Αυτά είδα! Αυτά βίωσα! Αυτά καταθέτω για τον π. Αντώνιο και την Κιβωτό της Αγάπης (ΒΙΝΤΕΟ) | Ο σκοπός τους ήταν να αρπάξουν την δομή και την περιουσία της…

2
5804

Μια διαφορετική απλή λιτή αλλά εξίσου συγκλονιστική μαρτυρία! Που δεν θα προβληθεί στα συστημικά ΜΜΕ

«Ο σκοπός τους ήταν να αρπάξουν τη δομή και την περιουσία της, δεν είναι δύσκολο να βρεις ψευδομάρτυρες αν δωροδοκήσεις παραβατικά παιδιά και οικογένειες που ψάχνουν τη δόση τους…»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έτοιμο μαγαζί λέει η κυρία ότι βρήκε ο Ιερώνυμος. Εν τω μεταξύ ο πατέρας της ο Διαμαντής Μασούτης είναι ο μεγαλύτερος χορηγός της ΜΚΟ Αποστολής που εποπτεύει ο Ιερώνυμος με τον Δήμτσα. Υπάρχουν και στα καλύτερα σπίτια διαφορετικές απόψεις.Παντως κοινός παρονομαστής στις απόψεις των ανθρώπων είναι το χρήμα. Κάτσε να δεις τώρα στον Βόλο με τον άρχοντα των αλεύρων Λούλη και τους εκεί εμπλεκόμενους.

  2. ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΌΣ για τις Υποκλοπές Μητσοτάκη ( βλ. ΧΟΎΝΤΑ)

    Αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ ή άλλο κόμμα στην Κυβέρνηση, τα λατρεμένα σας Πετσοταισμενα ΜΜΕ, θα διέκοπταν ολοσχερως το κανονικό τους πρόγραμμα για ΜΕΡΕΣ, μέχρι να τον ρίξουν!
    Γιατί θα τον έριχναν.

    Στην Χουντο»δημοκρατία» που στηρίζετε, βοούν για ΜΗΝΕΣ (κάποια μάλιστα για ΧΡΟΝΙΑ) τα Σκάνδαλα, η Διαφθορά, η Συγκάλυψη, η Συσκότιση, η λεηλασία του Δημοσίου Χρήματος – του Λαού υπέρ των ημετέρων Αρίστων, η ΕΚΤΡΟΠΉ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΎΜΑΤΟΣ κλπ. και…. ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!
    Και μόνον αυτό αρκεί για να αντιληφθεί κανείς το βάθος του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ του Νεοδικτατορα Μητσοτάκη. Γιατι, ως φαίνεται, το Έθνος μας ΕΚΦΑΣΙΖΕΤΑΙ. Οπότε και στο θέμα της Κιβωτού ας είμαστε υποψιασμένοι. Είναι πολύ το χρήμα που διακυβεύεται, προφανώς υπάρχει φωτιά για να υπάρχει καπνός, αλλά είναι σε κάδο σκουπιδιών ή όντως καίγεται μεγάλη δασική έκταση;;

    Για να ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ας δώσουμε κι αλλη ευκαιρία στις επόμενες εκλογές, στον Γαλάζιο Άρχοντα του Σκότους, να αποτελειώσει ότι απέμεινε ακόμη όρθιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ