Αρχική Ειδήσεις Δημόσιας Κρίσης Μπακογιάννη υπέρ γάμου και τεκνοθεσίας ομοφύλων…Τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών είναι τα...

Μπακογιάννη υπέρ γάμου και τεκνοθεσίας ομοφύλων…Τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών είναι τα μόνα που δεν έχουν δικαιώματα

10
4785

Τι είπε για την επίσκεψη Ερντογάν

Η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, στο «MEGA Σαββατοκύριακο».

Για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι αντιλαμβάνεται και σέβεται τις διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά τα πράγματα σήμερα έχουν αλλάξει.

«Εγώ είμαι εξαιρετικά παραδοσιακή μαμά και γιαγιά, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν μόνο οι παραδοσιακές πυρηνικές οικογένειες, αλλά μονογονεϊκές, οικογένειες χωρισμένων γονιών, και ομόφυλα ζευγάρια με παιδιά».

Αυτά τα παιδιά, είπε η κ. Μπακογιάννη, σε αντίθεση με όλα τα άλλα παιδιά, δεν έχουν δικαιώματα. Κι αυτό γιατί αναγνωρίζονται ως βιολογικά παιδιά μόνο του ενός γονιού. Αν ο ένας από τους δύο πεθάνει, το παιδί πάει κατευθείαν στην Πρόνοια, δεν έχει δικαίωμα να μείνει με τον άλλο γονιό, να κληρονομήσει, να πάρει διατροφή σε περίπτωση διαζυγίου. Τα παιδάκια αυτά είναι αδικημένα από τον νόμο και πρέπει να τα προστατέψουμε».

Για τις αντιδράσεις μέσα στο ίδιο το κόμμα, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι το ίδιο είχε συμβεί και με το σύμφωνο συμβίωσης, «κάποιοι δεν το είχαν ψηφίσει και μάλιστα τώρα το επικαλούνται».

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.tanea.gr/2023/12/03/politics/mpakogianni-ta-paidia-ton-omofylon-zeygarion-einai-ta-mona-pou-den-exoun-dikaiomata/

Για τον Ερντογάν

Στην ερώτηση για τα οφέλη που ενδεχομένως θα αποκομίσουμε από την επίσκεψη Ερντογάν αλλά και τις ενδεχόμενες παγίδες, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι η επίσκεψη ήταν επιβεβλημένη και δεδομένου ότι «έχουμε μείωση της έντασης, καλό είναι να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε αυτό το κλίμα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις μεταναστευτικές ροές λέγοντας ότι έχει σημειωθεί μείωση 60% μετά τη συνάντηση του Δημήτρη Καιρίδη με τον Τούρκο ομόλογό του στην Άγκυρα.

Για την αντίθεση του Αντώνη Σαμαρά στην επίσκεψη Ερντογάν στον παρόντα χρόνο θέτοντας ως κρίσιμο τον παράγοντα της Κύπρου, η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε ότι οι επισκέψεις ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία «συνεχίστηκαν επί όλων των κυβερνήσεων, συμπεριλαμβανομένης της διακυβέρνησης Σαμαρά, επειδή αυτό είναι το εθνικό συμφέρον».

«Είναι εύκολο να λες όχι και να κατηγορείς. Ο υγιής πατριωτισμός στην Ελλάδα πάρα πολλές φορές είναι σε πιο αδύναμη θέση από την πατριδοκαπηλία που ‘πουλάει’ περισσότερο» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Η Ελλάδα προσέρχεται με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Τα μηνύματα που στέλνει μέχρι τώρα ο κ. Ερντογάν είναι θετικά. Επειδή όμως είναι απρόβλεπτος, η Ελλάδα είναι πάντα έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εκμεταλλευτούμε έστω και μια ‘χαραμάδα’ να υπάρχει».

Τελευταία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε. δεν περιμέναμε και τίποτα πιο διαφορετικό από εσένα. για να μην χάσεις τους ψήφους στηρίζεις την ομοφυλοφιλία. τα άτυχα παιδιά τι σου φταίνε να στερούνται την παρουσία η της μαμάς η του μπαμπά ;

    • Για καθε ψηφο ΛΟΑΤΚΙ μειον δεκα απο την δεξαμενη των ΝΔκρατων.

      Εγω προσωπικα θα παω καπου πιο δεξια.
      Το ιδιο πιστευω και πολλοι αλλοι ΝΔκρατες.

      • Ποτε θα την πει ενα παιδακι οταν θα ζει με εναν ΓΟΝΕΑ1 & ΓΟΝΕΑ2…?
        Σε ποια αγκαλια θα γυρει οταν ποναει?
        Που θα ειναι η δικη του ΜΑΝΟΥΛΑ οταν θα το παιρνει απο το σχολειο ο ΓΟΝΕΑΣ1 ?
        Πως θα αισθανεται οταν τα υπολοιπα παιδακια εχουν την ΜΑΝΟΥΛΑ τους?
        Με τι πρωτυπα θα μεγαλωνει μεσα σε 2 …»ανδρες»!!!???
        Και μην μου λενε τα ανwμαλα οντα οτι εχουμε και κακα παραδειγματα κακης μανας και κακου πατερα, γιατι ναι μεν υπαρχουν, αλλα ειναι ενα στα χιλια. Δεν ειναι ετσι στα υπολοιπα 999 φυσιολογικα ζευγαρια.

  2. καμαρωστε την κομματοσκυλα.Αυτοι είστε λύκοι ντυμένοι πρόβατα.Ουστ κοπροσκυλα

  3. Είναι «Η» ψήφος. «Ο» (αρσενικό) είναι ο ψόφος. Εδω δεν γνωρίζεις καλά καλά τα… άρθρα και έχεις και άποψη για τα … φύλα;;;

    Μιράντα…?????? Νεοδημοκρατη;;;;;;; Κανένα σχόλιο???;;;;; Τσάμπα σας πληρώνει το κόμμα;;;;???!!!
    Ουστ κοπρόσκυλα…!!!

    Όσο για την ουσία του θέματος: Κανείς δεν εκπροσωπεί τον/την Δημιουργό! Μα ΚΑΝΕΙΣ!!!

    Οπότε, γνώμες και ερμηνείες που στερούνται ΑΓΑΠΗΣ, είναι ισάξιες με χαρτιά υγειας γεμάτα κόπρανα.

    Θεός = Ελευθερία = Αγάπη = Γαλήνη = = = = = = …………………..

  4. Μπράβο στην Κα Μπακογιαννη!Ούτε τα κίνητρά της δεν με ενδιαφέρουν!
    Είτε το θέλουμε είτε όχι τα ομοφυλα ζευγάρια και υπήρχαν και υπάρχουν και θα υπάρχουν.
    Πιστεύω στο Θεό μου και πιστευω και στις άγνωστες βουλές του.Εχει επιτρέψει πολέμους, γενοκτονίες,άδικους θανάτους αρρώστια, πόνο.Δεν τα έχει προκαλέσει ,δεν επεμβαίνει.Και δικη του δουλειά είναι όταν έρθει η ώρα να κρίνει.
    Ευτυχώς και δεν σας έβαλε κριτές μαζί του υποκριτές!Που χτυπιέστε αν θα είναι δακτυλοδεικτουμενο το παιδί!Αν θα μπορεί να λέει 2 ανθρώπους μάνα ή δύο ανθρώπους πατέρα!Κι απ’ το να υπάρχει νομοθεσία που να τα καλύπτει σε περίπτωση θανάτου του ενός γονιού προτιμάτε να πάνε τα παιδιά σε ξένα χερια!
    Μην εξαντλείται την ανησυχία σας σ’αυτά τα παιδιά που ή έτσι ή αλλιώς κάπου θα βρεθούν ζωντανά,τραυματισμένα αλλά ΖΩΝΤΑΝΑ!
    Για τα παιδια της Αφρικής ούτε λόγος!
    Κάνουμε δύο ώρες να φάμε και τραβάει το στομάχι μας!Ποση υποκρισία πια!
    4.500 παιδιά σκοτωμενα στη Λωρίδα της Γάζας ούτε λόγος!Ο Φαρισαϊσμός σε όλο του το μεγαλείο!

    • Νομιμο μεν αλλα απο ανθρωπους ανwμαλους που βγαζουν αυτοι τους νομους.
      Νομιμο μεν αλλα ΑΝΗΘΙΚΟ δε.
      Οσο για τα πεινασμενα παιδακια και της Γαζας, κοιτα τι μπορεις να κανεις εσυ που κανεις τον καλο?
      Ασε το ΘΕΟ κατα μερος και μην τον μερδευης με τα ανωμαλα πιστευω σου.
      Διαβασε και λιγακι τον ΜΕΓΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗ Σολωνα να δεις τι νομοθετησε.
      Βγηκες τωρα να διεκδεικισεις τα «δικαιωματα» σου ενω δικαιως εισαστε στο περιθωριο πανω απο 3000 χρονια.

      • Και στο φύλο μου έκανες λάθος επομένως και στα συμπεράσματά σου ως προς τη «φυσιολογικότητά» μου αγαπητέ.
        Γυναίκα, μητέρα γιων, που θέλω κι εύχομαι να παντρευτούν γυναίκες στην εκκλησία και να κάνουν παιδάκια με τον παραδοσιακό τρόπο.
        Αν τα παιδιά ομόφυλων ζευγαριών στερούνται των δικαιωμάτων τους και είναι δακτυλοδειχτούμενα είναι το δικό σου δάχτυλο που τα δείχνει.Εμένα επίτρεψέ μου να επιμείνω ότι η «ευαισθησία» σου εξαντλείται εκεί…
        Για τις παραινέσεις σου :α)θα διαβάσω Σόλωνα και β) θα εξακολουθήσω να έχω εμπιστοσύνη στην κρίση Του και να Τον επικαλούμαι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ