Βασίλης Γεωργούλης: Bye Bye νησιωτικότητα!

0
241

Bye Bye νησιωτικότητα! Τι έγινε ρε παιδιά; Ψήφισαν το ΦΠΑ; Που είναι οι βουλευτές που χτυπιόντουσαν στη βουλή να παραμείνει! Ο κος Πρωθυπουργός που του άρεσε η φιλοξενία πέρισυ στη Νισυρο τι έγινε; Είναι κοντά η Νίσυρος στην Αθήνα. Το ίδιο και η Αρκιοι!

Η Κως και η Λερος το καλοκαίρι δεν θα έχουν μετανάστες; Θα εξαφανιστουν για να εμφανιστεί το ΦΠΑ; Υπάρχουν ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ ΠΟΥ ΨΉΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ;;;;;; Συγχαρητήρια για την απόφαση!!!!!

Τώρα θέλω να πιστεύω ότι στην πρώτη επίσκεψη κυβερνητικού εκπροσώπου θα τρέξουν περισσότεροι για τον χεραιτήσουν! Ούτε καν για διαμαρτυρία δεν πρέπει να βγει κανείς. Τώρα τα τουρκικά παραλία ειδικά το καλοκαίρι πουλάνε καλύτερα και με τις ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης.

Αφού η καρέκλα είναι γλυκιά και δεν άξιζε η καταψήφιση τουλάχιστον από τους Δωδεκανησιους ΜΠΡΆΒΟ! Μην αγχωνόμαστε όμως θα πηγαίνουμε πιο άνετα στην Αλικαρνασσό και τη Μαρμαρίδα αφού θα συμφέρει καλύτερα.

Πραγματικά λυπάμαι για όσες και όσους ειδικά στην περιοχή μας στηρίξαμε αυτό το χάλι. Και μιλάω και για τον εαυτό μου αφού στις πρώτες εκλογές συμμετείχα και εγώ μέσω των ΑΝΕΛ! Μπράβο μας λοιπόν!

Bye bye ΦΠΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ