Καταναλωτές για ΔΕΗ: «Είστε για κλαυσίγελο -Λίγη ντροπή δεν βλάπτει» (εικόνες)

1
658
Ôï êåíôñéêü êáôÜóôçìá ôçò ÄÅÇ óôï êÝíôñï ôçò ÁèÞíáò, ÐÝìðôç 5 Áõãïýóôïõ 2010. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÓÕÌÅËÁ ÐÁÍÔÆÁÑÔÆÇ

Σοβαρές καταγγελίες κάνουν κατά της ΔΕΗ καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν στην επίσημη σελίδα της επιχείρησης

αγανακτισμένοι πελάτες της, η ΔΕΗ:

-Κάνει δύο μήνες να συνδέσει το ρεύμα. Ενώ ο λογαριασμός στέλνεται σε λάθος διεύθυνση. «Είστε για καυσίγελο», τονίζει ο συγκεκριμένος καταναλωτής.

-Ενώ δεν στέλνει λογαριασμούς, βάζει εισπρακτικές εταιρείες να απειλούν.

-Προχωρά σε υπέρογκες και παράνομες χρεώσεις, ενώ δίνει παρανόμως τα προσωπικά δεδομένα σε εισπρακτικές εταιρείες.  «Λίγη ντροπή και αξιοπρέπεια δεν βλάπτει», τονίζει ο συγκεκριμένος καταναλωτής.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΔΕΗ

Για κλαψίγελο είστε!! 2 μήνες να συνδέσετε ρεύμα και ο λογαριασμός σε λάθος διεύθυνση!!Είδος πολυτελείας το ρεύμα!!!Μόνο δίπλα μας δεν είστε!!

ΔΕΗ Α.Ε. Αν είστε η ΔΕΗ όπως λέτε δίπλα στον πολίτη γιατί βάζετε την εισπρακτική του σιουφα να κυνηγάει τους ευπαθείς πολίτες εεεεε

  • Απάντηση · 1 εβδ.

Δεν στέλνετε λογαριασμούς και βάζετε εισπρακτικές εταιρείες να ειδοποιήσουν ότι θα κάνετε διακοπή… λογαριασμό γιατί δεν στέλνετε ? Πώς θα πληρώσουμε χωρίς την ανάλογη ενημέρωση ?? Και στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών δεν απαντάτε ποτέ !!!!

  • Απάντηση · 1 εβδ.

ΝΑΙ… ΠΟΛΎ ΣΟΒΑΡΟΊ ΕΊΣΤΕ.. ΤΌΣΟ ΠΟΥ ΒΆΖΕΤΕ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ… ΚΑΙ ΔΊΝΕΤΕ ΠΑΡΆΝΟΜΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΣΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ (PALATINO ΣΑΣ ΛΈΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΆΤΙ;) ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΉ ΚΆΤΩ ΑΠΌ 200,00€ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ ΜΟΛΙΣ 20 ΗΜΕΡΏΝ…ΌΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΤΑ ΌΡΓΑΝΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΏΝ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΦΎΓΟΥΝ ΌΛΟΙ ΑΠΌ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΧΆΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ… ΤΌΤΕ ΘΑ ΧΑΊΡΕΣΤΕ ΜΌΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΝΈΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΑΣ….!!!!!! ΛΊΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ….

Καταναλωτές  ΔΕΗ

πηγή: aftodioikisi.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για εσπρεσσακια και κινητά και ίντερνετ Facebook υπάρχουν λεφτά , να πληρώσουν το ρεύμα που καταναλώνουν δεν έχουν…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ