Σπύρος Καραφασούλης: Νέο σήριαλ με τους κάδους επί της οδού Αμερικής και… φόλες σε γάτες! (ΦΩΤΟ)

4
2096
Oι φασαρίες με τους κάδους που έβαλαν μπροστά στα σπίτια μας στη γωνία Αμερικής και Σπετσών συνεχίζονται…
Ήρθε χτες ένας ιδιοκτήτης….. της περιοχής και μου έλεγε ποιος πετάει σκουπίδια και λάδια στον δρόμο και του λέω εσύ τα πετάς… όλη μέρα στέλνει το προσωπικό του εδώ και γεμίζει τους κάδους.
Εδώ πετάνε 4 δρόμοι σκουπίδια του είπα να πάρει δικούς του κάδους στην επιχείρησή του και άρχισε να μου φωνάζει. Μετά κάλεσε πάλι αυτούς του Δήμου ήρθαν και με απειλούσαν με πρόστιμο ότι εγώ λέει τα κάνω όλα … Τους είπα έχετε αποδείξεις; με είδε κάποιος κάποια κάμερα ότι τα κάνω εγώ; και μετα πήγανε στην απέναντι επιχείρηση να δουν για κάμερες.
Πιο ύστερα ξανά ήρθαν πέταξαν κάτι στον δρόμο για τις βρωμιές και έφυγαν… Το βράδυ όμως η γάτα μου δηλητηριάστηκε από φόλα αυτή που είχε γεννήσει πριν 2 μήνες. Την πήγα στον κτηνίατρο, ζούσε ακόμα αλλά δεν μπόρεσε να την σώσει και τα 2 μικρά της έμειναν ορφανά και το ένα του βγάλανε το ματακι το άλλο προσπαθεί να το σώσει ο κτηνίατρος μου έδωσε σταγόνες αλειφή…
Εγώ υποψιάζομαι 2 άτομα τον …………και τον……….. έτσι πρέπει να τον λένε αυτόν που δουλεύει στον Δήμο αυτός ήρθε και τότε και τώρα και μετέφερε τους κάδους εδώ μπροστά με αποτέλεσμα να γίνονται ατυχήματα. Έπεσε ένα μηχανάκι πάνω στους κάδους την νύχτα γέμισε λάδια ο δρόμος και από τα αποριμματοφόρα που αδειάζουν εδώ πέφτουν στον δρόμο και έμπλεξα εγώ. Δεν θέλουν να τους πάνε 5 μέτρα στην γωνία που ήταν χρόνια εκεί δεν εμπόδιζαν ο Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος δεν δίνουν σημασία και κάνουν και τους φιλόζωους φτιάχνοντας πατουσάκια στις διαβάσεις για να τα παρουσιάσουν στην Ερτ.
Σπύρος Καραφασούλης

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό το ανθρωπόμορφο δίποδο τέρας που έκανε αυτή την απάνθρωπη πράξη, καλό θα είναι να κρατήσει και καμιά φόλα για τον εαυτό του!! Πώς μπορείς και κοιμάσαι το βράδυ ρε τέρας; Σου εύχομαι να πάθεις τα χειρότερα!!!

  2. ΜΠΟΧΑλία η κόλαση των γάτων και των σκύλων και ο παράδεισος των τρενάκηδων και των χρυσαυγητών

  3. Ήμουν κι εγώ εκεί και τον άκουσα πως φώναζε ο πλούσιος κύριος ήρθε από την Κανάρη στην Αμερικής να φωνάζει για τον δρόμο που είναι γεμάτος σκουπίδια και λάδια και κάλεσε μετά τον άλλον έξυπνο κύριο του Δήμου μαζί με την άλλη έξυπνη κυρία και αυτή διέταξε να μεταφερθούν οι κάδοι….
    Και το βράδυ η μαμά γάτα ψυχομαχούσε μέχρι το πρωί που πήγε κτηνίατρο μέχρι το απόγευμα πέθανε.
    Αυτά τα κτήνη το έκαναν δεν είναι τυχαίο την ίδια μέρα να γίνει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ