Δημήτρης Καλλούδης: Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Εσείς κ. Δήμαρχε;

11
2136
Δήμαρχε της Κω_________
Είναι στιγμές που σκέφτομαι ότι, όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους πολύ κατώτερους τους.
Βλέπω όμως ενδιαφέρον για μια πόλη που είναι εμφανής η καθαριότητα.
Βλέπω παντού πολλούς, να εργάζονται για την καθαριότητα και είναι ένα καλό σημάδι για την ποιότητα του τουρισμού και όχι μόνο. Σε τούτο το νησί δεν μπορείς να κρύψεις τίποτα. Όλα τα ξεγυμνώνει το φως. Η ομορφιά φαίνεται πιο όμορφη και η ασχήμια δεν δοκιμάζει να ξεμυτισει.
Είναι όμως μερικά πράγματα που διαφεύγουν της αντιλήψεως σου οπως, εκεί στον Άγιο Γεώργιο τον Πετρουμιανο. Εκεί πίσω εμείς οι Κωοι των Αθηνών ξεκαλοκαιριαζουμε και προσέχουμε το χώρο.
Κόψαμε με την βοήθεια του Μανόλη Ντελιου όλα τα καλάμια για να έχουμε πρόσβαση. Ασβεστώσαμε πολλούς κορμούς δένδρων, διατηρούμε τον χώρο καθαρό και θέλουμε πριν είναι αργά, ένα φορτηγό του Δήμου να φορτώσει και να μεταφέρει το σωρό των κομμένων καλαμιών σε ένα ασφαλές μέρος, γιατί ο κίνδυνος μιας πυρκαγιάς είναι ορατός.
Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Εσείς κ. Δήμαρχε?
Δημήτρης Καλλούδης

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Δήμος της Κω έχει στο πρόγραμμα να ξεκινήσει τον καλλωπισμό των μοναστήριων,( βαψιματα, ανακαινίσεις, και να επιμεληθεί επίσης τις διοργανώσεις πανηγύριων, με τις μουσικές ορχήστρες και τα τα είδη προσφοράς στους πιστούς, (ψάχνει προσφορές για ποτά, αλκοολούχα ποτά, προσφορές από χασάπηδες για τα σουβλακια μπάρμπεκιου, όπως επίσης και λυριστες, και τραγούδιποιους για ετήσια σύμβαση στην διασκέδαση των πιστών. ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ…

  2. Όλα καλά… αυτή η αρνητικοτητα όμως δεν βοηθάει πουθενά …ούτε αν πραγματικά ήθελες λύση θα το έβαζες στο aegeanews …θα μπορούσες κάλλιστα να το πεις σε κάποιον της δημοτικής αρχής, εκτός αν θες να διαφημίσεις ότι καθαρίσατε και εσείς κάτι ως πολιτες

    • Ποιοι μιλανε για αρνητικοτητα…….
      Θα αστειευεστε….
      Ευγε που εισαι??
      Τιποτα δεν ξεχνιεται….
      Πολυ σωστα τα γραφει ο κυριος!!

  3. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΛΑΔΕΥΟΥΝ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ Η ΕΝΑ ΘΑΜΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 7-8 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ;ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2-3 ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ; ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΔΥΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΕΙΜΑ; Η ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ; ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΤΗΣ ΚΩ;

    • Πολλες οι αποριες…μια η απαντηση…
      ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ!
      Και ας πληρωνει ο δημοτης….σκασιλα μας…
      Κανεις δεν αντιδρα!

  4. …….. πάρε ένα τηλέφωνο στο εργοτάξιο να στείλουν ένα φορτηγό να τα πάρει αλλά μάλλον Αθήνεοι με δεξιά τσέπη !!!!

  5. Στον δήμο της κω ασχολούνται με το μεγάλο φαγοπότι των απευθείας αναθέσεων ! Το νησί εγκαταλελειμένο στην μοίρα του ! Αίσχος !

    • Κριμα Κως, ξεφτιλιζεσαι με τις ανοησιες που γραφεις. Αυτα τα εκαναν οι πρωην και προφανως εισαι ενας απο αυτους. Γιαυτο μην καρφωνεσαι!!!

  6. Που λέτε αυτά τα υπέροχα ….παράπονα!!! να πω μόνο ότι η προσωπική μου εμπειρία είναι διαφορετική!!!με ένα τηλεφώνημα στην υπηρεσία ήρθαν ΑΜΕΣΩΣ!!!!αλλά εγώ δεν χρειάζομαι…να δείχνω τον καλό πολιτη(!!!)απλά είμαι!επίσης δεν χρειάζομαι…δημοσιότητα!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ