ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ: Αναμονή για έκδοση διαβατηρίου – τήρηση αποστάσεων κλπ;

8
639

Περιμένουν να βγάλουν διαβατήριο. Το είπα στην Αστυνομία και σχεδόν γελούσαν όταν μίλησα για τήρηση αποστάσεων κ.λ.π. Είναι ευθύνη τους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρα να περιμενουμε απο εσενα αγαπητη αναγνωστρια πως οταν μπαίνεις σε κλειστο χωρο να φορας μασκα, γαντια και φυσικα οταν πηγαινεις σε μαγαζι θα εισαι με τη μεζουρα στο χερι.. Γιατι ολα τα άλλα γινονται τελεια και σε πειραξε που εξω απο την υπηρεσια της αστυνομιας καποιοι δεν τηρουσαν αποστασεις..
    Δεν πιστευω οταν συναντας φιλους και συγγενεις να πλησιαζετε κοντα?!!

  2. Απαράδεκτες εικόνες. Τα παιδιά μας δίνουν εξετάσεις τηρώντας τα όρια, στα σχολεία οι Εκπαιδευτικοί προσπαθούν να κρατήσουν τα όρια, τα μαγαζιά μας έχουν αραιώσει τα τραπεζοκαθίσματα, τα ξενοδοχεία είναι κλειστά και πολλά άλλα. Οι παράτυποι μετανάστες κυκλοφορούν και θέλουν να εξυπηρετηθούν κατά μπουλούκια και κάποιοι/ες σχολιάζουν όπως παραπάνω. ΑΑΑΑ!!!!ρε κορονοιός που σας χρειάζεται.

    • Σαν το σκυλι στο αμπελι θα παμε.
      Ας τους ελεγε καποιος να κρατανε αποστασεις…ΚΑΝΕΙΣ?
      Ακομα και ο φωτογραφος….

  3. Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΗΔΗ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

  4. Περιμένουν να βγάλουν διαβατήριο; Ποιας χώρας διαβατήριο; Η Ελληνική Αστυνομία εκδίδει διαβατήρια σε Έλληνες υπηκόους, μήπως κάθονται τα παιδιά στη σκιά γιατί είναι δυνατός ο ήλιος τώρα;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ