ΒΙΝΤΕΟ Τούρκος καθηγητής: Αν η Ελλάδα μας απειλήσει, θα ισοπεδώσουμε όλα τα νησιά – Η Κρήτη δε θα αντέξει ούτε 5 λεπτά

5
3948

Τούρκος καθηγητής: Αν η Ελλάδα μας απειλήσει, θα ισοπεδώσουμε όλα τα νησιά – Η Κρήτη δε θα αντέξει ούτε 5 λεπτά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όσοι εμπλακούν σε πόλεμο, μετρούν μόνο θανάτους και καταστροφές .Η ΕΙΡΗΝΗ είναι το μεγαλύτερο αγαθό για το οποίο πρέπει συνέχεια να προσπαθούμε.Η μοίρα το έφερε να ζούμε δίπλα-δίπλα,ας εκμεταλλευτούμε τα θετικά με ειρηνικό τρόπο,ας προσπαθήσουμε για την ευημερία των λαών μας,αν υπάρχουν διαφορές ας τις λύσουμε με πολιτισμένο,καλοπροαίρετο διάλογο και με βάσει το διεθνές δίκαιο.Ο πόλεμος δεν είναι λύση,προξενεί μόνο πόνο,καταστροφές και θάνατο και από τις δύο πλευρές.ΕΙΡΗΝΗ-ΕΙΡΗΝΗ-ΕΙΡΗΝΗ

  2. Ναι δεν τον βλέπεις… έτοιμος για πρώτη γραμμή ειναι ο καθηγητής!!!! Πάρε φόρα κι έλα… σε περιμένουμε!!!! Σου υπόσχομαι έσενα να σε αφήσω τελευταίο! Όταν θα φύγεις, θα πάς καρφωτος για Μύκονο!!!! Βαζελίνη να φέρεις γιατι το στεγνό καθάρισμα είναι επίπονο!

  3. Ούτε η Σμύρνη θα αντέξει 2 λεπτά ούτε η Αλικαρνασσός θα αντέξει γιατί όπως ξέρετε Μογγόλοι ,έχουμε κ εμείς ένοπλες δυνάμεις ,δεν σας αρέσει η ειρήνη ???? Εεε τότε θα καταστραφούν κ οι δύο χώρες σαν την Συρία ,σας αρέσει να καταστραφούν όλα όσα έκτισαν κ από τις δύο πλευρές οι άνθρωποι ?? Κ αυτό γιατί ??????? Γιατί δεν θέλουν οι Τούρκοι να υπάρχει Ελλάδα ,δεν θα σας κάνουμε το χατίρι ,περιμένουμε να χτυπήσετε πρώτη ,κ μετά σε λίγο καιρό μα πολύ λίγο δεν θα υπάρχετε ως χώρα .Τώρα θα αναρωτιέστε πώς θα γίνει αυτό ????? Θα σας χτυπήσουν πρώτα αυτοί που τώρα σας κάνουν τους φίλους ,προφητεία Αγίου Παϊσίου .Όλη η Ελλάδα περιμένει με αγωνία πότε θα κάνετε το λάθος .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ