιβολή κομματικής πειθαρχίας, όπως για παράδειγμα από τον Διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Γιώργο Τσίπρα, αλλά και τον βουλευτή, Γιάννη Σαρακιώτη.

Αντιμέτωπος με τις οξείες εσωκομματικές αντιδράσεις ήρθε, στην πορεία, και ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης στην σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, όταν κορυφαία στελέχη εξέφρασαν ανοιχτά αντιρρήσεις αναφορικά με την τακτική, αλλά και την κοινοβουλευτική στάση του κόμματος. Από πλευράς του, ο Από πλευράς του, ο βουλευτης και Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς διαφώνησε, κατά πληροφορίες, απέναντι στην πρακτική να ανοίξει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πρώτος τα χαρτιά του, προαναγγέλλοντας τη θέση του πριν καν δει το φως της δημοσιότητας το νομοσχέδιο.

Αχρείαστη η κομματική πειθαρχία 

Από μέρους του, ο Θανασης Θεοχαρόπουλος εκτίμησε ως αχρείαστη την κομματική πειθαρχία δεδομένου ότι όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσυπέγραψαν την πρόταση νόμου που κατέθεσε η Κουμουνδούρου στις αρχές της εβδομάδας, άποψη που διατύπωσε από πλευράς του στην εισήγηση του και ο Διονύσης Τεμπονέρας, κάνοντας λόγο για παράδοξη κομματική πειθαρχία.

Το «αντάρτικο» Πολάκη 

Η κατάσταση, ωστόσο, περιπλέχτηκε ακόμη περισσότερο, όταν ο Βουλευτης Χανίων, Παύλος Πολακης εμφανίστηκε σήμερα, κατά πληροφορίες, κατηγορηματικά αντίθετος με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, επικαλούμενος το πολιτικό κόστος στην επαρχία.

Λίγες ώρες μετά, η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη υποστήριξε πως «ο κ. Κασσελάκης δεν είπε ότι θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας, αλλά ότι υπάρχει ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ», διαψεύδοντας «τα αυτιά και μάτια» των βουλευτών, όπως σχολιάζουν αρκετοί εξ’ αυτών, «άναυδοι» την τελευταία ώρα. Επιπλέον, η κ. Αυγέρη είπε ότι «κανείς δεν θα διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση που δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια».

Με τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να παρακολουθούν τις απανωτές στροφές δηλώνοντας «αποσβολωμένα» από τις διαδοχικές ανατροπές, ούτε οι επιτελείς της Κουμουνδούρου είχαν,  κατά πληροφορίες, σαφή αντίληψη των όσων συνέβαιναν, μέχρι νωρίς το απόγευμα. Πολύ περισσότερο, όταν στα κοινωνικά δίκτυα το ζήτημα πήρε αμέσως μεγάλη τροπή, με τον στιχουργό και ένθερμο υποστηρικτή του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκο Μωραΐτη να «εγκαλεί» την Εκπροσωπο Τυπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.

Μπροστά στην απόλυτη «Βαβέλ», ο κ. Κασσελάκης επενέβη με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, δηλώνοντας τώρα πως «όταν δω το νομοσχέδιο της ΝΔ, θα σας δημοσιοποιήσω την άποψή μου. Αδιαμεσολάβητα και με ειλικρίνεια, όπως πάντα», «αδειάζοντας» παράλληλα την Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη, αλλά και τον Παύλο Πολάκη, πλην του εαυτού του.

Δεν είναι σε απόκλιση οι δηλώσεις μου λέει η Αυγέρη

Αργά το βράδυ με δηλώσεις της στο Action24 η Δώρα Αυγέρη ισχυρίστηκε ότι οι δηλώσεις της δεν είναι σε απόκλιση με αυτές του προέδρου του κόμματος λέγοντας μεταξύ άλλων ότι κομματική πειθαρχία σημαίνει για τους βουλευτές του κόμματος προσήλωση σε αρχές.

Απαντώντας σε ερώτηση αν είναι στο τραπέζι οι διαγραφές, η κα Αυγέρη είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι στο τραπέζι ούτε η πρόταση της ΝΔ για τα ομόφυλα ζευγάρια και επιχειρώντας να κλείσει το θέμα των εσωκομματικών τριβών και αντιπαραθέσεων απέφυγε να σχολιάσει και τη διαφωνία Πολάκη στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Απορώ πως τα γνωρίζετε όλα αυτά. Ήταν μια κλειστή διαδικασία είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για όσα συζητήθηκαν στην ΠΓ του κόμματος που κυριάρχησαν οι αντεγκλήσεις και οι ενστάσεις για την κομματική πειθαρχία που ανακοίνωσε την Πέμπτη ο κ. Κασσελάκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο βουλευτής Χανίων φέρεται να εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας κατηγορηματικά αντίθετος απέναντι στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, παρότι μέλος της ηγετικής ομάδας του κόμματος

Νέες αναταράξεις προκλήθηκαν στην σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καθώς αντίθετος στην υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια φέρεται να είναι ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πολάκης φέρεται να εμφανίστηκε κατηγορηματικά αντίθετος απέναντι στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, παρότι μέλος της ηγετικής ομάδας του κόμματος.

Διαφωνίες επι της τακτικής

Από πλευράς του, ο βουλευτης και Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς διαφώνησε, κατά πληροφορίες, απέναντι στην πρακτική να ανοίξει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πρώτος τα χαρτιά του, προαναγγέλλοντας τη θέση του πριν καν δει το φως της δημοσιότητας το νομοσχέδιο.

Αχρείαστη η κομματική πειθαρχία

Από μέρους του, ο Θανασης Θεοχαρόπουλος εκτίμησε ως αχρείαστη την κομματική πειθαρχία δεδομένου ότι όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσυπέγραψαν την πρόταση νόμου που κατέθεσε η Κουμουνδούρου στις αρχές της εβδομάδας, άποψη που διατύπωσε από πλευράς του στην εισήγηση του και ο Διονύσης Τεμπονέρας, κάνοντας λόγο για παράδοξη κομματική πειθαρχία.

Κωλοτούμπα Κασσελάκη μετά τη διαφωνία Πολάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Δεν θα διαγραφεί όποιος δεν ψηφίσει» λέει η Αυγέρη

Αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ επί ένα 24ωρο με βουλευτές να δηλώνουν πως έμαθαν την οδηγία του προέδρου από την τηλεόραση – Ο Κασσελάκης δεν είπε ότι θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας, αλλά ότι υπάρχει ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ,  είπε η Αυγέρη

kas1_arthrou

Στροφή 180 μοιρών για την «κομματική πειθαρχία» επιχειρεί ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, από τις δηλώσεις του στο STAR, το βράδυ της Πέμπτης (11.01.2024), με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Μάλιστα μία από τις αντιδράσεις ήταν και αυτή του Παύλου Πολάκη.

«Ο κ. Κασσελάκης δεν είπε ότι θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας, αλλά ότι υπάρχει ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, σε συνέντευξη της στο Mega.

Ανακοίνωσε μάλιστα, ότι «κανείς δεν θα διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση που δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια».

Για κομματική πειθαρχία μίλησε ο Κασσελάκης

Μιλώντας χθες στο κεντρικό δελοτίο ειδήσεων του STAR, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα ψηφιστεί χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ και ότι ο ίδιος θα θέσει κομματική πειθαρχία. 

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ, σημείωσε: «Ήταν μια συνέντευξη που είχε και μερικά θετικά και μερικά τα οποία εγώ εξεπλάγην. Το να ωθεί τους βουλευτές του στην αποχή και να το αποκαλεί αυτό αξιοπρεπή στάση, για μένα είναι στάση πολιτικής δειλίας. Για ένα θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι δυνατόν να προκαλείς τους βουλευτές σου να απόσχουν; Αν το θεωρεί ζήτημα δικαιωμάτων να επιβάλλει κομματική πειθαρχία όπως θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής ενοχλημένος από την ανακοίνωση Κασσελάκη για επιβολή κομματικής πειθαρχίας στον ΣΥΡΙΖΑ για να υπερψηφίσει τη ρύθμιση Μητσοτάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Θα το ψηφίζαμε όλοι και όλες. Το θέμα της κομματικής πειθαρχείας το άκουσα από την τηλεόραση οπότε δεν έχω να σας πω κατι» ήταν η αρχική απάντησή του όταν κλήθηκε στο KONTRA να τοποθετηθεί επί της ανακοίνωσης Κασσελάκη. Όταν, δε, ρωτήθηκε εκ νέου «σας ξενίζει;» απάντησε «προφανώς» για να διευκρινίσει ότι «προφανώς δεν ήμουν ο μόνος που το άκουσα από την τηλεόραση».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιφύλαξε και νέο «καρφί» για τη στάση Κασσελάκη με αφορμή τις πληροφορίες ότι υπήρχαν διαφωνίες για τη στάση του κόμματος μετά την απόφαση Μητσοτάκη να μην επιβάλει κομματική πειθαρχία στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας όσον αφορά τη ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Δεν υπάρχουν δύο γραμμές αλλά δεν έγινε μεγάλη συζήτηση για να συμμετέχω και να έχουμε άποψη. Είναι ένα ένά ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία. Υπάρχουν προβληματισμοί και ειδικά όσον αφορά την τακτική της κυβέρνησης με την αποχή. Έχω τη γνώμη ότι δεν πρέπει να διευκολύνουμε τη ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσίπρας.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Τσίπρας

Γιώργος Τσιπρας: Έμαθα από τη τηλεόραση την απόφαση του Στέφανου Κασσελακη | Kontra Channel

Σαρακιώτης: Διαφωνώ με την κομματική πειθαρχία

Η πρώτη δημόσια διαφωνία για την κομματική πειθαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ για να ψηφίσει τη ρύθμιση Μητσοτάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια που ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη ήρθε λίγες ώρες μετά την εξαγγελία από τον τομεάρχη Δικαιοσύνη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννη Σαρακιώτη.

Μιλώντας σε εκπομπή του Blue Sky στην οποία συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, και το θέμα της ρύθμισης για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο κ. Σαρακιώτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε για το πώς αντιμετωπίζει την κομματική πειθαρχία Κασσελάκη και απάντησε κατηγορηματικά ότι «εγώ διαφωνώ με την κομματική πειθαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε την τοποθέτηση Σαρακιώτη 

Τεμπονέρας: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη υπογράψει σχετική πρόταση νόμου

Από την πλευρά του το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Τεμπονέρας, εξέφρασε με κομψό τρόπο το αχρείαστο της κομματικής πειθαρχίας δηλώνοντας στο Action 24 ότι «όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπογράψει πρόταση νόμου που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και είναι μπροστά από την πρόταση της κυβέρνησης. Από την αρχή έχουμε ταχθεί ότι εμείς θα στηρίζαμε μια πρωτοβουλία που θα στήριζε την ισότητα των ζευγαριών». Στη συνέχεια, δε, και μετά από νέα ερώτηση για τη στόχευση Κασσελάκη με την απόφαση για κομματική πειθαρχία ο κ. Τεμπονέρας απάντησε «προφανώς ήθελε να δώσει έναν επιπλέον τόνο σε κάτι που έχει ήδη αποτυπωθεί».

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάποιος ντύνεται Μέγας Ναπολέων καβαλά ένα καλάμι, τον λέμε ψυχοπαθή και τον στέλνουμε στο Δρομοκαΐτειο.
    Κάποιος ντύνεται με φούστα και τακούνια καβαλά ένα καλάμι, τον λένε τα βιβλία (πριν τα αλλάξουν εσχάτως) ψυχοπαθή και θέλει να του εμπιστευθούμε ανήλικα παιδιά.
    Βρες το λάθος.

    • Η προστυχια δεν ειναι απελευθερωση.
      Τι ειναι αυτο που θελουν να υιοθετησουν παιδια τα ομοφυλα ζευγαρια?
      Το παιδι πρεπει να πει την λεξη ΜΑΜΑ.
      Εγω μαμα ΔΕΝ μπορω να γινω.

    • Σου γυάλισε κύριε .@ΛΆΚΗ η λούγκρα και χώσατε ένα ΦΑΣΙΣΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ στην καρέκλα του χωρίς ΤΣΙΠΠΠΑ ΤΣΙΠΡΑ.

      Τώρα φάε στην μούρη τα π@στικα διαγγέλματα διαγραφής και βγάλε σκασμό…

  2. πως προσπαθείς να μας πουλήσεις εσύ (και οι ομοιοι σου εδω μεσα, ακόμη και αρθογραφουντες), τον σεξουαλικό προσανατολισμό ως ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ. Άλλοι τον συνδέουν σατανικά, με διαστροφές (κτηνοβασιες, παιδοφιλια κλπ) και εγκληματικότητα.
    Ομως. Αυτοί που θεωρούν εαυτούς, ΠΙΟ ΙΣΟΥΣ και πιο….Θεάρεστους από άλλους, θα βρεθούν μπροστά σε ισοπεδωτικές… αποκαλύψεις, την στιγμή του θανάτου τους..!

    We ❤️Jesus.

    • Ψυχοπάθεια με την έννοια που το θέτεις έχουν όλοι και η εκκλησία νοσοκομείο ψυχών είναι

      Το θέμα κλειδί είναι η συνειδητοποίηση του πάθους που έχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ και η μετάνοια. Αν σε πάρει στην μετάνοια και μας πάρει πάνω στην πτώση φυσικά και θα γίνει αυτό που λες την ώρα την καλή του θανάτου μας . Μπράβο σου για την κατακλείδα είσαι σε καλό δρόμο.

  3. Το πρόβλημα δυστυχώς είναι, πως η Εκκλησία προκάλεσε ατελείωτο πόνο και ψυχική ισοπέδωση σε εκατομμύρια ανθρώπους για χιλιαδες χρόνια. Σίγουρα το…. Management της ως….. Νοσοκομείο Ψυχών, είναι κορυφαίο: πρώτα τσακίζεις τις ψυχές και τις ζωές των άλλων, ύπουλα, σχεδόν αόρατα, από την βρεφική τους ηλικία (ενοχές, φόβο κολασεως, αυτο θέλει από εσένα ο Θεός αυτο τιμωρει, αυτό είναι σωστό αυτό αμαρτία, κλπ. κλπ). και ύστερα…. αναλαμβάνεις να τους θεραπεύσεις….

    Πόσο σίγουροι είναι οι σημερινοί Ιεράρχες και ο Κλήρος, πως εάν ερχόταν τώρα ο Ιησούς, δεν θα τους έλεγε εμφατικά : ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ…..!!!;;;;;;
    Πόσο σίγουροι;;;;;

    • σου κανε τόσο κακό η εκκλησία ή κάποιοι της εκκλησίας που γνώρισες, ενδεχομένως και η θρησκοληψία της οικογένειας σου, γνώρισε τον Πορφύριο. Ψάξε να δεις και να μάθεις για αυτόν. Ειναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις
      https://www.youtube.com/watch?v=z13ZSDuanWw Μια φορά πήγε σε αυτόν στο Μήλεσι μια θεούσα καθηγήτρια πανεπιστημίου έχοντας ακούσει ότι κάνει θαύματα να τον παρακαλέσει να βοηθήσει το κακότροπο παιδί της να μην την εκθέτει μιλώντας σαν.. τον Τοτό μπροστά σε γνωστούς της. Ο γέροντας μόλις τη βλέπει πριν ακόμα ανοίξει το στόμα της της λέει «το φαγες κυρά μου το παιδί σου!» Εγώ θα προσευχηθώ για σένα να σε κάνει ο Θεός καλά γιατί εσύ είσαι η άρρωστη! https://www.youtube.com/watch?v=Kig21-xCBv8

  4. Τι δεν έχετε καταλάβει όλοι εδώ μέσα;;; δεν βλέπετε ότι προωθούν την ομοφυλοφιλία;; ακόμα και στης τροφές έχουν γίνει αναφορές γιαυτα τα θέματα θέλουν τον απόλυτο έλεγχο τους συμφέρει να κάνουν έτσι τους πάντες δεν θα αντιδρούν ότι και να τους κάνουν θυμηθείτε τα λόγια μου δεν γράφω τπτ στην τύχη!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ