Δ. Καλλούδης: Εξαιρέθηκε το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Κω από την αναβάθμιση λόγω covid-19

21
3821
Kικίλιας και εξαιρέσεις_____
Του Δημήτρη Καλλούδη
Εξαιρέθηκε το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Κω από την αναβάθμιση λόγω covid-19,που θα παρείχαν ιατρική φροντίδα, όπως αυτό της Σαντορίνης, Μυκόνου, Ρόδου, κλπ.
Γιατί αυτή η εξαίρεση του τέταρτου τουριστικού προορισμού πανελλαδικώς κύριε Κικίλια?
Μήπως δεν λάμπει ως όνομα, όπως, Μύκονος, όπως Σαντορίνη? Γνωρίζετε γιατρέ κ. Κικίλια ότι η Κως είναι η γενέτειρα του Ιπποκράτη στον όρκο του οποίου εσείς ως γιατρός ορκιστηκατε όρκο, που προβάλλει το ηθικό μεγαλείο και τις θεμελιώδεις αρχές της εξανθρωπισμενης ιατρικής? Τι είναι λοιπόν αυτό που σας παρακίνησε να εξαιρέσετε την Κω? Ο κωακος λαός αναμένει πειστικές εξηγήσεις, που να μην τον προσβάλλουν. Κατά καιρούς πολλοί πολιτικοί που πέρασαν από το όμορφο νησί του Ιπποκράτη, υποσχέθηκαν πολλά και μηδέν έπραξαν, θέλετε να είστε ένας από αυτούς?

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάθε πολιτικός για ψηφοθηρικους λόγους τάζει πολλά κ. Δημήτρη. Αριστεροί και δεξιοί όποτε ερχόταν στο νησί έταζαν από ιατρικές σχολές μέχρι νέο νοσοκομείο . κλαυσιγελως ακόμα και για τον κορυφαίο Ιπποκράτη. Δυστυχώς αυτή η φαινακη συνεχίζεται και θα συνεχίζεται…. η μεγάλη κοροϊδία ….

  2. Μα ελατε τωρα! Εμεις σε 20 χρονια θα κανουμε νεο νοσοκομειο τι τη θελουμε την αναβαθμιση;

  3. Δεν έχετε ακούσει που θα μας χτίσουν ολόκληρο νέο νοσοκομείο ;;;;
    Ναι, ναι το είπε και ο βουλευτής μας και το έχει συμφωνήσει με τον κύριο υπουργό !!!
    Θα είμαστε καλύτεροι από όλους τους άλλους.
    Και μετά ήρθαν οι εκλογές και δεν πρόκαμαν.

  4. Με τέτοιο δήμαρχο που στέλνει επιστολές και βγάζει φωυτογραφιες, τι ακριβώς περιμένατε;

    • ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  5. Για τον κ.Κικίλια ισχύει το γνωστό:»ήλθον, είδον, απήλθον», όπως και για τους προκατόχους του. Για τους Έλληνες πολιτικούς το όνομα Κως είναι σήμερα απλά μια μονοσύλλαβη λέξη, που δεν λέει τίποτα μπροστά στα βαρύγδουπα ονόματα Μύκονος, Σαντορίνη κ.α., ακόμη κι αν είναι συνδεδεμένο με τον Ιπποκράτη, τον «επουλωτή των πληγών της ανθρωπότητας» (ο χαρακτηρισμός αυτός δόθηκε από σημαίνοντες σύγχρονους γιατρούς).Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να αγωνιστούμε για να αξιωθούμε ενός νέου νοσοκομείου, που να επουλώνει τις πληγές των Κώων και των επισκεπτών του νησιού μας.

  6. Τι είδους αναβάθμιση ήταν αυτή που θα γινόταν στο νοσοκομείο; Ας μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα και σοβαρά αν γνωρίζει. Δεν κατάλαβα τι λέει το κείμενο.

  7. Ο καισερλης γελοίο υπολειμα του κυρποφτού, οδηγήθηκε στα δικαστήρια όταν έκανε, επεκρανε την πτέρυγα του νοσοκομείου… Από το αντίπαλο του… Όταν ο αντίπαλος του σχεδίαζε μοσχαροκεφαλες. Γελοιε.

    • Βρε χαζούλη, μαζί με τον Κυριτση ήταν τότε.Διοικητής στο νοσοκομείο ήταν .Έχετε χάσει τι μπάλα καταστροφείς του νησιού.

  8. Κατ΄ αρχήν μπράβο κ. Δημήτρη για την διαρκή υποστήριξη τού τόπου σας, όπου κι αν είστε.
    Ο τρόπος που αναδεικνύετε τα θέματα είναι και θέση- φωνή διαμαρτυρίας που έχει ήδη πετύχει
    τον στόχο της.
    Εννοείται μαζί σας.

  9. Ήμουν νιος και γέρασα. Με τόσους πολλούς τουρίστες κάθε χρόνο και πάλι τίποτα !!!
    Η λύση είναι μία αλλά θέλει θάρρος. Αντέχετε κ.κ. τοπικοί άρχοντες; (τρομάρα σας)
    Να μη στέλνετε λεφτά στην Αθήνα από τους φόρους κι ας φάτε μηνύσεις. Σε 4 χρόνια το πολύ θα είναι έτοιμο το νοσοκομείο. Αλλά που… μόνο ένας ήταν παλικάρι και το έκανε αυτό. Ο Λαζαρίδης πρώην Δήμαρχος. Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Και σε 6 χρόνια έκανε το δήμο του τον πιο ακριβό και όμορφο της Θεσσαλονίκης.

  10. Δεν θέλουμε ενα νέο νοσοκομείο αλλά θέλουμε κατεπειγόντως ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ!
    Ενα νοσοκομείο που να έχει όλη την γκάμα γιατρών ώστε να μην γίνονται αχρείαστες αεροδιακομιδές!
    Ενα Νοσοκομείο που να λειτουργούν τα μηχανήματά του και να μην στέλνεται ο κόσμος για ψύλλου πήδημα στα ιδιωτικά!
    Ένα νοσοκομείο με υπεύθυνους γιατρούς, εκπαιδευμένους και μετεκπαιδευμένους που θα μπορούν να ακολουθούν την σύγχρονη θεραπευτική μέσω τηλεϊατρικής κλπ.
    Γιατρούς που δεν θα τους βρίσκεις ξεπατωμένους απο συνεχείς βάρδιες και εφημερίες, που δεν θα φοβόνται να πάνε διακοπές να ξεκουραστούν, μην τυχόν και καταρρεύσει το σύστημα.
    Γιατρούς που θα δίνουν την μάχη τους καθημερινά έναντι στα κακώς κείμενα, για το συμφέρον των νησιωτών ασθενών τους και της Δημόσιας Υγείας που υπηρετούν και δεν θα επιτρέπεουν κενά, για να βάζουμε μέσα τον κάθε ιδιώτη με το αζημίωτο!

  11. Εγώ έχω αλλάξει όλες τις παρατάξεις και το μόνο που λένε όταν έρχονται στο νοσοκομείο για εθιμοτυπική επίσκεψη είναι τι τρίτο κοσμικές καταστάσεις είναι αυτές το θέμα θα το μεταφέρω στο υπουργείο έχουν οράματα αλλά μέχρι να πάνε στην Αθήνα παθαίνουν καταρράχτη στα μάτια. Δεν θα μιλήσω για ΙΚΑ η Κ.Υ Αντιμάχειας .

  12. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ, ΕΝΟΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΛΑ ΝΙΑΟΥΡΙΖΟΥΝ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ….. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ. ΠΟΙΟΣ ΝΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΚΟΜΗΡΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. πχΚΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΗΜΟ= ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

  13. Μου αρέσει που όλοι σχολιάζετε για τους δημάρχους νυν και πρώην λές και αυτοί αποφασίζουν. Και εσύ κύριε Καλλούδη λές: Κατά καιρούς πολλοί πολιτικοί που πέρασαν από το όμορφο νησί του Ιπποκράτη, υποσχέθηκαν πολλά και μηδέν έπραξαν. Γιατι δεν αναφέρει κανείς ΟΛΟΥΣ τους Κώους πρώην υπουργούς και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ που ήταν επί δεκαετίες στην βουλή (εκτός του Σύριζα που ευτυχώς ήταν για λίγο) και δεν έκαναν τίποτα απολύτως στο θέμα της υγείας; Η Κως με όλους αυτούς τους πρώην βουλευτές της έπρεπε να είναι πρώτο σε πολλούς τομείς αλλά αντιθέτως είναι τελευταίο γιατί μόνο την ψήφο έπαιρναν και τίποτα δεν έπρατταν. Συζητάμε για αναβάθμιση του υποτιθέμενου νοσοκομείου. Ποιό νοσοκομείο;;;; ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !!!!

  14. «Γιατρούς που δεν θα τους βρίσκεις ξεπατωμένους απο συνεχείς βάρδιες και εφημερίες, που δεν θα φοβόνται να πάνε διακοπές να ξεκουραστούν, μην τυχόν και καταρρεύσει το σύστημα.»
    ΑΠΑΙΧΤΟ! ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ