Γ. Κουτσουδάκης προς το σύντεκνο Παυλή Πολάκη: ΕΟΠΥΥ Κω, αυτά & άλλα πολλά τραβάμε… (ΦΩΤΟ)

11
1753

ΣΟΒΑΡΑ ΚΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αγαπητοί συτέκνοι Ατρέα και Παυλή, ήντα κάνετε; Μια χαρά σας εθωρώ και φτου να μη σας σας εματιάσω.

Αφού χτυπάτε και τσι γρόθους σας στα τραπέζια και προπαντός ο Παυλής που έχει κάμει υπερήφανη τη πατρίδα μας τη Κρήτη. Που δε καθίζει μύγια στο σπαθί του, που θα έφτιαχνε το σύστημα της υγείας, να πιένει ο κάθε κακομοίρης αρρωστάρης με αξιοπρέπεια και σα τον άθρωπο στο γιατρό και στις υπηρεσίες του συστήματος και όχι να ταλαιπωρείται λες και είναι οζώ.

Σας πέμπω λοιπόν συντεκνάκια μου ετούτες τσι φωτογραφίες από το Νησί του Ιπποκράτη που το λένε Κω και από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ που καθημερινώς σχηματίζονται ουρές από ασθενείς και ταλαίπωρους πολίτες για να εξυπηρετηθούν από μια και μοναδική αλλά φιλότιμη και εργατική υπάλληλο.

Αυτά που λέτε κουμπαράκια μου και πολλά ακόμα τραβάμε εμείς στα ακριτικά νησιά για να περνάτε εσείς και το σκυλοσινάφι σας, καλά.

Πολλούς χαιρετισμούς

Γιώργης Κουτσουδάκης

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΜΟΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΑΛΓΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΜΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ,ANTIBHXIKA, APROVEL, INEGY KAI ΑΣΠΙΡΙΝΗ.

  2. ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΣΟΥΔΑΚΗ ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!! ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΚΛΠ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!

  3. Σενάριο για σταδιακή μείωση του αφορολόγητου ορίου στη διετία 2018-2019 έχει πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Στο υπουργείο Οικονομικών βρίσκονται στην αναμονή της άφιξης του κειμένου των θεσμών για τη συμβιβαστική πρόταση, βασικό συστατικό της οποίας είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η δραστική μείωση του αφορολόγητου ορίου.
    Μάλιστα, το μέτρο αυτό φαίνεται να είναι και το βασικό μέτρο που μπορεί να ξεκλειδώσει τη διαπραγμάτευση από την πλευρά των θεσμών αφού τα μέτρα περικοπής των δαπανών, όπως για παράδειγμα των συντάξεων, οδεύουν προς τον κόφτη.

  4. Και να φανταστείτε ότι από αυτό το γραφείο εξυπηρετείται όλο το νησί για παροχές υγείας ΑΛΛΑ ΚΑΙ για φάρμακα σοβαρών ασθενειών!!!!!!! Τι να πούμε???????????

  5. ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΣΟΥΔΑΚΗ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΑΤ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ!!!!ΞΥΠΝΗΣΕΣ?

    Υπενθυμίζουμε πως πριν 15 μέρες ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είχε αποφασίσει ΟΜΟΦΩΝΑ με ψήφους 86-0 την μη ένταξη παιδιών λαθρομεταναστών στο εν λόγω σχολείο.
    Παράλληλα, οι Γονείς που ανησυχούν για την ασφάλεια και την Υγεία των παιδιών τους συνεχίζουν δυναμικά τον Αγώνα τους στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς και με εξώδικα που έχουν αποστείλει, αλλά το ανθελληνικό κράτος κωφεύει.
    Έτσι, αύριο παρά την θέληση τους και τις διαφωνίες τους η κυβέρνηση με την συνοδεία αστυνομικών και ΜΑΤ θα στείλει παιδιά λαθρομεταναστών στο σχολείο τους.
    Η Χρυσή Αυγή συμπαρίσταται στον δίκαιο Αγώνα των Ελλήνων Γονέων για τα παιδιά τους.

  6. Που κάνατε τις εξετάσεις κ. Κουσουδάκη. Πηγαίνατε στην Κάλυμνο, στη Ρόδο η είστε από εκείνους που δεν έχετε ανάγκη χρημάτων και τις πληρώνατε. ‘Επρεπε να περάσουν τόσα χρόνια να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να γίνουμε και οι ασφαλισμένοι Κώοι του ΕΟΠΥΥ σαν όλους του άλλους νησιώτες.

  7. Τι να πούμε….. Από τα σχόλιά σας καταλαβαίνω, ότι τελικά καλά κάνουν και μας κάνουν ό,τι μας κάνουν γιατί αυτό μας αξίζει………. Πρόοοοοοοοοοβατααααα εεεεεεεεεεεεε πρόοοοοοοοοοβαττττττττααααα….. Έχει σημασία τελικά … αν έχει ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΑΝΕΛ ή δεν ξέρω τι άλλο; Το πρόβλημα δεν είναι διαχρονικό και γενικότερο;;;;;;; Χρόοοοοοοονια και χρόοοοοονια…. και τι κάνουμε;;;;; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!!!! Απλώς λέμε τα ίδια και τα ίδια……. ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, κτλ….ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!!

    • Ταλαιπωρος
      Έχεις δίκιο φίλε μου. Με τέτοιους όπως τους παραπάνω χαζοκριτές πως θα πάει αυτός ο τόπος μπροστά? «Κατά το λαό και οι άρχονταις.»

    • ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΟΥΡΝΕΙΣ ΤΣΙ ΣΥΤΕΚΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ

    • ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ Έχεις δίκιο φίλε μου, όταν υπάρχουν τέτοιοι βλακοσχολειαστές, πως να πάει μπροστά αυτός ο λαός?

      Έχεις δίκιο φίλε μου όταν υπάρχουν τέτοιοι βλακοσχολειαστές πως να πάει μπροστά αυτός ο λαός?

  8. Έχεις δίκιο φίλε μου, όταν υπάρχουν τέτοιοι βλακοσχολειαστές πως να πάει μπροστά αυτός ο λαός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ